- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamMenyus
tag
Teljesen igazad van abban hogy mindegyik ház ízlés kérdése.
Nekem picit speciálisak voltak az elvárásaim:
- ne legyen látható helyen műanyag elem (bye-bye corsair)
- legyenek jól elszeparált kamrák elrejteni- izolálni a vízhűtés kevéssé szép elemeit, hogy csak minimális számú olyan kötés legyen ami egy gubanc esetén el tudja áztatni a tápot-lapot-videokártyákat
- férjen el benne 840milliméternyi (6x140mm) radiátor úgy hogy ne akadályozza a szerelést, de halkan vigyen el bármilyen konfigotA silverstone TJ11 tornya erre talán a legigényesebb consumer megoldás, de mire megtaláltam és kialakult, kitaláltam egy jól konfigurált mercury s8s -t extra alsó rack résszel ami simán rávett az átszerelésre, és itt a végállomás, imádok ránézni.
-
powerup2
addikt
Ennek a háznak van értelme tetszik nagyon jobb mint az 1000D
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
tecsu
addikt
Ebbe hány PC-t lehet beleépíteni?
Ja, hogy teljesen egyet sem? Az szép.
Legközelebb az alaplapot is kiszervezhetnék valami másik külső házba.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Memora
senior tag
Nekem a fekete van, de egyszer (?) vennék egy fehéret is
Néztem a Phanteks házakat, tényleg nem rosszak, de nálam ez is a túl minimalista kategória (ebből talán csak a Lian Li kb: 2 db modellje tetszett igazán, de biztos nem adnék 120eFt-ot egy házért)[ Szerkesztve ]
Fancy quote placeholder
-
DigitXT
nagyúr
Már miért kéne hajolgatni? Egy Enthoo Primo tetejét azért még elérem.
Egyébként meg biztos faszán mutat az az asztalra kib.szott külső meghajtó.
(De amúgy nem kértem tanácsot. Egyelőre ki tudom választani, mi felel meg
az igényeimnek. Nem tudjuk együtt nem csinálni: nekem nem kell ez a ház.)TTomax: Még több madzagot az asztalra...
Ez is, na meg aztán alapvetően a gépház való az ilyesmi tárolására... Tudom,
hogy egyeseknél ez nem szempont, de igazából nem tudom hova tenni, hogy
csillió ventihely az kell, de 5,25"-ös hely meg egy sem. Ha meg kellően gagyi
az alaplap a szabályzáshoz, akkor ventivezérlő sem lesz max. esetleg kijelző
nélküli. Vagy persze lehet külső házba rakni mindent, s akkor a "fő ház" szép.
Már ha számít, hogy nem látszanak a meghajtók. Igaz, az Enthoon van ajtó...Ui: ha esetleg egy gyártó kitalálná, hogy mostantól nem lehet VGA-t rakni az
ő csudijó dizájnos házába, akkor biztos lenne, aki azt tanácsolná, hogy izibe
vegyen az ember mellé egy külső VGA dokkoló szart, és meg van oldva. LOL.
(Akinek ilyen tanácsra van szüksége az csak vegye a hülyén dizájnolt házat.)Szerk: igazából a ventihely és az 5,25" sem üti egymást... Egy 12-es venti pl.
simán befér, csak adapter kérdése. (Volt is anno ilyen HDD tartóm anno...)
Mondjuk már HDD gépházban tárolásánál is megbotránkoznak egyesek, hogy
minek azt, hiszen lehet venni (ide írhatja, aki ilyet tanácsolna) .... Ft-ért NAS-t.
Tulajdonképpen, kéne csinálni egy gépházat, amibe csak az alaplap fér. Aztán
valami mazzaggal összekötözöd a VGA-kkal, ami külön házban van... Oh wait:[ Szerkesztve ]
-
Lacok
őstag
Ebbe legalább van anyag rendesen, mondjuk meg is kérik az árát.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Memora
senior tag
Inkább a Graphite series-t tolnák, a 600T szinte az egyetlen szép PC ház a piacon (a 780T se rossz), ami egyedi desig-al rendelkezik, és nem vagy ultra-minimalista vagy giccses "gamer" ház...
A fehér verzióról mindig az Űrodüsszeia jut eszembeFancy quote placeholder
-
-
haxiboy
veterán
De most nem notis meghajtóról beszélek. Hanem nekem például ilyen volt elég sokáig.
Az meg hogy egyre gagyibbak az optikai lemezek, ezt alá tudom támasztani. DVD íróm volt, nem egy gagyi márka (LiteOn).
Csak Verbatim és Sony lemezeket vettem, van köztük 10 éves ami azóta is olvasható, és van köztük 2 hónapos amit már nem olvasható.
Az írómat 2 évente cseréltem, így még arra sem lehet fogni, a legutóbbi csere pont az első-és utolsó írásomnál volt. Most már nem lesz többet használva.Úgy döntöttem optikára felesleges pénzt fordítani túl sérülékeny, inkább veszek HDD-ket archiválásra.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
jeni
félisten
Láttál már belülről USB notis ODD meghajtót?
Itt nem az a kérdés be van-e rendesen csomagolva a termék meg tokban van-e tárolva a lemez?
Igen nem attól függ,hogy mibe van elhelyezve az iró,tény és való. Sajnos nem strappa termék. Tudom,mert hallottam több felől,hogy a notebookban elhelyezett irót ha használja valaki rendszeresen akkor nagy az esély arra,hogy a második évében cserélni kell. Magam is tapasztaltam. Már 3 notis gépben kellett családi körben cserélnem optikai irót. -
-
berVi
senior tag
Thermaltake Core W200 90-100 korul kaphato
-
TTomax
félisten
válasz #16939776 #26 üzenetére
Egy ekkora házban simán elfér,de te szereltél már custom vizet 900Dbe?Mert az egy büntetés,ha nem csak egy AIOt akarsz,a harmad áru Phanteks házam oda-vissza keresztbe lenyeli a 900Dt ami elvileg vizre készült,mert léggel is szépen megfő benne minden ha egy picit komolyabb fogyasztásu.Ja és van 5,25" helyem is,meg az egész ház átgondolt amire igazából akkor jössz rá amikor a 420/480as radikat rakod be meg a 170/270es rest,akkor jössz rá hogy milyen jó hogy ha 3-4 helyre is rakhatod a pumpát meg a csövezêst is ugy tudod alakitani ahogy szeretnéd...a 900D minden volt csak csak amire készült nem,vizre.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
5.25" hiánya:
Van vezérlő ami USB-n kommunikál, és egy ekkora rettenet házban el lehet dugni. Ha jól fel van programozva, csinálja a dolgát, nem indokolt a front panelen a kezelőfelület.
Bay-t/Dual Bay-t meg a pumpa/ákat rezgésük, interferenciájújuk miatt nem érdemes becsavarozni a vázhoz, a front lapon.Még mi az amit még gátol a 5.25" hiánya?
[ Szerkesztve ]
-
X@b3e
addikt
500 €, na jó....
Azért 5,25" kihagyni is na jó szintén ...... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
TTomax
félisten
Reméljük ezt most olyan tervezte,aki látott már vizhűtést élőben,és nem az aki a 900Dt.Mert az hemzsegett a hibáktól ha custom vizet akartál szerelni bele.Bár az,hogy alapból nincs benne 5,25ös slot nem ezt vetiti elő.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
jeni
félisten
válasz Dr. Akula #22 üzenetére
Hogyne,de 1500000Ft házba már nem volt hely egy sz@ros 5.25 egységnek?
arról nem is szólva,hogy a külső SLIM USB ODD egységek egy kalap sz@rt nem érnek! Kivéve azok amelyek rendes 5.25 méretű PC-s írót csomagolnak be USB-s dobozba.
Ráadásként még helyet kell szorítani egy USB eszköznek az asztalon,azt is hozzá téve,hogy ez egy plusz hiba forrás is lehet a használat során. A házba beépített ODD mindig stabilabbak.Addig míg a boltokban CD/DVD/Blu-Ray lemez formájában hozzák forgalomba a műsoros anyagokat addig létjogosultsága van az optikai eszközöknek.
Valamint az informatikai anyagokat még lemezre írják az esetek 98%-ban.Hiába előnyösebb és kisebb a pendrive,jelenleg drága,pedig méretéből adódóan már ki kellett volna szorítania a piacról a DISC-ket.
A Pioneer író 1 hónapja még 25 ropi volt,most meg 70000Ft.
[ Szerkesztve ]
-
Suker10
tag
válasz IamMenyus #12 üzenetére
Ne hidd, hogy olyan különleges. Tapasztalatból mondom, hogy egy In Win, Lian Li, Thermaltake, de egy minőségibb Phanteks is jobb választás lehet.
Egyetlen igazi előnye a rengeteg kiegészítő, az egyedi összeállítás lehetősége, ami már szinte mindegyik gyártónál megvan.
Előfordulnak illesztési hibák, festési hibák, de maga a ház anyaga sem mindig annyira jó. Ennek pont az egyedi összeállítás az oka. A Lian Li esetében ilyen nem fordulhat elő.
Nem mindig a gyártó, megrendelő határozza meg egy adott ház minőségét, mindegyiknél vannak komolyabb darabok, melyek között már nagyon kicsi a különbség. Egy jó CaseLabs és egy jó Phanteks összehasonlítása elég nehéz, inkább ízlés kérdése. Előfordulhat, hogy egy különleges megoldásért valaki hajlandó megfizetni a magasabb árat.[ Szerkesztve ]
Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.
-
zetor2000
őstag
Megvan a háza a mITX lapomnak
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Dr. Akula
félisten
5.25" már smafu?
-
addikt
Korrekt a ház, de 500€ akkor is sok érte.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Tanisz
senior tag
Szép NAGY jószág
Nekem egy 900D van, de nagyon meg vagyok vele elégedve, főleg szerelhetőség szempontjából, de nagyon jól szellőzik is.
Szerencsére pár éve nagyon jó áron jutottam hozzá Azt a pénzt maradéktalanul megérte[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
veterán
Addig amíg az árát meg nem láttam addig nagyon tetszett és azt mondtam kell, de ezek után vegye az akinek 2db anyja van.
duree54
-
IamMenyus
tag
ebben az ár-szegmensben már csak egy névért szabad pénzt adni: Caselabs
-
HaZsolt
őstag
500€, abbol inkabb meg egy rx 480at vennek
-
haxiboy
veterán
Teljesen korrekt ház, én egy 750D boldog tulajdonosa vagyok.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
berVi
senior tag
Jol latom, hogy ebbe lenyegeben fuggolegesen es vizszintesen is befer egy lap?
-
tibaimp
nagyúr
Komolyan mondom, vicc ez a mostani trend....
"csak az előlap mögé nyolc (!) 12 cm-es példány építhető be" -- üveglapok mögé..... gratula....van értelme....
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
aktív tag
Azosztigen Kb. egy az egyben belerakhatnám a H440-emet...
-
proci985
MODERÁTOR
es egy SSI lap is elveszne benne.
viszont egyaltalan nincs benne 5.25os slot, ami ha nincsenek megfelelo temp sensor headerjei akkor problemat jelenthet (highend epitett viznel a vezerlesnek kell a hely).
tesztekre leszek meg kivancsi, foleg, hogy mondjuk mennyire bir meg a hutes 1000Wal, eleg restriktivnek tunik a felepitese.
epitett viznel meg persze vannak a kiallitasi gepek ahol ez biztos szep lesz, de igy otthonra nem sok ertelmet latom.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
Aránytalanul gagyi/igénytelen a belseje..
-
jeni
félisten
válasz kakuk.tamas #1 üzenetére
150000Ft maga a ház
és venni kell melléje egy külső DVD USB eszközt.[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Csorog a nyálam...
Ha PC-s lennék, megvolna a kuckóm.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~