- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
PC-re is utat találtak/fognak találni az újgenerációs csodák, ha máshogy nem, akkor butítva. Az Apple tényleg nagy nyertes, de a domináns platformot senki nem fogja csak amiatt figyelmen kívül hagyni, mert lassabb rá a fejlesztés. Ha máshogy nem, akkor butítva, de még nem láttam mobilon olyan összetettségű játékot, amit egyáltalán lehetne tovább butítani, nemhogy olyat, ami sikerként lett volna elkönyvelve.
(#12) Bici: A Microsoft alapvetően Qualcomm hardverrel dolgozik, az Apple meg sajáttal, így hagyján az alacsony szintű hozzáférés, de mi van az Androiddal? Kismillió hardver kismillió konfigurációban kismillió féle teljesítménnyel, és a változatosság az alsó kategóriában is jellemző (sőt). Nem tudom előny-e egy ilyen környezetben az alacsony szintű hozzáférés. Nekem sincs bajom a több lehetőséggel, de szerintem az alacsony hozzáférés megléte olyan mint az OpenCL, marginális kérdés.
-
tatararpad
őstag
Mindezt cserébe a low level API-val járó többletmunkáért. Egy olyan piacon ahol az Angry Birds, meg Flappy Birds féle ötletjátékok tarolnak. PC piacon látom értelmét, de mobilon nem lehet marketingelni egy játékot azzal, hogy kevesebbet fogyaszt mint a többi, a jobb grafika meg nem mérvadó, míg maga a mobilos játékélményhez alapvetően nem járul annyira hozzá, mint a konzoloshoz, vagy PC-hez. Ezért nem látom annyira hátrányban a Google-t, vagy annyira hatalmas előnyben a Microsoftot, vagy Apple-t, konkrétan a WP-t garantáltan nem ez fogja megdobni az Androiddal szemben.
-
tatararpad
őstag
Én annyira azért nem pakolnék fel MSFT és Apple részvényekből, kíváncsi vagyok egyáltalán milyen játékok, és mekkora forgalmat lebonyolító játékok lesznek azok, amik igénylik majd az alacsony szintű elérést. Mobilon meg tableten azért nem reális feltételezni, hogy BF5-tel akarnak játszani, még a Microsoft és Apple esetében reális esély lehet igényes játékokra a notebook/tablet hibridek miatt, de a Google-nek alapból nincs ilyen terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Android Extension Pack szinte senkit sem érdekel, így ideje új megoldás után nézni.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest