Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unikornisvér rulez!
Nem általánosítottam, de a legtöbb mozi hangja hagy elég sok kívánni valót maga után. Voltam már Én is pár helyen eddigi életemben, de nagyon kevéssel voltam csak elégedett és egyik sem tudott eddig a hangzásával meggyőzni, hogy amit hallok, az jó.
IMAX: elmegy, nincs kirívó hibája.
Életem eddigi legjobb mozizása egy magányszemély "szentélyében" volt.
MüPA: oda szeretnék végre eljutni, mert ott figyelnek az ilyesmire. És ezt már az építésénél figyelembe vették. Amint nem az itthoni HiFi-re költök minden hónapban, talán összejön pár jegyre valós oda is.
-
A mélyládával vigyázz!
Hallottam már 2x2500 Wattos JL Audio-kat (igen, ekkora VALÓS teljesítményre képes ládákat) kb. 30-40 négyzetméteres helyiségben.
Mozihangerőn ment és állítom, hogy az a két láda JOBB minőségű SZUB-basszust tolt, mint amilyet bármelyik hazai moziban hallhatsz!
A megfelelő energiájú szubbasszus hangok előállításához igenis szükség van több száz wattra, és nem a hangerő miatt.
Egy jól beállított házimozi rendszerben nem hallod a mélynyomót ill. nem az dominál, nem nyomja el a többi hangot (max. érzed), de hiányolnád, ha ki lenne kapcsolva.
Ez a szett persze hogy nem tud annyit.
A mélyláda is csak puffog, dübörög, erölködik de csak ennyit hallasz. Nem tudsz különbséget tenni a mély hangokban. Nincsenek részletek, mert azokban is rengeteg van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest