- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #53 üzenetére
Lehet kipróbálom, amíg ideér az utcába valamilyen kábelszolgáltató.
A lakás tájolása miatt limitált a műholdas szolgáltatók száma is sajnos.
-
bolcsodal
addikt
A legolcsóbb médialejátszó alternatíva (amit meg is vettem volna) is duplájába kerül, mint amennyiért emezt vettem [link] így nem zavar különösebben, hogy van néhány video/audio codec, ami kifog rajta.
Arra, amire vettem zsír jó: 720p anyagok lejátszására és a kölyköknek néhány DivX.
Remélhetőleg MindigTV dekódolásra is jó lesz (vagy akármilyen conax kártyás, jövőbeli szolgáltatóhoz).
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #47 üzenetére
Szerintem annyiról van szó, hogy kapsz egyszeri, 6000 HUF kedvezményt a 18K-s éves előfizetésű Extra Alap dekódoló (CONAX) kártya vásárlásakor.
Tehát kb. 1K/hó-ért lesz 17 csatornád (amiből 7 amúgy is ingyenesen fogható). Sajnos a Minimax nincs benne így nekem már nem olyan vonzó...
Viszont ezt írja: "beváltás után még azt is eldöntheted, hogy melyik szolgáltatási csomagot veszed igénybe. Az alapcsomagot (+10 műsor az ingyenesek mellé) egy évre, vagy a családi csomagot (+23 csatorna az ingyenesek mellé) fél évre. Ezt majd a kártya aktiválásakor kell a MinDigTV Extra vevőszolgálatán jelezned."
Szóval nem értem...Családi csomagra is be lehet váltani? Mert később már mindenhol az alapcsomagról beszél.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #44 üzenetére
A TV-adáshoz is működik a felirat. MKV-nál is sikerült már látnom (igaz holland volt...
) És megtaláltam az audio csatorna gombját is (kék színű, lejátszás közben).
Az antennánl nálam a csatlakoztatott HDD miatt problémázott. Ha leválasztottam nem volt gond.
Van néhány DivX/XviD codec, amiket nem szeret. Ez azért érdekes, mert a 60K-s LG TV-nél a beépített USB-s lejátszó símán megkajálja...
Látszik azért, hogy 10K alatti lejátszóról van szó. Valaki a MindigTV kupont használta már hozzá? Kaptam egy 6000-forintos kupont az Extra Alap szolgáltatáshoz.
Lehet meglépem én is a firmware frissítést hátha többféle codec is elérhetővé válik.
Üres pendrive-al próbáltad, vagy lehet mutatni neki könyvtárat is a frissítéshez?
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #42 üzenetére
Köszi!
Valaki próbálta már a legújabb firmware-t? [link]
Mik a változások vajon? Nincs ezeknél "changelog"?
Egyébként rádugott HDD mellett gyakran eldobja az antennajelet....ez kicsit gáz.
-
bolcsodal
addikt
mkv-nál audio csatornát lehet valahogy választani, vagy ne reménykedjek? Amúgy most vettem egy 95CX-et (utolsó darab volt/tegnap akciózták le a Cora-ban).
Eddig király, de a szobaantennát nem kedveli sajnos (egy ősöreg Hama, aktív antenna), állandóan elveszíti a jelet. Azért furcsa, mert az LCD-TV beépített Tuner-e símán komálja.
Anno PH-TV-n kérdés volt, hogy külső HDD-t felismer-e? Most egy 2.5"-os notivinyóról (LC-Power USB 2.0-ás külső házban) működik eddig hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a sokoldalú, digitális adások vétele mellett médiafájlok lejátszására is módot adó, kedvező árú dobozt.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest