Videón az AMD Comal platformja

Egyre több információ, kép és videó lát napvilágot a Trinity APU-ról. Ezt szerencsére még büntetlenül meg lehet írni, hiszen az AMD később tartja meg a hivatalos sajtótájékoztatót a termékekről. A Tbreak Media ki is használta ezt az alkalmat, és mikrofonvégre került Stefano Chiavegati, aki az AMD marketingvezetője az úgynevezett EMEA régiókban. Persze túl sok értékes adat nem hangzott el, de annyit sikerült kideríteni, hogy az AMD a startot a második negyedév során ejti meg, és elsőként a mobil termékek debütálnak, majd nem sokkal később érkeznek az asztali megoldások is. A SweClockers tegnap már leközölte, hogy a megjelenés május 15-én esedékes. Erről az adatról nincs konkrét megerősítés, de gyakorlatilag már biztos, hogy az egyes termékek május és június folyamán érkeznek majd.


(forrás: Tbreak Media)

Bár az AMD még titkolja a Trinity APU felépítését, ennek túl nagy jelentősége már nincs, hiszen lényegében már majdnem mindent lehet tudni az újdonságról, emellett a lapka felépítéséről is részletes adatok kerültek elő korábban. Nemrég kiszivárgott a legerősebb asztali termék 3DMark 06-ban mért teljesítménye is, ami félelmetesen gyors IGP-ről árulkodik. A Tbreak Media beszámolója alapján az AMD ezt a tempót átmenti a mobil vonalra is. Erre szolgáltat bizonyítékot az alábbi videó, melyen egy Comal platformra épülő notebook szerepel, ami egy ismeretlen típusú A10-es Trinity APU-t tartalmaz. Az IGP erejére támaszkodó rendszer 1366x768 pixeles felbontásban, kétszeres élsimítás, valamint magas grafikai részletesség mellett futtatja a DiRT 3 című DirectX 11-es játékot.


(forrás: Tbreak Media)

Szintén kameravégre került az AMD exkluzív Steady Video szolgáltatása, mely láthatóan jó munkát végez a nem kívánt kamerarángások stabilizálásában. Észrevehető, hogy ezt a böngészőben egy apró elemen belül is lehet kapcsolgatni, így a driver vezérlőpultját nem szükséges megnyitni a beállítás módosításához.


(forrás: Tbreak Media)

A Tbreak Media több gyorstesztet nem készített, illetve lassan az AMD is beavatja a médiát a tényleges részletekbe, így hamarosan elhalkul az Internet a Trinity APU-val kapcsolatban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés