Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van itt aki játszik vele?
Most tetem fel újra, sokadik patch után kezd össze állni és elég szórakoztató a cucc
-
wjbhbdux
veterán
A magyar módszer felelős a játékban a hősök összepárosításáért a meccsekben [link]
-
-SanyiX-
csendes tag
Sziasztok, ha valakinek van még szabad meghívója, akkor egyet én is kérhetnék?
-
LuckyL
őstag
sziasztok, tud valaki küldeni invitot?
-
wjbhbdux
veterán
> az egykor létező Paragon
ez most újra él Predecessor néven
-
kiszi07
senior tag
Hali, én is tudok küldeni inviteot, 2 hete van meg, azóta sok minden változott már. Alakul ez.
-
Rony949
őstag
Non taken.

De vegyük figyelembe, hogy ez még csak egy alfa, rengeteg placeholder-rel. Némely karakter kinézete, a szinkronhangja nagyon béna vagy csak full átlagos. Vagy az UI meg a pálya elrendezése is. Ezekben biztos vagyok hogy idővel változni fognak.
De úgy gondolom a core gameplay, ha elkap, akkor nagyon szórakoztató tud lenni, még akkor is ha veszíted a meccset.

Meg úgy tűnik az emberek többségének is bejön. Az all-time peak már a 90 ezret súrolja.
-
Most próbáltam ki, hááát, no offense de ez egy hulladék
-
Rony949
őstag
Aki akarna invite-ot, az küldjön nekem PÜ-t és megoldjuk.
-
Rony949
őstag

Egy új MOBA shooter a Valve-től ami olyan, mintha egybe ötvözték volna a Dota és Team Fortress/Overwatch játékokat. Ha közvetlenül kéne hasonlítani valamihez, akkor talán a SMITE és az egykor létező Paragon mellé tenném.
Egyelőre 21 különböző hőssel küzdhetünk a négy lane-re osztott pályán, 6v6-ban. A játékmenet teljesen MOBA stílusú, a megszokott szabályokkal és feladatokkal. A bázison, de a pályán elszórt boltoknál is vehetünk (és vennünk is kell) karakterfejlesztő tárgyakat, ezek nélkülözhetetlenek a győzelemhez. Karakter hősök válogatják hogy mikor melyik tárgy szükséges.
A játék hivatalosan még nem jelent meg. Playtest (alfa) formában érhető el és hozzáférést csak is meghívásos módon lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest