Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy ha deaktiválom a viber fiókom, akkor a másik fél fogja látni továbbra is amiket előzőleg írtunk, és a telefonszámom? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy notim, egy iphone (ezen a kettő működik is viber jelenleg is), most vettem egy ipad- et, és sehogy sem szinkronizál a qr kód olvasás után. Biztonsági mentés is van, de a fiókon belül azt sem tudom visszaállítani. Esetleg valakinek vmi ötlet?
-
bul07
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6092 üzenetére
Köszi át is állítottam
-
-
bul07
nagyúr
Be lehet azt állítani valahogy hogy offline állapot
Tehát hogy mások midig azt lássák hogy az üzeneteket sose olvasom el, mert ugye most ha kapok üzenetet akkor ha megnézem a másik fél látja hogy olvastam, de ettől még tudja írni és kapjam is meg az üzeneteket
Egyszerű oka van, hangulat ember vagyok és néha zargatásnak veszem ha rám írnak és ilyenkor nem válaszolok azonnal, csak ugye a másik fél meg látja hogy elolvastam és zokon veheti ha nem válaszolok
-
VGYke
addikt
Kérdésem ez volt, nem csörög ki a Viber.
Válaszolt iceQ, hogy "Viber állapotikon megjelenítése" és beállítottam.
Kezdeti heuréka!
Viszont korán örültem!
Az eszközök kikapcsolása, majd bekapcsolása után, ismét nem lehet hívni a készülékeket.
Illetve lehet hívni,
iceQ által javasolt beállítások megmaradnak.
Még egyszer a probléma részletezve:
I. 1 telefonrólról 2 telefon hívása, üzenet: partner esetleg nem elérhető, 2 telefon nem küld üzenetet, hogy bármi történt volna
II. 1-ról 3 telefon hív, 1 kicsörög, 3 telefon nem csörög ki, hívás megszakítás után a 3 üzenetet küld, hogy volt nem fogadott hívás
III. 3 telefonról 2 telefon hívása: uaz mint I., "partner esetleg nem elérhető".
IV. 2-3 telefonról 1 telefon hívható!Mi a bánat lehet a probléma, ami csak 2-3 telefon kikapcsolása, bekapcsolása után jelentkezik?
Esetleg törlés, újratelepítés?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6086 üzenetére
Akkor marad a megnézés, és képernyőkép. Célszerű ebben az esetben nagy felbontású monitor, és teljes képernyős mód. [link] Ez segítség lehet.
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6084 üzenetére
Szia!
Nekem már az is gond, hogy nem tudom kimenteni a beszélgetéseket. Szerintem folyamatosan és szisztematikusan zár a rendszer. Ma az egyetlen lehetőség az adatok mentésére a G tárhelye, ahol viszont nem tudom elérni, csak visszatölteni egy friss installra. Vagyis Viberből Viberbe, de NINCS máshová mentési lehetőségem. Ismerősökkel, családdal, munkatársakkal, üzletfelekkel történt beszélgetéseknek NINCS mentési lehetősége!
Komolyan el lehetne gondolkodni rajta, ezek az adatok az enyémek? Ha igen, akkor jogom van hozzájuk, a mentésükhöz olyan formában, hogy a Viber ne kelljen hozzá később? Ha ez igaz, akár egy pert is megérhet akár EU szinten, hiszen a magánembert lesz@..a a fejlesztésük.
Nekem ez ma nagy probléma. Mivel vissza kéne tennem a 13-as verziót, mert a 14 nem életképes, de van PC-s tükröm is, nagy kérdés a több év alatt összegyűjtött anyaggal mi lesz? Lecsó? Az nagyon nem lenne jó. Lementeni viszont nem tudom.
----------------------------------------------------------
A Viber képnézőjében meg tudod nézni? Ott szokott lenni kimásolási lehetőség. Azt nem tudom, ez a titkos részen is megy-e? Tudom, macerás sok kép esetén, de nem látok rá más megoldást.
-
Képek mentése titkos beszélgetésből (/storage/emulated/0/Android/data/com.viber.voip/files mappa).
Korábban elég volt csak a képek neve után tenni a JPG kiterjesztést, és már meg lehetett nézni a fotókat, de ez mostanában már nem működik.
Valaki tudja a megoldást? (Droidon) -
Bocsánat, ha ki volt már tárgyalva a kérdés, kerestem, de nem találtam.
Azt hogyan lehet megoldani, hogy ha viber hívás jön, akkor a telefon feloldása nélkül fel lehessen venni a hívást? A sima GSM hívás érkezésekor ez megoldott, ha le is van zárva a telefon, akkor is tudom fogadni a hívást, anélkül, hogy a telefon feloldásával bajlódni kellene.
A viber hívás érkezésekor viszont előbb fel kell oldani a telefont. Ez nem mindig egyszerű, mert a Samsung telefonokban van egy olyan biztonsági feature, hogy random időközönként nem elég az ujjlenyomattal feloldani a telefont, pluszban a PIN kódot is meg kell adni a feloldáshoz. Mire ezen a procedúrán végigmegy az ember, addigra a hívó már általában elunja a várakozást és megszakítja a csörgetést.
-
liksoft
nagyúr
válasz
liksoft #6079 üzenetére
Nem nyert, 9-re nem megy vissza a telo. Mindegy, most minden frissítés kigyilkolása mellett próbálom a már letesztelt, letöltött appok használatát. Ha mennek a térképek a frissítéseikkel, akkor maradok így. Q mérges vagyok, mert ez nem normális állapot, de nem tudom máshogyan megoldani. Végül V-ből a 13.9.0.24-es került fel. Ez még normálisnak tűnik.
Vagyis 2-3 nap pöcsölés kell ahhoz, hogy működő rendszerem legyen.
A Viber archiválást meg megpróbálom PC-n úgy, hogy feltelepítek egy régebbit, és az adatbázist megpróbálom alátolni offline esetben. Hátha. Majd jelzem, mire jutottam. Persze ehhez a teljes rendszer klónja kell majd. -
reelc
veterán
Melyik verzió lehetett az utolsó, amiben e-mailes backup volt?
-
bcl
senior tag
válasz
liksoft #6072 üzenetére
Nem, ezt tavaly tavasszal vették ki belőle.
Lebveleztem is velük, valahol a nyoma meg is van itt, a fórumon.Aszondja a madár (supportos), hogy oh, oké, majd felveszi fejlesztési ötletnek, és hátha bele tszeik.
Mondom NEM, ez tegnapig benne volt. VISSZA kell tenni.
Na azóta hallgatnak, mint az a bizonyos a fűben. És igen, egyre rosszabb a helyzet.Van export a Messengerben, a Hangouts-ban, a Whatsapp-ban, a Telegramban(*), csak ebből a szutyokból vették ki. Pedig évekig benne volt.
Peren én is gondolkoztam, konkrétan emiatt.
Milyen dolog az, hogy a SAJÁT adataimhoz nem férek hozzá?? Nem tudom lementeni...?? Eu? GDPR? Rendelkezés a saját adataim felett?? Hüm-hüm...Szóval sajnos ez van... és a fülük botját sem mozdítják...
(*)
Ami amúgy ezerszer jobb, mint a WA, vagy Viber, vagy bármelyik!! - tud pl piszkozatot is szinkronizálni! Egyszerűen megjelenik, amit beírsz, az összes eszközön! Csak egy aktiválós kód kell ahhoz, hogy bármilyen eszközön, a többitől függetlenül használd, (mint pl WA-t nem), mármint persze szinkronizál, de ld Whatsapp, oda kell a telefon. Sőt, ha egyszer felraktad a telefonra, majd aktiváltad egy pc-n pl, akkor a telefonról le is szedheted. Ezután másik gépre/telefonra is felteheted, az aktivációs kódot oda küldi, ahol aktuálisan fent van. Ha pc, akkor pc. Van export, korrektül jelez, fogad-küld... -
liksoft
nagyúr
Igen, de régebben nem számolta, és egy több ezres több éves csevegés azért így "enyhén" macerás.
Nem, meg kéne oldaniuk a mentését a szövegeknek, de úgy tűnik, ezt szisztematikusan irtják belőle. Egyébként ismerősök már jelezték, a Whatsappra mennek át, a Viber annyira csúszik lefelé. Lehet, igazuk van. De pont ilyenek miatt jó lenne menteni a csevegéseket.Mára zártam, megyek, kinyitom a szelepet a fejem tetején, mára sikerült a túlnyomást összehozni.....
-
liksoft
nagyúr
Tudod, egy hónappal ezelőtt még ment. Ma akartam megcsinálni a mentést mert akkor nem volt időm, és NEM lehet kijelölni, csak 1 üzenetet.
Amit ajánlasz, a kezdethez fel kéne tekerni, és onnan kijelölni az egészet. Igen, ez egy hónapja még működött.
Ja, de tudtommal a PC-n is csak az install utáni szöveg lesz meg.
Én meg szeretném menteni olyan ismerős beszélgetését is, aki esetleg már nincs közöttünk. Most a képernyőképek rögzítése a megoldás. Bravo! -
liksoft
nagyúr
Igazából eget rengető kérésem lenne a Vibertől, amit állítólag régen a 6-os környékén tudott is. Mail-be vagy txt-be tegye ki 1-1 csevegésem, mert szeretném eltenni olvashatóan későbbre, mikor esetleg nem is használok már Vibert.
Ez olyan nagy kérés? - Archiválás!!!!!!! -
liksoft
nagyúr
válasz
liksoft #6056 üzenetére
Kipróbáltam a G felhőbe a mentést egy teszt telefonon. A 13-as V alól mentettem, és 11 alá is visszajött az adat. Viszont felnéztem G-re, és ott SEMMI nincs! Vagyis lehet, hogy oda pakolja, de én nem érhetem el. Hogyan is van ez? Az enyém, de még letörölni sem tudom? Ha ez igaz, akkor ez még akár egy pert is megérhet, ha a tulajdonosi jogok ezáltal sérülhetnek....
-
liksoft
nagyúr
A PC-s változatban régebben ki tudtam jelölni több szöveget egyszerre. A legutolsóban EZ sincs benne! A kijelölt szöveg másolható, menthető volt időbélyegekkel együtt. Mára ez sincs benne! Valakinek van ötlete, hogyan lehet menteni a beszélgetéseket PC-n?
-
liksoft
nagyúr
Na, ma újabb bugra bukkantam. Redmi 7A telefonon próbáltam USB-n adatokat másolni, de 5-10 mp és leakadt. Már mindent állítgattam, végül a Viber automatikus indulását letiltottam, újra indítottam a telefont, és MENT AZ ADATÁTVITEL!
Hogy az a jó *!*&@!ß# !!!!!!!
Az ötlet onnan jött, hogy a tartalék telón a 13.x változat van még, és ott ment az átvitel. Egyre több ok, hogy a 13.x változathoz kell visszatérni, mert az újakat képtelenek gatyába rázni. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Bocsánat a visszaolvasás hiányáért, de nem tudom mire keressek rá.
Problémám: 1. telefon hívja 2. (problémás) telefont, 2. telefon nem csörög ki és az 1. telefonon ez az üzenet: "Partner esetleg nem elérhető".
Pedig elérhető, kap is a 2. telefon üzenetet hogy volt nem fogadott hívás.
Ha 2. telefonról hívást kezdeményezek, simán tudok beszélni 1. telefonnal.
Ha 2. telefonról beszéltem 1. telefonnal, kapcsolat megszakítása után, 1. telefonról ismét hívom 2. telefont, minden rendben, kicsörög, felépül a kapcsolat lehet használni, minden OK!
Minden OK mindaddig, amíg a 2. telefon ki nem lesz kapcsolva, majd újra be nem lesz kapcsolva, mert ekkor kezdődik minden elölről: 2. telefont nem lehet hívni, vele lehet hívni....
Mi lehet a baja a 2. telefonnak, vagy a Viber beállításoknak? -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy mikden értesités ki vam kapcsolva a telefonon teljesen ki van löve a Viber háttérben futtatása, minden értesités néma, de a hiváanál még is csörög ha engem hivnak? -
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Viber Out-n keresztül, ha telefonálok miért privát számot ír ki? Bárkit hívok privát hívás lesz és nem veszik fel a telefont.
-
-
Cableguy
tag
válasz
Viktor0610 #6044 üzenetére
Negyed órát kerestem de sehol nem találok ilyen beállítást. Ez hol van? Légysziiiii
-
-
Cableguy
tag
Sziasztok!
Kb egy hónapja szenvedek. Telenoros mobilnettel a képek nem mennek át, csak a szöveg. Ha kikapcsolás nélkül berakok egy Vodafoneos simet azzal rögtön mennek a képek is! Wifi-n egyébként minden ok, és a Telenoros kártyával mindden más Youtube Spotify működik.
Viber tölés telepítés volt, sőtt emiatt factory reset is a telefonon ami es Samsung note 9.
Telenor lepattintott, viber nem válaszol.
Ötletek? -
zhata
senior tag
Ez az új Viber egy nagy kalap sz@r! Telefonálni vele gyakorlatilag nem tudok, régen ilyen gond nem volt, ma reggel meg újrarakta saját magát, rákérdezett, hogy a mentéseket visszaállítsa-e, persze mondtam én, a végén meg kiderült, hogy október 25 utáni üsszes csevegésem eltűnt!
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok! Viberen kapott mp4 fájlra megkérdezte a viber vagy maga a teló(??) hogy mit tegyen vele, rányomtam, hogy böngészővel nyissa meg és a "csak egyszer" helyett a "mindig"-re. A böngésző viszont nem megnyitja, hanem le akarja tölteni.
Hol tudom ezt megváltoztatni?( Teló: note 10 lite) -
reelc
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Androidos telefonom van.
Korábban régebbi Vibert használtam, amivel az üzenetnaplókat el lehetett küldeni e-mailben magamnak.
Nem tudom miért feltettem egyszer egy frissebb változatot, és azóta csak online mentés van. Amiket elvileg csinált.
Most beléptem a Google Drivera, és a készülék backupjánál van egy 1kbyte-os link (?). Tegnapi dátummal, holott az előbb csináltam biztonsági mentést.
Nem tudom csinált-e mentést valaha, ez az online mentős változat, régen az e-mail címemet adtam meg erre a célra, a Google Driveval még nem nagyon foglalkoztam.A kérdésem az lenne, hogy visszarakhatok-e régebbi verziót - nem erre a telefonra, ugyanis azt cserélem - és akkor tudok majd kommunikálni újabb verziósokkal?
Az e-mailes megoldást azért szerettem, mert PC-n lehetett keresni benne.
Köszönöm!
Sziasztok!
-
Magnat
veterán
válasz
Viktor0610 #6036 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
-
-
Magnat
veterán
válasz
Viktor0610 #6034 üzenetére
-
-
Magnat
veterán
Köszi a válaszokat, én azt szeretném, ha felhasználónként jelezne egyszer (mint ahogy a Gmail is tud fiókonként egyet jelezni), de gondolom akkor azt nem lehet beállítani.
-
Magnat
veterán
Üdv,
Androidon és/vagy pc-n be lehet állítani a Vibert úgy, h 1 felhasználótól csak az első olvasatlan üzenet adjon hangot? Van pár kényszeres enternyomkodó ismerősöm, idegbajt kapok amikor 6-8 részletben küldenek el egy üzenetet ...
-
rankesz
veterán
Abogy nézem nov 17-én frissült a viber. Tapasztalatok érdekelnének hogy javították e már vajon benne a nem megérkező üzeneteket? Nincs kedvem lutrira frissíteni a jól működő 13.9.4-es verziót
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Tegnap - vagyis ma - hajnalban frissítettem a Vibert egy Redmi Note 7 (xiaomi.eu miui 12 rom) telefonon. És ma reggel jelezték felém a partnerek, hogy 8-9 körül kiléptem a csoportokból és teljesen a Viberből. Az az nem tudtak nekem írni. Csak meghívni. Felkeléskor PC-n szerettem volna Viberezni és nem voltam belépve, majd megnéztem és telón se. Konkrétan olyan volt mint ha újra kéne "regelnem". A viber aktiválás után kérte újra a nevet és a szüli dátumot is. Az email címet betöltötte automatikusan.
És konkrétan a profil képem is eltűnt. :'(
Valaki tapasztalt már ilyet ? Bevallom őszintén kicsit ráparáztam, hogy nincs-e valami nagyobb gond, mint egy szimpla fejlesztői hiba. -
Bacusuz
őstag
újra felteszem a kérdést:
Van bármi esély, hogy az új tabomon a viber előzményeket szinkronizálni tudjam?
Most 1 okostelefon + 1 android tablet és 2 windows10 pc szuperül fut és szinkronizálnak, de a tab lecserélődne egy újra és sehogy nem sikerül összehoznom. -
Bacusuz
őstag
válasz
rankesz #6018 üzenetére
Igen, bár nem írtam le, de az első dolgom volt hogy letöröltem és ez után akartam feltelepíteni a régit, de hibaüzenettel kilép a telepítés el sem indul.
Ezek közül melyiket érdemes megpróbálni az ARM8 vagy ARM7 vagy X86 verziót? -
Bacusuz
őstag
Adott egy telefon és egy tablet. Mindkettőn van viber azonos felhasználóval és teljesen szinkronizálja a viber egymást.
Most üzemeltem be egy új tabot ami leváltaná a régit.
A vibert feltettem, de nem látom rajta amit a két másik készüléken írogatok és a másik 2 készülék sem látja amit az újról küldök.
van erre megoldás? tudtok ebben nekem segíteni? -
Apollyon
Korrektor
válasz
#33802016 #6013 üzenetére
Deaktiválás van, az nem tudom pontosan mit csinál, de tuti le van írva a neten.
Az viszont fix, ha letörlöd a vibert bárhonnan és visszarakod, akkor az adott eszközön egy új session nyílik, és nem lesznek visszaolvashatóak az adott üzenetek és média (az adott eszközön belül), ergo törli a history-t. Azokon az eszközökön ahol érintetlen maradt a viber, ott nem változik semmi. -
törölt tag
válasz
liksoft #6011 üzenetére
Nekem mega van pc, telefonon, és itt is ott is jön üzenet. Annyi a különbség, hogy ugye, nem telefonszámos, hanem email címes, de van qr-kód is, nem lehetetlen lenne, csak ahogy mondod ismerőskét át állítani.. Mondjuk van aki használja.
Van fent viber is, az is meg jön itt is ott is, mint üzenet...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#33802016 #5992 üzenetére
Mármint a beállítások alatti "Kilépés" gombra gondolsz?
Mert akkor semmi nem történik, csak bezárja az alkalmazást, és elvileg nem jön üzenet, amíg el nem indítod újra. Mintha PC-n zárnál be egy programot. Már rég használtam, de én akkor is ugyanúgy kaptam üzenetet, lehet már ezt megoldották. De magából a fiókból nem léptet ki, és az üzenetek meg semmi más sem veszik el. -
rankesz
veterán
Jelentem a 13.9.0.24 - es verzióra visszaállva minden üzenet rögtön megjön.
Az újra nyilván nem engedi a downgrade-t, csinálni kell egy mentést ha kell az előzmény, és az app törlés után feltenni a régebbi verziót -
liksoft
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest