- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Most komolyan egy Crysis meg COD al hasonlítod össze a Diablo sorozatot? Meg a Blizzard kiadó játékait? Egy olyan kiadót aki eladott az évek alatt 100 milliónyi játékot? És van aktív játékos bázisa a jelen játékaiból 10-15+ millió?
Ezzel hasonlítod össze a nyomoronc Crysist meg Cod ot? xD
Blizznek marketing se kell jöjjön a hipe... jön az a 10 milliónál is több játékosától no meg az öreg fanoktól xD...Nagyon nem egy szinten játszanak !

Egyébként nézzétek meg a játékfejlesztők adóbevallását az elvileg nyílvános xD.... Nincs azoknak semmi bajuk úsznak a pénzben.(persze a nagy nevek)
-
válasz
Fitzgerald
üzenetére
igen, ilyeneket mondanak mostanában az AAA címekről, de nekem ezt nem akarózik elhinni. majdnem 500M USD topline árbevétel kell ahhoz, hogy rentábilis legyen a cucc? ide kívánkozik az utolsó mondatod - a kiadók valamit nagyon rosszul csinálnak. vagy hazudnak.
tedd ezzel szembe a kickstarteres fellángolást - a mindenki által rettegett nemelderscrollstípusú RPG műfajban az elmúlt 1 év 3 "megahitet" is hozott (Wasteland 2, Project Eternity, Torment: Tides of Numenera). Annyira mega a 3 hit, hogy összesen 11M USD-t hoztak be, és mindegyiknél az az ígéret, hogy ennyiből az eredeti tervnek többszöröse lesz a játéktér. persze ezeket még le is kell szállítani, de ha sikerül, akkor mire lehet ebből következtetni?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
+ Azt kifelejtettem, de ugye mindenki számára nyilvánvaló, hogy a digitális kópia éri meg jobban a kiadónak, mert ugye nem kell DVD-t legyártatni, nincs doboz, kézikönyv + a mindenféle kis szotyi amit a dobozos játékokhoz még adni szoktak. Retailerekhez sem kell ezeket kiszállíttatni. Mégis teljes áron adják ezeket a kópiákat, sőt. Nem ritka az sem, hogy a Steames játék jóval többe fáj a dobozosnál.
Én mondjuk jobban szeretem a dobozos, Steamen/Originen beregelhető játékokat.
Az igényes dobozt, kézikönyvet, kis apróságokat.
És szeretem a frissen nyomott papír illatát, ez biztos valami fétis
Szóval inkább doboz. -
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Azt is tedd hozzá, hogy pl a Valve-vel minden kiadó úgy kötött szerződést, hogy a Steam-es eladási adatok titkosak. PEdig az is igen érdekes módon befolyásolhatná a képet. Most meg csak azt sem tudjuk, hogy PC-re fizikai adathordozón adnak el több játékot (a statisztikákban csak ezek szerepelnek) vagy digitálisan.
-
djgeg
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Diablo 3 nál nagy volt a Hipe... Ennyi 13 millió ból meg maradt mennyi? 1-3 millió aktív?
Szánalom lett az a játék. :/ (én is megvettem nagy Diablo fan vagyok...voltam)
Ha tényleg azzal számolnak a fejlesztők, hogy PC én csak 1/10 ét adják el akkor is el kell gondolkozni, A Portolás nem kerül olyan hű de sokba de 500 e * 50-70 USD vel azért szép pénz
Azt meg ne felejtsük el, hogy nem jókedvében ingyen adogatja oda az AMD nek a játékot! Azért valaki fizetett! Vagy a gyártók vagy maga az AMD de valaki fizetett a játékfejlesztőnek. (mivel nem hiszem, hogy olyan szar lenne a game meg a kiadó, hogy ingyen kell adniuk a promócióért.... ) -
Lacccca87
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Azért az UT3 majdnem ugy nézett ki, sőt a Black Edition kicsit javított rajta később.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 FE - Founders Edition 10GB GDDR6X
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest