- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért nem egyedül élvezni egy U2 360° koncertet, egy Stones koncertet simán lehet jobb minöségü rendszeren, tetszöleges számúszor, ellenben koncertre csak egyszer tudsz elmenni. Már újraélni az élményt, pláne olyat átélni, ahova nem tudsz eljutni- pl. U2 brazíliai koncertje, amit IMAX-ban láttam 3D-n, megéri a jobb rendszereket. Minöségi szórakozást nyújtó anyagokból is van böven, nem sak hulladékból.
-
laceeeboy
tag
Ezt is megértem, de ha hosszabb távon gondolkodsz, és sűrűn jársz-kelsz a mozikban, lehet, hogy megérné neked is beszerezni valami csodatechnikát. A mostani jegyárakat ha nézem (helyi) 1200-1300Ft egy film, egy főre. Ha elviszed a barátnőt/kistesót, esetleg egyszerre a kettőt, pár ilyen filmezésből összejön a pénz egy nem feltétlen 'csúcsteljesítményű' hangcuccra (legyen akár egy normális lejátszóra kötött pár nagyobb hangfal, Hifi, házimozi stb.), és azon is lehet élvezni a filmeket, az otthon melegében, ráadásul ha zuhog az ónos cigánygyerek az égből, nem kell kimozdulni. Ritkán járok el ilyen helyekre (tény, hogy ilyenkor élvezem is, csak más ott a légkör, mint a szobában), így nekem is tökéletesen megfelel ami itthon van.
-
Unikornisvér rulez!
Nem általánosítottam, de a legtöbb mozi hangja hagy elég sok kívánni valót maga után. Voltam már Én is pár helyen eddigi életemben, de nagyon kevéssel voltam csak elégedett és egyik sem tudott eddig a hangzásával meggyőzni, hogy amit hallok, az jó.
IMAX: elmegy, nincs kirívó hibája.
Életem eddigi legjobb mozizása egy magányszemély "szentélyében" volt.
MüPA: oda szeretnék végre eljutni, mert ott figyelnek az ilyesmire. És ezt már az építésénél figyelembe vették. Amint nem az itthoni HiFi-re költök minden hónapban, talán összejön pár jegyre valós oda is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Óra topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kés topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest