- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #53 üzenetére
Lehet kipróbálom, amíg ideér az utcába valamilyen kábelszolgáltató.
A lakás tájolása miatt limitált a műholdas szolgáltatók száma is sajnos.
-
PistiSan
addikt
válasz
Desantos77 #46 üzenetére
Milyen kódolással nézted? Van amelyik az utf8-at nem, viszont az ansi-t szereti.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #47 üzenetére
Szerintem annyiról van szó, hogy kapsz egyszeri, 6000 HUF kedvezményt a 18K-s éves előfizetésű Extra Alap dekódoló (CONAX) kártya vásárlásakor.
Tehát kb. 1K/hó-ért lesz 17 csatornád (amiből 7 amúgy is ingyenesen fogható). Sajnos a Minimax nincs benne így nekem már nem olyan vonzó...
Viszont ezt írja: "beváltás után még azt is eldöntheted, hogy melyik szolgáltatási csomagot veszed igénybe. Az alapcsomagot (+10 műsor az ingyenesek mellé) egy évre, vagy a családi csomagot (+23 csatorna az ingyenesek mellé) fél évre. Ezt majd a kártya aktiválásakor kell a MinDigTV Extra vevőszolgálatán jelezned."
Szóval nem értem...Családi csomagra is be lehet váltani? Mert később már mindenhol az alapcsomagról beszél.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #44 üzenetére
A TV-adáshoz is működik a felirat. MKV-nál is sikerült már látnom (igaz holland volt...
) És megtaláltam az audio csatorna gombját is (kék színű, lejátszás közben).
Az antennánl nálam a csatlakoztatott HDD miatt problémázott. Ha leválasztottam nem volt gond.
Van néhány DivX/XviD codec, amiket nem szeret. Ez azért érdekes, mert a 60K-s LG TV-nél a beépített USB-s lejátszó símán megkajálja...
Látszik azért, hogy 10K alatti lejátszóról van szó. Valaki a MindigTV kupont használta már hozzá? Kaptam egy 6000-forintos kupont az Extra Alap szolgáltatáshoz.
Lehet meglépem én is a firmware frissítést hátha többféle codec is elérhetővé válik.
Üres pendrive-al próbáltad, vagy lehet mutatni neki könyvtárat is a frissítéshez?
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #42 üzenetére
Köszi!
Valaki próbálta már a legújabb firmware-t? [link]
Mik a változások vajon? Nincs ezeknél "changelog"?
Egyébként rádugott HDD mellett gyakran eldobja az antennajelet....ez kicsit gáz.
-
PistiSan
addikt
válasz
Desantos77 #38 üzenetére
Nagyon közel hajolva én is hallom, amíg nem szóltál nem vettem észre, mondjuk ez már egy 20cm-ről nem is hallgató! Szóval lehet azért nem hallottam eddig, mert viszonylag távolabb szoktam ülni a tv-től.
A múltkor néztem a műsorújságot, a műsor leírásában nem akart lapozni, vissza ugrott az elejére!
Kipróbálom az fw frissítést, köszi.szerk
Nekem sima HD95 van nem CX, szóval lehet nálad más zúg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a sokoldalú, digitális adások vétele mellett médiafájlok lejátszására is módot adó, kedvező árú dobozt.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux haladóknak
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest