Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dezz

nagyúr

válasz ^Boss #131 üzenetére

1. De majd lesz!
    3. A s.939-es A64 3500+ 2004-06-01-én jelent meg, ez csak 7 hónap.
    És volt kisebb s.939-es A64 is, a 3000+, de az nem tudom, mikor jelent meg.

Hozzá tarotozik még a dologhoz, hogy a s.754 első hónapjaiban csak kisebb procik voltak hozzá, a nagyobbak a s.939-esekkel együtt jelentek meg.

Továbbá, mint írtam, a s.754 eleve a budget vonal volt. Így akik mégis erre váltottak, a türelmetlenségük árát vizették meg később.

Egyébként nekem is s.754-em van, egy Sempront hajtok benne 2.5 GHz-en (újabb A64-ek 3 GHz-en is mennének benne), és jól elvagyok vele, mivel munkára használom, single threades alkalmazásokkal.

4. Intel tulajként biztos sok tapasztalatod van benne, mennyit számít a HT (további) gyorsulása... Elárulom, nem sokat.

Van egy kis különbség aközött, ha a váltás opcionális (ha van rá pénzed, megteheted), vagy kötelező.

Úgy látszik, még magyarul sem érted, mert a rókabőrnek semmi köze a másoláshoz. Szóval inkább a rókabőr kifejezésnek kellene utánanézned.

• Gyuri27

félisten

válasz ^Boss #131 üzenetére

754-l sokáig ki lehetett húzni. Akinek nem kellett x2 az egészen am2-ig. Mert utánna volt olcsón ddr, meg pcie volt rajt. Tehát a 939-s váltás nem volt muszáj. Ellentétben a 478-l. Mert a mai napig sokan használnak még prescottot is így a 754 időtt állóbb. Valamint volt hozzájuk jó olcsó via chipset is. A 478 865/75-ről váltás meg zsákutca volt és az ma is. A 915/25 ill az akkori 945-k nem kezeltek sok utánna következő procit (csak szólok mielött még erre térnél rá). [link] elverve, [link] prescott is, [link] elverve mind az atom drága lapokkal egyűtt és az atom drága ddr2-vel együtt is. [link] 975-s lappal ddr2 667-l is alig gyorsabb. :DDD
    Annó elbaktam, hogy az intel sz.rt vettem. Mint látjuk a 754-l és a pcie-vel semmi gondom nem lett volna. Így pipa volt a 478-ról átállás. Én akkor tanultam meg, hogy intelt nem kell venni. Persze akinek vették, meg tele volt lével annak nem számitott. Ez csak az én véleményem. Egyszer elkábitott az intel többet nem fog. Ami annó jó volt az a p3 1300 tualatin cerka, és ennyi. (meg az asus tuslc2) ;)
    Mi újság volt akkortájt az oviban? ;)

Új hozzászólás Aktív témák