Új hozzászólás Aktív témák
-
jusa
újonc
Sziasztok !
Dchard már régóta vagyok csendes szemlélője a fórumnak és az írásaidnak, Nagyon sokat tanultam belőlük, minden elismerésem a Tiéd, hogy ennyi időt energiát fordítasz arra, hogy mások is megismerjék ezt a technológiát. Én az invitel területén dolgozom alvállalkozóként telefon, ADSL és IPTV bekötéssel és javítással foglalkozom sokat segítettek az eddigi írásaid a munkámban.
Deter !
Csatlakozom Dchard utolsó mondatához "Azt a 20dB-s esést biztosan házon belül szedi össze a cucc?" még mielőtt egy fillért is költenél bármire győződj meg róla, hogy valóban a belső hálózatod rossz. A víllanyszerelő által beépített kábel valóban csavartérpáras erre a célra használatos cucc? Jő kábel és megfelelő bekötés esetén 20-30 m - en a különbség szinte nem is mérhető.
JuSa
-
deter
aktív tag
Szia Dchard!
Akinek nincs baja az nem panaszkodik
Kezdetben azt hittem, hogy a egyedi firmwared, miatt visszaáll a sebesség 800 Kb/s-re. Visszatettem a gyárit, de azzal is visszaállt néha. Úgy hogy ment vissza a tiéd.
Igen a doboz fedett részen van. De padlásra nem szívesen teszem fel a modemet. Nagy a por. És nyáron igen-igen meleg tud lenni.
Ugye az én vonalkötési koncepcióm az, hogy kihagyom a már meglévő telepített telefonvonalat és direktbe abba a szobába jönne le, amibe egyébként is van a modem és a vezeték nélküli telefonállomás.
Tehát az úgy jó, ha végig a fali SFTP kábelen hozom le a jelet?
Egyébként nem hiszem, hogy házon belül esne a jel. Sőt kizártnak tartom. De T-home-nak mondhatom, hogy vélhetően valahol rossz vonaluk. Legfeljebb visszaveszik a sávszélt és még úgyis szakad. Egyébként még 25-28 dB-el értékkel is néha képes szakadni. Tegyük hozzá, hogy ritkán. Még annyit kérdeznék, hogy abba dobozba mi van? Érdemes volna azt is leárnyékolni?
üdv és köszönöm_
deter
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest