- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Majdnem szóról-szóra ezt akartam írni . Szerintem amúgy lenne-lehetne létjogosultsága még kisebb, 200-250 W-os tápoknak is, ráadásul azok már simán mehetnének passzív hűtéssel is .
#3: A Tri-SLI/CF-nél már csak a Quad nagyobb hülyeség . Aki ilyet vesz, az vagy kihasználja a teljesítményét, mert dolgozik rajta, vagy pedig hülye. Akár tök gazdag, akár nem. Ha meg ráadásul nem is dúsgazdag, akkor meg még nagyobb hülye...
Itt nem pusztán az (lenne) a kérdés, hogy valaki megengedheti-e magának, hogy 1200 W-os tápot vegyen, és összesen 8 processzor+GPU msg figyeljen a gépén a 8-16 giga RAM mellett, hanem az, hogy ennek van-e értelme. (Nincs. Legalábbis az esetek döntő többségében nincs.)
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Superman
nagyúr
Félve jegyzem meg, hogy talán azért, mert az "úgynevezett" fejlett országokban nagyobb a kereslet olyan gépek és alkatrészek iránt, amelyek - teljesítményük révén - elfogyasztják a felsorolt teljesítményű tápokat.
Egyébként például Quad-SLI-hez, vagy Tri-SLI-hez nem elég egyik tápegység sem. És ez tapasztalat, nem a netről szedtem össze. Bár ott is úgy tartják, hogy van létjogosultsága a nagyobb tápoknak, az viszont kétségtelen, hogy kisebb szegmenst fed le, mint kisebb teljesítményű társainak piaci részesedése.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest