Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
#65675776 #90 üzenetére
Igen körülbelül ez lehet a költség megoszlása. A nagy kiadók címeinek nem az a lényege, hogy behozzák a fejlesztési költséget és kis profitra tegyenek szert. Hanem a gigamegabrutálnagy mamutcéget is etetniük kell.
Nem véletlen, hogy néha vannak veszteséges negyedévek egy Acti-Blizzardnál is a milliárdok ellenére is. -
válasz
#65675776 #72 üzenetére
szezon és fazon. sose hallottál róluk, azt állítom
az említett példád annyit mutatna meg, hogy az egérrángats pixelpontosabb célzást tesz lehetővé - semmi mást.
megnéznélek egy konzolos hc arc ellen a gamepadoddal(!)... szerintem fraget se szereznél - értsd: de kazuár vagy, ő meg hc. -
DudeHUN
senior tag
válasz
#65675776 #80 üzenetére
Semmi baj konzolokon az FPS irányítással. Rengeteg platformon játszok, de valahogy sehol nem volt ezzel bajom. És szerintem a játékosok nagyrésze is így van vele. Az, hogy egérrel gyorsabban és pontosabban lehet ugyan azt megcsinálni egyértelmű. Csak kit érdekel? Komolyan. Ha mindegyik platformon (igen még az analóg karokban nem is olyan jó PS3-on is) tökéletesen játszható az adott játék, akkor nem mindegy?
Amúgy meg konzolon legalább az esélyek egyenlőek. Ugyan úgy fut, ugyan azzal a beviteli eszközzel (az esetek 90%-ban). Ha így nézzük kompetitív versengésre talán még alkalmasabbak is. Az RTS az már más tészta persze. Az platformekluzív -
djgeg
őstag
válasz
#65675776 #72 üzenetére
Én inkább fogalmaznék, hogy nagyon sok a noob. 10x Több mint PC én. Egy ideig Xboxon és PC egyszerre toltam MW3 multit.... Kriminális volt, a játékosok "minősége" (Boxon). Vannak ott is jó playerek, de a kontroller... mai napig nem tudok vele normálisan játszani xDD Főleg, hogy sok akár multi gambe még mindig van célzásrásegítő.... Kriminális.
(#77) K_mester
PC bezony meg több a kocka xD Heti game átlag 8 óra PC én. Konzolon fele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest