- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
oil120
senior tag
Sziasztok?
Hosszú idő után szerettem volna animált üzenetet küldeni.
Nem találom, kivették volna?Köszi
-
mzsofia
csendes tag
A segítségeteket kérem ! Szeretném végre letölteni a Vibert
Telenoros Nokia Lumia530- as mobilom van. Sajnos elrontottam valamit az example fiók létrehozásakor. Most egyszerűen nem tudok továbblépni.A rendszer küldi nekem a postaládába az emailokat, hogy igazoljam vissza az email címem
de soha nem kapok semmit. Próbáltam kérni sms azonosítót, utána sem lett jobb semmi. Olyan adatokat kér, amit tudok. Pl: Bejövő email kiszolgálója. A kimenő email kiszolgálója/SMTP/ A fiók típusának kiválasztása / POP3 vagy IMAP4? Ezeket próbáltam megszerezni a neten , de nem találtam meg. Már csináltam egy másodlagos Outlook fiókot. Az működik, de belépni nem tudok vele az Áruház-ba
mindig az elsődleges example- akarja. Kérlek Benneteket segítsetek, hogy jó adatokat írhassak be végre. szeretnék Viberem beszélgetni az unokáimmal ❤🙉 -
mexel
veterán
Sziasztok! Egy kérdésem lenne viberrel kapcsolatban.
Ha telepítem a vibert, akkor akik a névjegyeim között vannak és van viberjük azoknak kiírja hogy csatlakoztam, elvileg. Ezt mindenkinek kiírja, vagy csak azoknak akiknek én is bent vagyok a névjegyeik között?
Azaz lehet hogy nekem bent van a telefonlistámban XY. Ő már régen törölte az én telefonszámomat, nem is emlékszik rám. Ilyenkor nála is látszik hogy csatlakoztam, vagy csak azoknál akiknél szereplek a telefonszámok között? Mert én látom őket hogy ott vannak a viber listában. -
Mill3r
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni.
A kontakt listában eddig szinte az összes névhez mutatott profilképet az app. Most kb 3 darab profilkép látszik a többihez csak monogramot mutatHogy lehetne beállítani hogy ismét mutassa a képeket?
Illetve, a kimenő hívásokat automatikusan a Viber out-al akarja kezdeményezni, de ahhoz nincs egyenlegem. Ezt is vissza szeretném állítani a "normál" hívásra. Hogy tudom megtenni?
Nem emlékszem, hogy bármit is elállítottam volna, "magától" csinálja
Köszönöm szépen, előre is. -
pluhm
aktív tag
válasz
Bferibörs #3522 üzenetére
Azért írtam fél napot, mert én dél körül próbáltam regisztrálni, akkor még kaptam kódot, csak valamiért nem működött rendesen a program. Este 20.20-kor írtam azt, hogy várok még akkor fél napot. Tisztában vagyok vele, hogy egy nap hány órából áll. Egyébként reggel 8 órakor megpróbáltam regisztrálni és sikerült is, már akkor megküldte a kódot, tehát nem kellett várni 24 órát az előző "kódküldéstől" számítva.
-
Bferibörs
addikt
bocs a 24 óra az nem fél nap !! az 24 óra, nem fogja engedni az új reget ha nem várod ki az időt, vagy vissza hívást kell kérjél és akkor bediktálják a kódot, angol,német,francia,spanyol nyelvet lehet választani a diktáláshoz, de van, hogy a vissza hívásnál megadott kóddal sem lehet 24 órán belül újra regisztrálni
-
Bferibörs
addikt
válasz
Petyka3 #3519 üzenetére
valamit nem jól csinálsz, nekem működik egyszerre PC, és 4 db androidos készüléken - android - iPaddal nem , akkor kidob , de androidokról nem dob ki. Ha jól emlékszem a telepítésnél van olyan választási lehetőség, hogy "második készülék" vagy valami hasonló, elsődlegesként nem lehet 2 telóra (cuccra) telepíteni mert akkor biztos,hogy kidob (nekem ezt soha nem kellett állítgatnom, (megismerte a másodlagos készülékeket csak olvastam róla ) .
Telepítés elsődleges készülékre - a megadott telefonszámot felhívják a sim kártya abban a telefonban van amit elsődlegesnek jelölök ki -különben nem tudják hívni, sms-ben küldik a kódot.
Második kütyü pld. wifin fut, regisztrálás után az elsődleges telefonszámra küldenek VIBER-re kódot.
Most kb. ennyit tudok , nekem így műxik és nincs vele gondom. -
Petyka3
aktív tag
válasz
Bferibörs #3515 üzenetére
Szia! Úgy értettem, hogy egyszerre egy accountot két mobil, androidos eszközön használnék. Sajnos nem működik, hiába írom be a kapott kódot, amikor az egyik aktivizálódik, sajnos a másik kidob.. A PC-s verzióval nincs ilyen gondom, mellette simán elketyeg szinkronban a telefon is. Gondolom csak az azonos operációs rendszerekkel van ez a gond.
-
pluhm
aktív tag
válasz
Doggy dog #3517 üzenetére
Köszi, akkor várok egy fél napig. A mai napon egyszer küldött kódot, el is indult a program, azonban a névjegyeket nem szinkronizálta. Tehát akinek van vibere a telefonkönyvemben szereplő személyek közül, azt be kellene, hogy rakja a viber kontaktok közé. Na ezt nem tette meg, tehát pl. csak annak tudtam viber üzenetet küldeni, aki küldött nekem és én arra válaszoltam, Ha én akartam valakinek küldeni, akkor csak viber out-módba engedélyezte, tehát nem ingyen, illetve aki küldött nekem, annak tudtam ingyen válaszolni. Magyarul a névjegyeim közül nem rakta be azokat a viber névjegyek közé, akinek telepítve van a program...
-
pluhm
aktív tag
Üdv! Én ma délelőtt láttam a telefonomon, hogy a viber nem csatlakozik a hálózathoz. Azóta leszedtem a telefonról, újra telepítettem (legalább 10-szer), de nem regisztrálja magát (amikor elküldöm a telefonszámomat, nem jön meg rá az üzenet a kóddal). Elkeseredésemben csináltam a telefonon egy gyári beállítás visszaállítást és újra telepítettem minden programot, köztük a viber-t is, de ugyan az a probléma, a telefonszámomra nem küldi el a regisztrációs kódot tartalmazó üzenetet.....
-
Bferibörs
addikt
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Androidos telefonon és tableten nem tudok egyszerre viberezni, vagy van rá megoldás?
-
Gstyler
senior tag
Meghalt a viberem. Másnál is off?
Van vmi info róla? -
szárnyacska
tag
Sziasztok tudja valaki hová menti a beszélgetéseket?
-
Sas madár
őstag
-
semetka
őstag
válasz
KamuMazsola #3503 üzenetére
Nem rossz dolog de azért valljuk be nem tisztességes funkció. Még csoportból okés, de privátban kitörölni a másik telefonjáról azért durva. De attól én is örülök a funkciónak
-
semetka
őstag
Én kipróbáltam tesómmal. Először addig míg nem lett kézbesítve. Töröltem és meg sem kapta tesóm. Aztán úgy hogy pittyent a telója, töröltem és semmilyen üzenet nem olt , pedig pittyegett. Aztán kipróbáltam úgy is hogy elolvassa. Úgyis törli
Könnyen megy messziről is a bizonyíték megsemmisítés.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest