Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3DMark 11 eredmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van itt aki játszik vele?
Most tetem fel újra, sokadik patch után kezd össze állni és elég szórakoztató a cucc
-
wjbhbdux
veterán
A magyar módszer felelős a játékban a hősök összepárosításáért a meccsekben [link]
-
-SanyiX-
csendes tag
Sziasztok, ha valakinek van még szabad meghívója, akkor egyet én is kérhetnék?
-
LuckyL
őstag
sziasztok, tud valaki küldeni invitot?
-
wjbhbdux
veterán
> az egykor létező Paragon
ez most újra él Predecessor néven
-
kiszi07
senior tag
Hali, én is tudok küldeni inviteot, 2 hete van meg, azóta sok minden változott már. Alakul ez.
-
Rony949
őstag
Non taken.

De vegyük figyelembe, hogy ez még csak egy alfa, rengeteg placeholder-rel. Némely karakter kinézete, a szinkronhangja nagyon béna vagy csak full átlagos. Vagy az UI meg a pálya elrendezése is. Ezekben biztos vagyok hogy idővel változni fognak.
De úgy gondolom a core gameplay, ha elkap, akkor nagyon szórakoztató tud lenni, még akkor is ha veszíted a meccset.

Meg úgy tűnik az emberek többségének is bejön. Az all-time peak már a 90 ezret súrolja.
-
Most próbáltam ki, hááát, no offense de ez egy hulladék
-
Rony949
őstag
Aki akarna invite-ot, az küldjön nekem PÜ-t és megoldjuk.
-
Rony949
őstag

Egy új MOBA shooter a Valve-től ami olyan, mintha egybe ötvözték volna a Dota és Team Fortress/Overwatch játékokat. Ha közvetlenül kéne hasonlítani valamihez, akkor talán a SMITE és az egykor létező Paragon mellé tenném.
Egyelőre 21 különböző hőssel küzdhetünk a négy lane-re osztott pályán, 6v6-ban. A játékmenet teljesen MOBA stílusú, a megszokott szabályokkal és feladatokkal. A bázison, de a pályán elszórt boltoknál is vehetünk (és vennünk is kell) karakterfejlesztő tárgyakat, ezek nélkülözhetetlenek a győzelemhez. Karakter hősök válogatják hogy mikor melyik tárgy szükséges.
A játék hivatalosan még nem jelent meg. Playtest (alfa) formában érhető el és hozzáférést csak is meghívásos módon lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Corel Draw topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest