Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
Unikornisvér rulez!
Nem általánosítottam, de a legtöbb mozi hangja hagy elég sok kívánni valót maga után. Voltam már Én is pár helyen eddigi életemben, de nagyon kevéssel voltam csak elégedett és egyik sem tudott eddig a hangzásával meggyőzni, hogy amit hallok, az jó.
IMAX: elmegy, nincs kirívó hibája.
Életem eddigi legjobb mozizása egy magányszemély "szentélyében" volt.
MüPA: oda szeretnék végre eljutni, mert ott figyelnek az ilyesmire. És ezt már az építésénél figyelembe vették. Amint nem az itthoni HiFi-re költök minden hónapban, talán összejön pár jegyre valós oda is.
-
Patice
nagyúr
A mélyládával vigyázz!
Hallottam már 2x2500 Wattos JL Audio-kat (igen, ekkora VALÓS teljesítményre képes ládákat) kb. 30-40 négyzetméteres helyiségben.
Mozihangerőn ment és állítom, hogy az a két láda JOBB minőségű SZUB-basszust tolt, mint amilyet bármelyik hazai moziban hallhatsz!
A megfelelő energiájú szubbasszus hangok előállításához igenis szükség van több száz wattra, és nem a hangerő miatt.
Egy jól beállított házimozi rendszerben nem hallod a mélynyomót ill. nem az dominál, nem nyomja el a többi hangot (max. érzed), de hiányolnád, ha ki lenne kapcsolva.
Ez a szett persze hogy nem tud annyit.
A mélyláda is csak puffog, dübörög, erölködik de csak ennyit hallasz. Nem tudsz különbséget tenni a mély hangokban. Nincsenek részletek, mert azokban is rengeteg van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest