Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Allure

aktív tag

Hello dchard!

Édesanyámék Netmánia S csomagra vannak előfizetve kb. 1 éve, előtte pedig az 5 megabites csomagot használták. Semmi probléma nem volt eddig, szépen stabilan ment a le - és feltöltés kb. 10,8/1-es sebességgel. Néhány napja a sávszélesség hirtelen lefeleződött, kb. 4-5-6 megabites letöltési és 0,3-06 megabites feltöltési értékeket lehet mérni. Tegnap ment a hibabejelentés a Telekom felé és kb. 1 óra múlva kapta is anyám az SMS-t, hogy a hálózatban van a hiba, javítják. Ma reggel viszont megjelentek náluk a szervizesek, kicserélték a modemet egy ugyanolyanra (360R T1), mértek egy sebességet (kb. 6 megabites letöltést) és még megjegyezték, hogy biztos a gépek rosszak a házban és azért lassú a net. Meg persze hivatkoztak a garantált sebességre, hogy az megvan. És ennyi, ügy lezárva. Csináltam egy vonaldiagnosztikát és elég furán néz ki a bitallokációs és az SNR tábla. Utoljára még június környékén néztem, akkor nem így nézett ki. Találtam egy két évvel ezelőtti képet még az 5 megabites korszakból, azon is teljesen máshogy néz ki. A modem az általad a cikkben megadott beállításokkal megy/ment.

Itt vannak a képek: 2011 2011 2013 2013

Lehet ezzel még valamit kezdeni szerinted, vagy hagyjuk a francba az egészet? Köszi előre is a választ!

Új hozzászólás Aktív témák