- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Egérpad topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Van itt valaki aki ezt a set top boxot xiaomi mi remote alkalmazással irányítja? vagy esetleg más alkalmazással?
Ha igen, hogyan lehet irányítani, mert nem találok WayteQ-et, de állítólag előfordul, hogy más márkáéval megy egy eszköz, merthogy ugyanazt a kódolást (?) használja más márka is. -
#peter
csendes tag
Hd 95cx nem ismeri fel egyik pendrivemet se.Mi lehet a baja?
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Bocs, ha már volt ilyen problémafelvetés, nekem most jött elő ez a hiba.
Filmnézésre használunk javarészt a lejátszót. USB meghajtóra kerül kimásolásra a film, ezt csatlakoztatjuk a lejátszóhoz. Ez működött is egy darabig (kb. 2 hónap), de egyszer csak a pendrive számítógéphez való csatlakozáskor hibát jelzett. Formatáltam, látszólag minden ok, de mikor a rámásolt filmmel csatlakoztattam újból a lejátszóhoz, az nem ismerte fel a filmet, illetve van, hogy felismerte, de megakadt egy perc után.
Gondoltam a pendrive kiszolgálta az idejét, vettem egy újat, de sajnos azzal is megtörtént ez az eset pár használat után, és már két használhatatlan USB meghajtónk van.
Szeretném megkérdezni, tapasztaltatok-e hasonlót, vagy mit rontok el, hogy ez történik?
Köszönet!
-
Márton
nagyúr
Üdv,
A 95CX-et venném TV nézésre, rögzítésre és kizárlóag MP4 nézésre. (1080p h264, AAC hang, felirat nélkül)
Ezekre jó lehet a készülék?
- a 1080i a specifikációban csak a tv vételre vonatkozik, a progesszív MP4-et vajon viszi és ki is adja így a hdmi-n?
- sztereó hanggal együtt?
- ha van 50 és 60Hz-es videóm is, akkor vált kimeneti Hz-et automatikusan, vagy csak 50Hz-et tud?
- bele lehet tekerni, nem fagyogat?
- táv nélkül is használható? (bekapcs, mp4 tallóz, elindít)köszi!
-
methyl
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Azért vennék ilyen set top box-ot, (media box helyett), mert ennek van audio analóg RCA kimenete, így a hangot rá tudnám kötni erősítőre, HDMI-n meg rá a képet az LG LCD TV-re.
Mert sajnos a TV-n csak HDMI van, így arról nem tudok hangot vinni az analóg erősítőmhöz.
Tehát nekem az a lényeg, hogy hangot erősítőn szólaltassam meg.
Jó vétel lenne ez nekem?
Javarészt DivX (XviD), x264, mpeg4, néha mkv-kat nézek (de nem 1080p-ket nyugi..., még a 720p is ritka nálam), zenében pedig MP3 (CBR-VBR), és OGG.
Van egy DVD lejátszóm is, de az sajna az x264-es codeccel nem boldogul.megfelelne ez nekem?
vagy inkább az ALCOR?légyszi válaszoljatok, véleményeket várok!
köszönöm
Roland
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung H6200-as TV-ém és egy Wayteq HD-95CX-es set box-om egy MinDig TV Extra előfizetéssel.
Mitől van az hogy a csatornák csak rósz minőségében jönnek.
HDMI kábellel van összekötve a TV a set box-al.
Régi hagyományos TV-vel is szebben jöttek be a csatornák mint ezzel.
Mit kel beállítani hogy jó legyen a kép?
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! -
bpatrik17
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2013-as LG led TV-m, de semmi okos szolgáltatást nem tud sajnos. Adást szeretnék rögzíteni, van is usb in a tv-n, de felvenni mégse tud. Az előfizetésem DIGI, a fehér (koax? - nem ip tv) kábelen jönnek a digitális csatornák. Szóval ezekhez nincs szükségem se set top box-ra, se semmire. Viszont szeretnék usb HDD-re rögzíteni és kitaláltam, hogy ezzel az eszközzel talán lehetséges lehetne. Szóval a fehér (koax?) kábel bemegy a box-ba, azon keresztül tovább HDMI-vel a TV-be és közben tudnék rögzíteni a külső HDD-re. Ez így lehetséges?
-
timea1991
tag
Nem érzékeli a távirányitót pedig az jó. Van valami megoldás
-
törölt tag
Sziasztok!
Ezzel a tipusú dekóderrel kódolt csatornáról felvett film,műsor számítógépen is lejátszható vagy csak a dekóderen? -
Szirty
őstag
Üdv Mindenkinek!
Látom másnál sem problémamentes ez a Wayteq HD95CX
MindigTV-s akció keretében vásároltam egy ilyen készüléket. Eddig analóg vétel + HDD-s vevő látta el azt a feladatot amit ezzel a Wayteq-el kéne reprodukálni.
TV vétel és időzített felvétel készítése, a felvételek visszajátszása. A gyári leírása és a reklámja szerint erre alkalmas.Ezzel szemben gyári állapotában kódolt (előfizetett) csatornáról fekete semmit vett fel. 6-os firmware volt rajta. Frissítettem 7-esre.
Azóta vagy felveszi a műsort vagy nem. Amikor nem, a készülék a megadott időpontban bekapcsol, kiírja hogy milyen esemény miatt kapcsolt be, kijelzi hogy éppen rögzíti az adást. A csatlakoztatott USB HDD LED-jén látszik,hogy folyamatosan hozzászól a háttértárhoz. A felvétel idejének lejártakor kikapcsol.
Bekapcsolás után kiderül, hogy a felvételnek nyoma sincs sehol a HDD-n! Sem ő maga nem találja, sem PC-vel nézve nincs sehol.Olykor a felvétel sikerül neki. Ilyenkor további három eset fordul elő:
1. Nem hajlandó listázni a HDD tartalmát, üresnek mutatja
2. Mutatja a file-t, amit ő maga rögített, de nem lehet lejátszani (a kis ablakban sem jelenik meg a felvétel képe)
3. Gond nélkül lejátssza a felvételtNéhány ki-be kapcsolás után el lehet jutni 3. esethez de az hogy néha nem hajlandó felvenni igen bosszantó és emiatt használhatatlanná teszi a felvételi lehetőséget.
Ha számítógéppel filmet másolok a HDD-re, akkor az alábbi 5 eset fordul elő:
1. Nem hajlandó listázni a HDD tartalmát, üresnek mutatja
2. Mutatja a file-t, de nem lehet lejátszani (a kis ablakban sem jelenik meg a felvétel képe)
3. Elkezdi lejátszani és megjelenik a Loading... felirat, ami sosem tűnik el ha nem avatkozok be.
4. Elkezdi lejátszani és megjelenik egy "Video interleave too big" üzenet, ami beavatkozásig ott marad
5. Elkezdi a film lejátszásátAz 5. esetig több ki-be kapcsolás árán szintén el lehet jutni. Ám a lejátszásba nem szabad belenyúlni (pause, vagy beletekerés) mert azonnal csontkeményre fagy tőle, hogy még kikapcsolni sem lehet a távirányítóval. Így elveszett annak lehetősége, hogy a filmet felfüggesszem (pause) vagy későbbi időpontban nézzem tovább (beletekerés).
Sajnos van egy olyan (nem kevésbé bosszantó) tulajdonsága is, hogy olykor kint felejt egy információs ablakot (pl. alul a csatorna infót) amit semmi áron nem hajlandó eltüntetni onnan. Csak újraindítás segít.
Mondja valaki, hogy ezen lehet javítani, mert felgyújtom a picsába!!!
-
mrszitya
senior tag
válasz
lacuspapus #73 üzenetére
DTS hangot nem támogatja a készülék, valószínű ez a probléma.
-
lacuspapus
tag
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy elindul a filmlejátszás, de nincs semmi hang. A firmwire frissítve. Nem értem miért, de mindegyiknél ezt csinálja. Kérlek segítsetek.
-
DataTraveler
tag
válasz
betonfelhő #71 üzenetére
Szia, közben sikerült megoldanom frissítéssel a problémát, a videókat látta, de nem akarta őket lejátszani valamiért. Azért köszönöm a válaszodat
-
betonfelhő
tag
válasz
DataTraveler #70 üzenetére
Médialejátszó menüben a 0-ás gombbal léphetsz a "videó" módba. A felső csíkban látszik, hogy melyiken vagy, valószínűleg a "zene" módban.
Ha nem ez a probléma, akkor bocs.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy WayteQ HD-95CX típusú Set Top Box-om amivel filmeket szeretnék lejátszani Pendrive-rol de valamiért nem akar sikerülni nekem. AVI és MP4 videókat is próbáltam, de semelyiket nem látja a médialejátszó menüben! Mi lehet a probléma? FAT32-re van formázva a Pendrive.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Sikerült már valakinek univerzális távirányítót működésre bírni vele?
Egyik kódlistában sincs semmi Wayteq. -
HWSW
tag
Elvileg le: http://www.wayteq.hu/hu/hd95cx
Madarastecskó?
-
Haart
addikt
KÉrdezném hogy usb-n lejátszik-e a kütyü .MKV fájlt? Vagy csak divx-el birkózik meg?
-
pisti2691
csendes tag
Én most vettem egy hd 95rf-t de nem játszik le semmit (usb-s kártyaolvasórol,és külső HDD röl se.Ennél többet vártam.
Újkötet Könyvtárat mutat amit nem bont ki tovább. Még egy sima mp3 at se. Ez igy egy nagy kaka. .A digitális adókkal viszon semmi gond legalább.
-
betonfelhő
tag
Nem láttam említve, a lejátszó NEM boldogul az AC3 hangformátummal.
A manualba belelapozva nincs is felsorolva, tehát logikus, de azért furcsa. Kizárólag Mpeg 1 / 2, MP3 és AAC hanggal bírkózik meg. -
Doky1988
senior tag
Nekem is ez a készülékem van, eleinte kicsit húzós volt, de tökéletes mostmár, feltettem a legújabb firmware -t 07.19 -et se kockásodás nincs, se akadás, se jelvesztés semmi.. nagyon tutiul müxik, azóta persze elindult szolnokon is a napokban a mindigtv torony,így semmi problémám nincs vele, tökéletes a kép is.Le a kalappal előtte
1 divxemen nem fogott ki eddigAzt mondom nem volt rossz választás
-
lsc
nagyúr
válasz
SlágerTibo #60 üzenetére
Köszi, sima felvétel már összejött, az időzítettet majd holnap megnézem.
-
SlágerTibo
csendes tag
Nekem egy 160 gb-s 3.5 külső hdd-vel tökéletesen megy az időzített felvétel.először is frissítettem a firmwaret. Időzített felvétel : Menü>rendzserbeállítás>időzítőbeállítások>1 OK gomb.Ezek után Időzítőmód:egyszeri, napi,stb. Időzítőállapot-FELVÉTELRE KELL állítani, mert ha csatornára van akkor csak arra kapcsol be de nem vesz fel.Kívánt csatorna megadása.Bekapcsolás dátuma tetszés szerint.Bekapcsolás ideje tetszés szerint.Felvétel Időtartam óra, perc hosszúságban .Mentés.
Egy időben tud felvenni(időzítve) úgy, hogy más csatornát nézek, sőt tud egyszerre két felvételt is más csatornákról(ezt úgy csináltam, hogy 1 percel későbbre állítottam az egyik felvételt). A timeshiftet a menü REC-nél találod, ha bekapcsoltam 20 gb-t lefoglalt a hdd-n.
Ha ez be van kapcsolva akkor tudod használni a REC gombot a távon.
A felvételek lejátszása: Menü>Eszközök>Médialejátszó>0 gombbal(nem ok-val) léptetni fent a Felvételre>abban van a felvett anyag(ok), nézés után a nagy sárga gombbal lehet törölni a listáról. Nekem bevált pláne ennyi pénzért.
Ja a hdd-t formázni kellett a cx-en mindezek előtt , a menüben megtalálod hol kell. -
lsc
nagyúr
Üdv
Van egy cx-em, hogy a túróba lehet ezzel felvételt készíteni ? A sima record gombra nem reagál, az időzített felvételre nem csinál semmit. Próbáltam kódolt és szabad csatornával is, egyikre sem csinál semmit. Pendrive és külső vinyó is volt a tesztalany. -
vape1
csendes tag
A WayteQ HD-95CX lejátszik esetleg DVD-ISO-t is?
-
doggie
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból feltettem rá a januári fw-t, valóban több filmmel és formátummal megbirkózik, de egy megkezdett film lejátszását, spontán módon és véletlen idő után automatikusan leállítja. Ilyet tapasztalt már valaki?
doggie
ui: továbbra is átadnám a bolti ár alatt (mivel az én kártyámat nem támogatja)
-
sicc33
aktív tag
Valakinek sikerült már 5.1 hangot előcsalogatni a digitális kimenetén. Próbáltam már AC3 és DTS fájlokkal is de csak 2,0 pcm jelet adott ki.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #53 üzenetére
Lehet kipróbálom, amíg ideér az utcába valamilyen kábelszolgáltató.
A lakás tájolása miatt limitált a műholdas szolgáltatók száma is sajnos.
-
bolcsodal
addikt
A legolcsóbb médialejátszó alternatíva (amit meg is vettem volna) is duplájába kerül, mint amennyiért emezt vettem [link] így nem zavar különösebben, hogy van néhány video/audio codec, ami kifog rajta.
Arra, amire vettem zsír jó: 720p anyagok lejátszására és a kölyköknek néhány DivX.
Remélhetőleg MindigTV dekódolásra is jó lesz (vagy akármilyen conax kártyás, jövőbeli szolgáltatóhoz).
-
PistiSan
addikt
válasz
Desantos77 #46 üzenetére
Milyen kódolással nézted? Van amelyik az utf8-at nem, viszont az ansi-t szereti.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #47 üzenetére
Szerintem annyiról van szó, hogy kapsz egyszeri, 6000 HUF kedvezményt a 18K-s éves előfizetésű Extra Alap dekódoló (CONAX) kártya vásárlásakor.
Tehát kb. 1K/hó-ért lesz 17 csatornád (amiből 7 amúgy is ingyenesen fogható). Sajnos a Minimax nincs benne így nekem már nem olyan vonzó...
Viszont ezt írja: "beváltás után még azt is eldöntheted, hogy melyik szolgáltatási csomagot veszed igénybe. Az alapcsomagot (+10 műsor az ingyenesek mellé) egy évre, vagy a családi csomagot (+23 csatorna az ingyenesek mellé) fél évre. Ezt majd a kártya aktiválásakor kell a MinDigTV Extra vevőszolgálatán jelezned."
Szóval nem értem...Családi csomagra is be lehet váltani? Mert később már mindenhol az alapcsomagról beszél.
-
Desantos77
csendes tag
válasz
bolcsodal #45 üzenetére
A kupon engem is érdekel, hogy tényleg felhasználható e.
A frissítést pendrive-ról csináltam a gyökérből. Kipróbáltam és alkönyvtárból is tud dolgozni. Kicsit béna ez a 0-gomb léptető. Ami jó, hogy particionált pendrivot is tudja kezelni. A frissítés pik-pak megvan.
Elméletileg a frissítés a média fileok lejátszásokhoz kell. Eddig nem volt gondom, mindent lejátszott. A feliratnál az ékezetet nem tudta kezelni.
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #44 üzenetére
A TV-adáshoz is működik a felirat. MKV-nál is sikerült már látnom (igaz holland volt...
) És megtaláltam az audio csatorna gombját is (kék színű, lejátszás közben).
Az antennánl nálam a csatlakoztatott HDD miatt problémázott. Ha leválasztottam nem volt gond.
Van néhány DivX/XviD codec, amiket nem szeret. Ez azért érdekes, mert a 60K-s LG TV-nél a beépített USB-s lejátszó símán megkajálja...
Látszik azért, hogy 10K alatti lejátszóról van szó. Valaki a MindigTV kupont használta már hozzá? Kaptam egy 6000-forintos kupont az Extra Alap szolgáltatáshoz.
Lehet meglépem én is a firmware frissítést hátha többféle codec is elérhetővé válik.
Üres pendrive-al próbáltad, vagy lehet mutatni neki könyvtárat is a frissítéshez?
-
Desantos77
csendes tag
válasz
bolcsodal #43 üzenetére
Én egyből felraktam így nem tudom milyen volt előtte.
Nekem szoba antennám és 90% jelerősség és 88% jelminőség mellett (HDMI-vel, bár nem hinném , hogy van jelentősége) eldobta néha. Kinyomoztam merre van az adó majd bepozicionáltam, az előbbi értékek nem változtak, de azóta nincs gond.
Próbáltál már feliratot használni vele? Tapasztalat?
-
bolcsodal
addikt
válasz
Desantos77 #42 üzenetére
Köszi!
Valaki próbálta már a legújabb firmware-t? [link]
Mik a változások vajon? Nincs ezeknél "changelog"?
Egyébként rádugott HDD mellett gyakran eldobja az antennajelet....ez kicsit gáz.
-
bolcsodal
addikt
mkv-nál audio csatornát lehet valahogy választani, vagy ne reménykedjek? Amúgy most vettem egy 95CX-et (utolsó darab volt/tegnap akciózták le a Cora-ban).
Eddig király, de a szobaantennát nem kedveli sajnos (egy ősöreg Hama, aktív antenna), állandóan elveszíti a jelet. Azért furcsa, mert az LCD-TV beépített Tuner-e símán komálja.
Anno PH-TV-n kérdés volt, hogy külső HDD-t felismer-e? Most egy 2.5"-os notivinyóról (LC-Power USB 2.0-ás külső házban) működik eddig hibátlanul.
-
Desantos77
csendes tag
Zaj szmog.
Nincs mit. -
PistiSan
addikt
válasz
Desantos77 #38 üzenetére
Nagyon közel hajolva én is hallom, amíg nem szóltál nem vettem észre, mondjuk ez már egy 20cm-ről nem is hallgató! Szóval lehet azért nem hallottam eddig, mert viszonylag távolabb szoktam ülni a tv-től.
A múltkor néztem a műsorújságot, a műsor leírásában nem akart lapozni, vissza ugrott az elejére!
Kipróbálom az fw frissítést, köszi.szerk
Nekem sima HD95 van nem CX, szóval lehet nálad más zúg -
Desantos77
csendes tag
Sziasztok! Nos beszereztem egyet. Több kérdésem lenne.
Első, hogy mikor kikapcsolom akkor egy kicsit zúg, ez normális?
Másik,hogy azon vagyon íródva a könyvében, hogy mikor rádugom a pendrive-ot akkor felugrik a medialejátszó ablak. Nos nekem nem. Bele kell menni a menübe és kiválasztani .... A kérdésem, hogy valakinek felugrik az ablak.
A másik dolog a felirat, az ékezetes betűket nem tudja kezelni. Van erre megoldás? Egyelőre ennyit. Egyébként a DVB-T résszel teljesen elégedett vagyok.Ja és felraktam a január 13-án megjelent frissítést. http://wayteq.eu/hu/node/474
Előre is köszönöm! -
WiZARD
addikt
720p mkv-kal hogy boldogul? (átlag sorozatok...)
kb ez az egy lenne nekem a lényeg dvb-t mellett -
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy, a wayteq HD 95 tud e távtáplálást adni a koax kábelen keresztül az antenna erősítőnek?
-
ViZion
félisten
Akkor szerencséd van, mert olyan kodekkel tömörítetted, amit ismer... Nekem nem volt szerencsém, újrakodolással megnőttek a fájlok, de sebaj.
Ami a leírásban a fájlformátumok alatt van pár sorral, az a lényeg. 95CX-nél
Video Decode MPEG2 ISO/IEC 13818-2 MP@ML, H.264(MPEG4 part 10) main and high profile level 4.1/MPEG-2 MP@HL
Audio Decode WMA-9,WMA-9 Pro,MPEG-1 layerI/II, MPEG-2 layer II, MPEG-2 AAC, MPEG-4 AAC LC 2ch/5.1ch -
csibak
csendes tag
-
Prof
addikt
pff még a DTS jelet se tudja kiküldeni az erősítőmnek ez a kütyü... akárcsak az alcor 2800
50centes alaplapi hangkártyák képesek rá, miért olyan nagy cucc kiküldeni a dekódolatlan dts hangot spdif-en??
Ahogy nézem az alcor 1500 az meg tudja, amiben viszont kártyahely nincs.Van egyáltalán olyan asztali Dvb-t tuner ami DTS-t is tud és kártyákat is kezel?
-
csibak
csendes tag
Rendben!
Szerintem mennie kéne Nálad is. A gépnek tudnia kell. Tehát vagy az adott filmmel, vagy a géppel van gond. Ha a géppel, akkor irány gariztatni.
De a specifikációjában is láthatod, hogy le tudja játszani:
"Rendkívül széles a lejátszható fájltípusok listája, melyet a HD-90 támogat. Nincs más teendő csak egy külső USB eszköz csatlakoztatása és mehet a lejátszás.
Video formátumok: AVI, MKV, MPG, MP4, MOV, XviD, DivX,"
Szerintem Neked WayteQ HD-90CX-ed van! A HD-90-nek nem is jött ki szoftverfrissítése...
Biztos nem kevered össze a típusokat?
-
doggie
aktív tag
Eladó egy Wayteq HD95cx-es STB.
Sajnos figyelmetlenül vettem meg, azt hittem jó lesz bele a UPC-s kártyám is (nem jó).
Így csupán egyszer használtam, minden papírja (garancia/leírás) megvan. Ha valakit érdekel így 9k HUF-ért átadom.
Érdeklődni privátban! -
Imifej
senior tag
válasz
Mákos7észta #14 üzenetére
Sajnos nem. Nekem Alcor HD-1800 van, a menüje ugyan ez, az sem viszi a DivX-et, de viszont kártyát fogad. Én is monitorból akarok TV-t (kábelest) de elfogytak a boltokból az arra alkalmas analóg külső tunerek. Avermadia és X3M típusok.
-
Prof
addikt
Én nagyszülőknek a Cx-et vettem edigitalba 20900-ért, amiben 1 év mindigtvextra előfizu van.
Egy kicsit nekem lassan vált csatornát az analóghoz képest, de lehet eza dvb-t sajátja.
A média lejátszója kicsit fura, hogy külön mutatja a zenéket, videókat, képeket. Először azt hittem nem látja a videófájlokat mert a képek fül volt kiválasztva.
Egy 1080p-s hddemo-nál kiírt memóriaelfogyást és nem játszotta le, míg ugyanannak a demo fájlnak a 720p-s változatát gond nélkül játszotta. (nem gond mivel sima régi CRT tv-re lesz kötve)
Az USB 3.0 Kingston pendrive-ot szépen kezelte, bár elég lassan a teszt szerint (88Mbps)Az vegyen ilyet akinek a DVB-T tuner kell elsősorban.
Nagyszülőknél tuti nem lesz egyhamar lapostv. -
Mákos7észta
aktív tag
Egyébként lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, de olvasom ezeket a teszteket, és egy ideje furdal a kíváncsiság (annyira azért nem, hogy utána nézzek
): Ezekkel a boxokkal lehet fogni hagyományos analóg adást is ("szimpla" kábeltévé)? Ugyanis van egy kihasználatlan 22"- os monitorom, s befognám tévének
Előre is köszi a választ!Üdv,
Marci -
LámaZ
addikt
> "Elvileg a szolgáltatós stb-ket nem lehet lecserélni, mert párosítva vannak a kártyával/előfizetővel."
Igen, ezt mondta nekem is a szerelő, hogy a rák enné meg az összes szolgáltatónak a belsőségeit.
Nem elég, hogy megvesszük a szolgáltatásukat, azt is megszabják, hogy milyen eszközökkel fogjam a műsort. Jó, hogy azt nem írják elő, hogy milyen vécépapírt vegyek. -
csibak
csendes tag
Nem pontosan értem ezt a Hd-95-öt, ha igaz amit a tesztben írnak... Nekem egy Hd-90-esem van a DivXet hibátlanul viszi az MKV-ket is(, mondjuk 10Gb-nál nagyobbal nem próbáltam, de talán az elég egy ilyen szintű cucctól... 10e-ért vettem 2 év garral... Az Usb igen gyors! A tv is teljesen jól megy vele, mondjuk normális antenna van fenn... Feliratnál eddig 1 filmnél lógott ki, de ennyi kompromisszum belefér... Kártya hely nincs benne, de én nem is akarok a nyaralóban fizetni a tv-ért... Egy 10e-s gépnél ne a menün élvezkedjünk már... Egyébként egyszerűen használható! A kép minősége mindig nagyon jó! Aki zenélni akar vele, annak csak gratulálni tudok... Tessék megnézni a HD-90-et, szerintem!
-
garga01
őstag
Ha csak nem kell mindigtv extra, nézzétek meg az Alcor HD 1500-at, stabil és kiváló tuner van benne. Ha meg kell conax is, ott az új 2800-as Alcor (a ph tv-s tesztben nem lett túl jól bemutatva sajnos), pedig az is egy szuper kis box!
-
ViZion
félisten
ööö... a HD95CX már kapható, jobb vétel szvsz, volt a PH! TV-ben is.
Rádugott pendrivera felveszi a műsort is,jó cucc, de kinek mi kell ugye.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A menü alapján ez a készülék ALI chipsetes.
-
Gabor970
addikt
az a baj, ezekkel az eszközökkel, hogy lassan minden új TV tudja fogni a földi digit adásokat, ráadásul legtöbbe ennél jobb mediaplayer van gyárilag beépítve. Szóval mire ezek az eszközök elterjednének, már lassan okafogyottá is vállnak, ahogy lecserélődik a CRT masinapark laposTVre. Legalábbis egy éve nyáron a balatoni nyaralóba én is gondolkodtam egy ilyenben, de idén nyárra sokkal inkább beruházok egy olcsó laposTVbe, és nem kell ez a plusz eszköz sem.
-
LámaZ
addikt
Milyen ennél jobb STB-t tudnátok ajánlani, olyant, amely képes felvenni a műsort?
Nálam jelenleg a TéHomó STB-je van, amiért havi 800 forintot gombolnak le rólam azok a gazok. Olyasmit is hallottam, hogy az IPTV-m más stb-vel nem is működne...
-
PistiSan
addikt
Aki média lejátszót keres annak ez nem jó választás, de mivel nekünk a digitális tv miatt kellett főként ezért 100%-ig elégedettek vagyunk vele, azóta már volt olyan ismerős aki látta nálunk és vett is egyet rögtön, a normál antennával is simán fogja a digitális adásokat.
-
atesss
addikt
Az első sorban lévő második itt link hibás !
Mondjuk csak kis hiba, csak annyi, hogy egy plusz idézőjel került a végére. -
törölt tag
Nővéremnek akartam ilyet venni médialejátszó gyanánt, de ezek után sajnos hanyagolnom kell.
-
lassiee
tag
Az osomeknek keresek egyszeru set-top boxot.(olcson) Elegge tetszetos kis darab. Lehet egyre benevezunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a sokoldalú, digitális adások vétele mellett médiafájlok lejátszására is módot adó, kedvező árú dobozt.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest