Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz Viktor77 #74 üzenetére

Maga a videófelvétel 25 fps-es! (Nem is tudom, hogy a YouTube-ra fel lehet-e egyátalán tölteni 30 fps feletti videókat... Én még nem láttam ott olyat. [Az is lehet, hogy az konvertálja-e le magának.])

(#88) ddekany: "Ez a "minek gyorsabb CPU" dolog..."

A Trinity elsősorban mobil/mainstream desktop proci. Ehhez megvan a kellő "CPU-erő". Az IGP-t is bőven "ki tudja hajtani".
    Valóban vannak olyan programok, amik jelenleg a "CPU-erőre" építenek, de a számításigényesebb dolgokat sorra írják át GPU-sra, mivel azok nyers számítási teljesítménye a sokszorosa a CPU-knak, amiben igen nagy potenciál van.

"Egyrészt, a lényeg itt inkább a számítási_teljesítmény/Watt, amiből a Bulldozer a béka segge alatt volt, így én félek, hogy itt sem lehet sok jóra számítani."

A Piledrivernél jópár hibát javítottak, ami kiderült a Bulldozer esetén. (Illetve a mérnökök már korábban rájöttek, de késő volt komolyabban belenyúlni.)

"Másrészt, nagyon-nagyon sok dolog nem írható át GPU-ra, szóval ez azért nem így megy, hogy majd átírnak mindent GPGPU-ra."

Sorolnád azt a sok alkalmazást (főleg a hétköznapiakat), ami nem többszálúsítható, de igényli a minél nagyobb teljesítményt? Csak mert ami többszálúsítható, az általában átültethető GPU-ra.

Új hozzászólás Aktív témák