- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
üzenetére
Igen körülbelül ez lehet a költség megoszlása. A nagy kiadók címeinek nem az a lényege, hogy behozzák a fejlesztési költséget és kis profitra tegyenek szert. Hanem a gigamegabrutálnagy mamutcéget is etetniük kell.
Nem véletlen, hogy néha vannak veszteséges negyedévek egy Acti-Blizzardnál is a milliárdok ellenére is. -
válasz
üzenetére
szezon és fazon. sose hallottál róluk, azt állítom

az említett példád annyit mutatna meg, hogy az egérrángats pixelpontosabb célzást tesz lehetővé - semmi mást.
megnéznélek egy konzolos hc arc ellen a gamepadoddal(!)... szerintem fraget se szereznél - értsd: de kazuár vagy, ő meg hc. -
DudeHUN
senior tag
válasz
üzenetére
Semmi baj konzolokon az FPS irányítással. Rengeteg platformon játszok, de valahogy sehol nem volt ezzel bajom. És szerintem a játékosok nagyrésze is így van vele. Az, hogy egérrel gyorsabban és pontosabban lehet ugyan azt megcsinálni egyértelmű. Csak kit érdekel? Komolyan. Ha mindegyik platformon (igen még az analóg karokban nem is olyan jó PS3-on is) tökéletesen játszható az adott játék, akkor nem mindegy?
Amúgy meg konzolon legalább az esélyek egyenlőek. Ugyan úgy fut, ugyan azzal a beviteli eszközzel (az esetek 90%-ban). Ha így nézzük kompetitív versengésre talán még alkalmasabbak is. Az RTS az már más tészta persze. Az platformekluzív
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Én inkább fogalmaznék, hogy nagyon sok a noob. 10x Több mint PC én. Egy ideig Xboxon és PC egyszerre toltam MW3 multit.... Kriminális volt, a játékosok "minősége" (Boxon). Vannak ott is jó playerek, de a kontroller... mai napig nem tudok vele normálisan játszani xDD Főleg, hogy sok akár multi gambe még mindig van célzásrásegítő.... Kriminális.
(#77) K_mester
PC bezony meg több a kocka xD Heti game átlag 8 óra PC én. Konzolon fele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Persze ha Márióról beszélünk, az más..