- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Majdnem szóról-szóra ezt akartam írni . Szerintem amúgy lenne-lehetne létjogosultsága még kisebb, 200-250 W-os tápoknak is, ráadásul azok már simán mehetnének passzív hűtéssel is .
#3: A Tri-SLI/CF-nél már csak a Quad nagyobb hülyeség . Aki ilyet vesz, az vagy kihasználja a teljesítményét, mert dolgozik rajta, vagy pedig hülye. Akár tök gazdag, akár nem. Ha meg ráadásul nem is dúsgazdag, akkor meg még nagyobb hülye...
Itt nem pusztán az (lenne) a kérdés, hogy valaki megengedheti-e magának, hogy 1200 W-os tápot vegyen, és összesen 8 processzor+GPU msg figyeljen a gépén a 8-16 giga RAM mellett, hanem az, hogy ennek van-e értelme. (Nincs. Legalábbis az esetek döntő többségében nincs.)
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
zed1983
őstag
82% hatásfok, az már alap, de mi ez? EPS12V 2.91
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
sanzi89
addikt
Én hülye azt olvastam, hogy új tápcsatlakozót jelentettbe ... . Már kezdtem megijedni, hogy semmi se marad a régi csak én.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Kriza
őstag
Ez aztán jó nagy reklámszöveg lett.
Jobb stabilitás, hatékonyság, megbízhatóság... olyan érzésem van, mint a mosóporreklámnál, ami minden félévben jobban mos, mint az előző "széria" csak mert új csomagba került. "...kétrétegű nyomtatott áramköri lapra kerültek..." hát ez aztán fantasztikus, csak más kérdés, hogy a felhasználó számára tökmindegy. Az meg hogy van benne túlfeszültség-, rövidzárlat- és túláramvédelem egy ilyen tápban alap.
Persze mindettől függetlenül valószínűleg jó táp, és értem én, hogy valami szöveggel el kell adni.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Flan
csendes tag
sziasztok.
Lenne egy kis problémám.Most vettem egy vga-t(512mb agp x1950 pro)és a játékok kb 10 perc után kifagynak ha felnyomom a minőségüket,3dmark06 kb 1 perc után hal meg.Tuningnál kb 2%(cpu-nál)után kifagy a gép.Sokak szerint gyenge a táp ami lehet,hogy igaz,mert egy noname 350W-os van benne és ha nem játszom vagy nem terhelem a gépet tulzottan pl mkv fájlokat viszi fagyás nélkül a gép.
Milyen tápot vegyek gygabite 7vt600- 1394-es alaplap amd athlon 2500+,x1950pro agp 512 mb.
előre is köszi a helpet. . -
nyunyu
félisten
Egyebkent lehet tippelni, milyen bel lesz benne, mert Antec igencsak osszevissza veszi oket:
TruePower: errol nem talaltam ertekelheto kepet, amirol kiderulne az UL szama.
TruePower 2.0: CWT
TruePower Trio: Seasonic
TruePower Quattro: Enhance
Signature: Delta[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Mondjuk nem ertem, miert raktak ezt a TruePowerII kepet a neten talalt beharangozokba, amikor TruePower szeria kb. az otodik valtozatanal tart. (Volt mar TruePower, TruePower 2.0, TruePower Trio, TruePower Quattro...)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Skizz
addikt
Nagyszerű, de semmi újdonság. És picit drága. Mondjuk a 750-es LED-es és nem LED-es változata közti árkülönbségen kiakadtam rendesen. 2500 forint 4db kék LED-ért? Azt kemény.
-
Dyno
veterán
Teljesen egyet értek Veled.Csak jöhetnének már 350W körüli tápok amik hasonlóan jó hatásfokkal rendelkeznek, tudom van belőlük, de elég ritkák.Továbbá sok olyan felhasználó van akinek sajnos nicns pénze Quad/Tri SLi-hez, azoknak az általam felsorolt tápok nagyon jól jönnének....
Twollah: Azt hiszem az 550 típus CWT bélre épül.
[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
Seasonic belsovel fognak rendelkezni?
-
Superman
nagyúr
Félve jegyzem meg, hogy talán azért, mert az "úgynevezett" fejlett országokban nagyobb a kereslet olyan gépek és alkatrészek iránt, amelyek - teljesítményük révén - elfogyasztják a felsorolt teljesítményű tápokat.
Egyébként például Quad-SLI-hez, vagy Tri-SLI-hez nem elég egyik tápegység sem. És ez tapasztalat, nem a netről szedtem össze. Bár ott is úgy tartják, hogy van létjogosultsága a nagyobb tápoknak, az viszont kétségtelen, hogy kisebb szegmenst fed le, mint kisebb teljesítményű társainak piaci részesedése. -
Hawk1979
őstag
Kép nincs? Lusta vagyok olvasni....
Amúgy a kék led baromi fontos egy tápnál. -
Dyno
veterán
550W, 650W,750W..................miért nem lehetne inkább 300W,350W,400W.....mindjárt jobb lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest