Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
#57919488 #94 üzenetére
Mivel gyárt Hipe ot?
COD hoz képest mire költ marketinget? TV reklám Superbowl után pl?
Hagyálmár
Lehet, hogy "gyártja" de magától... atól amit csinál ( igaz néha pofára esés mint D3) (Persze WoW TV reklámok voltak de az is már a megújító meg megtartó kampányban... D3 ra gondoltam)
CoD nak nincs semmi baja elvan az a rekord eladásaival -
djgeg
őstag
válasz
Fitzgerald #82 üzenetére
Most komolyan egy Crysis meg COD al hasonlítod össze a Diablo sorozatot? Meg a Blizzard kiadó játékait? Egy olyan kiadót aki eladott az évek alatt 100 milliónyi játékot? És van aktív játékos bázisa a jelen játékaiból 10-15+ millió?
Ezzel hasonlítod össze a nyomoronc Crysist meg Cod ot? xD
Blizznek marketing se kell jöjjön a hipe... jön az a 10 milliónál is több játékosától no meg az öreg fanoktól xD...Nagyon nem egy szinten játszanak !
Egyébként nézzétek meg a játékfejlesztők adóbevallását az elvileg nyílvános xD.... Nincs azoknak semmi bajuk úsznak a pénzben.(persze a nagy nevek)
-
djgeg
őstag
válasz
Fitzgerald #79 üzenetére
Diablo 3 nál nagy volt a Hipe... Ennyi 13 millió ból meg maradt mennyi? 1-3 millió aktív?
Szánalom lett az a játék. :/ (én is megvettem nagy Diablo fan vagyok...voltam)
Ha tényleg azzal számolnak a fejlesztők, hogy PC én csak 1/10 ét adják el akkor is el kell gondolkozni, A Portolás nem kerül olyan hű de sokba de 500 e * 50-70 USD vel azért szép pénz
Azt meg ne felejtsük el, hogy nem jókedvében ingyen adogatja oda az AMD nek a játékot! Azért valaki fizetett! Vagy a gyártók vagy maga az AMD de valaki fizetett a játékfejlesztőnek. (mivel nem hiszem, hogy olyan szar lenne a game meg a kiadó, hogy ingyen kell adniuk a promócióért.... ) -
djgeg
őstag
válasz
#65675776 #72 üzenetére
Én inkább fogalmaznék, hogy nagyon sok a noob. 10x Több mint PC én. Egy ideig Xboxon és PC egyszerre toltam MW3 multit.... Kriminális volt, a játékosok "minősége" (Boxon). Vannak ott is jó playerek, de a kontroller... mai napig nem tudok vele normálisan játszani xDD Főleg, hogy sok akár multi gambe még mindig van célzásrásegítő.... Kriminális.
(#77) K_mester
PC bezony meg több a kocka xD Heti game átlag 8 óra PC én. Konzolon fele. -
djgeg
őstag
Én legfőképp Steam es eladásokra gondoltam... Mostanában már többször is előfordult, hogy pl elfogyott a serial
Legutóbb Max Payn 3 nál.... Ezek mind jelentenek valamit. No meg a 50-70% kos árengedményes sale-ek szintén Steam nél. Ezek mellet PC nél nem az első 1-3 hónapot mondanám. Igaz kritikus. De inkább 1 év.
Mindezek mellet az eladások nagyon jók Összeségében. Arrol már nem is beszélünk, hogy mennyi ingyenes és sokak által napi szinten használt játék van ami az ingyenessége mellet a real money tartalmakból él. Ezeket összeadnánk lehet kitenne egy negyed-fél Konzol eladást.
-
djgeg
őstag
válasz
#57919488 #65 üzenetére
Nem csak AAA nevek eladási adatai számítanak.... Tény, hogy a nagy nevekből sokkal több fogy Konzolokon. Még azokból is amik PC én indultak. Ez van.
Ettől függetlenül Játék Szoftver eladások összértéke lassan megközelíti a Konzolos eladásokat. Egyébként mint említették a Konzolos piacon a Játékok eladási adatait a megjelenéstől kb 2-4 hónapig hozz utánna megáll. Pc én más a helyzet. Steam eladásokról akciókról nem is beszélek. Konzolon nincs semmi olyan kedvezményezés ami elsózná az 1-2-3 éves játékokat. Pc én meg beindultak mint atom
(#67) gbors
Szerintem összességében nagyon kevés Nagy név nem jelent meg PC re... ( Egyedi konzolos címeket címeket leszámítva ) Régebben sokat késtek. Most az sincs annyira már. Egyébként meg pont arról megy a mese, hogy milyen könnyű lesz majd a Nextgen konzolokra portolni PC-PS4-Xbox 720 között akkor meg?
Szerintem nem kell félni, hogy ne jelenne meg valami PC reui.: Ha már millió dollárokat öltünk egy játékba akkor megéri e kicsit költeni a portra( játék fejlesztés értékéhez képest)? Szerintem meg . Szorozd meg a 500.000-700.000 et mondjuk 60 USD vel. Bőven-Bőven a portolás értékén felül hoz vissza nekik. Akkor ?
-
djgeg
őstag
Reális sajnos AAA neveknél. CoD Black Ops 2 őt is megnézed és sokszorosa az eladás és a játékos tábor is. Igaz a noobok meg 10X annyian vannak
Egyébként mint fent linkeltem a PC eladások összértékében várhatóan 2014 ben már megelőzi a Konzolos piacot! Aztán ki tudja mit hoz majd a PS3 meg a Xbox 720 (vagy mi).Azonban jó nagy hülyeség, hogy a PC piac ne lenne jelentős.... Majdnem akkora mint a Konzol. Ami 2-3-4 Platformot jelent!!!! a PC vel szenben... És majdnem már megegyeznek az eladások összértékei!
Mindezek mellet hozzátenném! Ez mind csak Szoftver ! A Hardveres eladásokról nem is beszélünk. Arról, hogy a PC piac sokszorosát hozza vissza a gyártóiknak mint a Konzolok a gyártóinak! És míg hardverügyileg a fő fejlesztői és értékesítési platformja a Hardvergyártóknak a PC lesz... Addig nem kell félni, hogy a konzol átveszi a "hatalmat"
-
djgeg
őstag
PC gamers spend more time (each week?), 8 hours vs. 4
PC games are cheaper
PC games
72% of American households play PC games
average age of PC gamer is 37 (!)Ép, hogy a PC piac fellendülőben van
[CNN Why console Gaming dead]
[PC beat consoles sale in game by 2014] -
djgeg
őstag
válasz
goodboy007 #41 üzenetére
Első címek 2006 ban jöttek
Emlékszem is rá
Ahhh jó kis Gears of War
-
djgeg
őstag
válasz
fatallerror #37 üzenetére
A Próféta szóljon belőled. A PS3 globál megjelenéssel meg Xbox esetleges karácsonykor megvételre buzdító újdonságairól
-
djgeg
őstag
-
djgeg
őstag
válasz
RyanGiggs #22 üzenetére
Tudtommal 2004 ben jöttek az első infól UE3 ról. 2005 ben bemutatták Első játék 2006. És még 1-2 év volt mire igazán elterjedt.
Akkor most miről is beszélünk? Pont erre számítanak... Ennyi.
UE3 mat meg kitolja még 1-2 évig amíg az átmenet az új gen es konzolokra és a PC-és Userek is áttérnek.Most akkor miről is beszélünk?
UE4 is 5-7 éves ciklusnak néz elébe... Nagyon nem sietnek sehova...(#23) K_mester
Xbox meg PS nem éppen wii... Megvesszük csak szórakozni. Igenis fontos tényező a grafika. Rengetek User már csak azért PS4 et vagy Új xboxot venne csak mert a következő CoD nem jön ki csak a következő konzolokra. Játék konzolA Játékok a húzó tényezők.
-
djgeg
őstag
válasz
#57919488 #20 üzenetére
Azért szép nagy különbség van ps3 és 4 között... Normális online szolgáltatások! Igaz lazán benne kéne lenni a PS3 ban... De nem lesz azért, hogy megvedd a 4 et. Az ára várhatóan nem lesz olyan magas mint a PS3 volt anno. Így azért megéri a "váltás" is akár. PS3 el kell boltolni aztán mehetünk sorbanállni
xbox 720 vagy mifene lesz a neve még rejtély. Remélem lesz valami tátogató jóság benne
-
djgeg
őstag
Így már jobb
Olvasni ?
Nemrég Mark Rein elnézést kért, mert téves információkat osztott meg a Wii U támogatottságával kapcsolatban. Elmondta, hogy természetesen az Unreal Engine 4 támogatni fogja a Wii U-t is. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az UE4-re épülő játékok meg is jelennek majd a Nintendo konzoljára. Minden a fejlesztőktől függ majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest