Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Kindle
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawee
tag
Hogy ki vesz touch-ot? pl én XD amerikából jó áron megúsztam, világgari miatt garival sincs baj. De sokaknak elmondom hogy miért is vettem. Egyrészt a kijelző miatt, aki még nem látta ajánlom nézze meg vhol (pl Saturnban ki van rakva) és indítson el rajta egy HD youtube videót pl. persze ehhez hozzátartozik, hogy én mindíg szeretem a szép képű cuccokat, akinek ez nem fontos már nem vevő erre. A másik a wlan, így bárhol tudok netezni, hálégnek van már jailbreak rá így egy programon keresztül bluetoothon is tudok vele netezni (teló segítségével). Aztán ott a multi-touch, ami nélkül ilyen kis kijelzőn elképzelhetetlennek tartom a netes böngészést, (hülyét kapok a nagyítástól amikor az oldalán huzogatni kell a csíkot egy sima telónál). A telóm meg céges, úgyhogy nem akartam újat venni, viszont kellett valami multimédiás cucc ami elűzi az unalmat ha unatkozok. Erre ott vannak a játékok, amik ezen a kijelzőn ezzel a hardverral elég jól néznek ki (Unreal 3-as enginet képes futtatni pl. - ez pár évvel ezelőtt még számítógép kategória volt) úgyhogy nemtudom, én nem tartom hülyének magam hogy megvettem, a kezelhetősége ver mindent (volt már androidos teló a kezemben azok már jók, de a multi touch ott is kurvára hiányzik). A külső gps vevővel és egy progi segítségével ráadásul navigációként is megy. Tény hogy az az igazi ha telefonálni is lehetne, de azt hívják iphone-nak
Jah és mint friss Apple felhasználó ez az iTunes egy fos, tök idióta a kezelése, párszor már felidegesített, de már azt is sikerült áthidalnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest