Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Maga a videófelvétel 25 fps-es! (Nem is tudom, hogy a YouTube-ra fel lehet-e egyátalán tölteni 30 fps feletti videókat... Én még nem láttam ott olyat. [Az is lehet, hogy az konvertálja-e le magának.])
(#88) ddekany: "Ez a "minek gyorsabb CPU" dolog..."
A Trinity elsősorban mobil/mainstream desktop proci. Ehhez megvan a kellő "CPU-erő". Az IGP-t is bőven "ki tudja hajtani".
Valóban vannak olyan programok, amik jelenleg a "CPU-erőre" építenek, de a számításigényesebb dolgokat sorra írják át GPU-sra, mivel azok nyers számítási teljesítménye a sokszorosa a CPU-knak, amiben igen nagy potenciál van."Egyrészt, a lényeg itt inkább a számítási_teljesítmény/Watt, amiből a Bulldozer a béka segge alatt volt, így én félek, hogy itt sem lehet sok jóra számítani."
A Piledrivernél jópár hibát javítottak, ami kiderült a Bulldozer esetén. (Illetve a mérnökök már korábban rájöttek, de késő volt komolyabban belenyúlni.)
"Másrészt, nagyon-nagyon sok dolog nem írható át GPU-ra, szóval ez azért nem így megy, hogy majd átírnak mindent GPGPU-ra."
Sorolnád azt a sok alkalmazást (főleg a hétköznapiakat), ami nem többszálúsítható, de igényli a minél nagyobb teljesítményt? Csak mert ami többszálúsítható, az általában átültethető GPU-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Motoros topic
- Mikrotik routerek
- Sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest