Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
Értem, köszi a segítséget, de az én esetemben (5 megás netet rendeltem) és elvileg valami szerelő mondta hogy ennyit bír a hálózat, de ez mindegy is mivel 5megát rendeltem így nem kell kicserélnem a utp kábelre az egészet mert meglesz a sávszélesség gondolom, ha meg meglesz akkor felesleges cserélni ha nem, akkor beszerelés után kérjem el a szerelő telszámát, és későbbi időpontba kérjem meg hogy cserélje az egészet a modemig megszakítás nélkül utp kábelre? El szokták vállalni? A szerelők szoktak magukkal hozni ilyen kábelt esetleg, szóval arra van lehetőségem szerinted hogy mikor jönnek azzal nyissak hogy a modemig UTP kábelt kérjek megszakítás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest