Új hozzászólás Aktív témák

• Dawee

tag

Hogy ki vesz touch-ot? pl én XD amerikából jó áron megúsztam, világgari miatt garival sincs baj. De sokaknak elmondom hogy miért is vettem. Egyrészt a kijelző miatt, aki még nem látta ajánlom nézze meg vhol (pl Saturnban ki van rakva) és indítson el rajta egy HD youtube videót pl. persze ehhez hozzátartozik, hogy én mindíg szeretem a szép képű cuccokat, akinek ez nem fontos már nem vevő erre. A másik a wlan, így bárhol tudok netezni, hálégnek van már jailbreak rá így egy programon keresztül bluetoothon is tudok vele netezni (teló segítségével). Aztán ott a multi-touch, ami nélkül ilyen kis kijelzőn elképzelhetetlennek tartom a netes böngészést, (hülyét kapok a nagyítástól amikor az oldalán huzogatni kell a csíkot egy sima telónál). A telóm meg céges, úgyhogy nem akartam újat venni, viszont kellett valami multimédiás cucc ami elűzi az unalmat ha unatkozok. Erre ott vannak a játékok, amik ezen a kijelzőn ezzel a hardverral elég jól néznek ki (Unreal 3-as enginet képes futtatni pl. - ez pár évvel ezelőtt még számítógép kategória volt) úgyhogy nemtudom, én nem tartom hülyének magam hogy megvettem, a kezelhetősége ver mindent (volt már androidos teló a kezemben azok már jók, de a multi touch ott is kurvára hiányzik). A külső gps vevővel és egy progi segítségével ráadásul navigációként is megy. Tény hogy az az igazi ha telefonálni is lehetne, de azt hívják iphone-nak :D
    Jah és mint friss Apple felhasználó ez az iTunes egy fos, tök idióta a kezelése, párszor már felidegesített, de már azt is sikerült áthidalnom :)

Új hozzászólás Aktív témák