Hirdetés

2019. március 22., péntek

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

Utódot kap az Obsidian 900D

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Corsair csúcsháza közel öt év után kaphat méltó utódot, ha hihetünk a kiszivárgott adatoknak.

Hirdetés

Kiszivárgott pár információ az Amazonra a Corsair 2013-as Obsidian 900D csúcsházát leváltó termékéről, az Obsidian 1000D-ről. Ha hihetünk ezeknek a pletykáknak, akkor a cég az elmúlt 5 évben megjelent trendeknek – edzett üveg, RGB, extrém modularitás – megfelelően újítja meg a gépházat, amely CC-9011115-WW modellnéven és 500 dolláros áron kerülhet forgalomba.


[+]

A nem kevés pénzért egy hatalmas, 30 kg tömegű és 693 x 307 x 697 mm méretű hodályt kapunk, modern felhőkarcolóhoz mérhető mennyiségű edzett üveggel, amelyből az oldalakon túl az előlapra is jutott. Ahol nem átlátszó a ház, ott mattfekete alumínium burkolja a masszív acélvázat, míg belül E-ATX méretű alaplapoknak, hat 2,5”-es és öt 3,5”-es meghajtónak és rengeteg ventilátornak biztosítottak helyet (utóbbira példa: csak az előlap mögé nyolc (!) 12 cm-es példány építhető be). Ez egészen extrém hűtési megoldásokat is lehetővé tesz, például beszerelhető két darab 480 és egy 420 mm-es radiátort is.


[+]

A Corsair Commander Pro ventilátor- és LED-vezérlés mellé állítólag diszkréten elrendezett RGB világítás jár, és ebből jutott az előlap tetején elhelyezett csatlakozóknak is, amelyek sorában négy Type-A, két Type-C (mindegyik USB 3.1-es sebességgel) és a szokásos hangcsatlakozók találhatóak meg.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.