- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dchard veterán Szia Deter, Rég hallottam felőled  A 2. pont a padláson, de már a házon belül (fedett részen) van? A kötési rendet az alábbi szerint változtasd meg: Először is fali SFTP kábel vásárlását ajánlom, ami érpáranként és érnyolcasonként is árnyékolt. Ezzel a kábellel meg tudod azt csinálni, hogy a szűrőt és a modemet felköltözteted rögtön a 2. pontba, és innen elég egyetlen ilyen nyolc eres SFTP kábelt végig húznod a nyomvonalon, mert ebben a kábelben két érpáron (4 ér) elfér az ethernet, ami a modem és a router/PC közötti hálózati kapcsolathoz kell, és még marad két érpárad, amiből az egyiken le tudod hozni az analóg telefont, a másikat pedig akár használhatod PoE-ra is, ha a padláson nincs áram. És csak egyetlen kábelt kell behúzni. http://www.kabelhalozat.hu/index.php?data[mid]=7&data[cat]=41&data[scat1]=42&data[scat2]=191 Szerintem van 100m-es dobozuk is. Én tőlük vettem, ők voltak a legolcsóbbak. Lehet kapni máshol méteres kiszerelésbe is, csak ott annyi lesz 20-30m kábel, mint itt 100m. Azt a 20dB-s esést biztosan házon belül szedi össze a cucc? Lehet átkábelezés előtt kéne tartóstesztet csinálni fent az átadási pontban. Dchard 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő