Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Magyaráztam már pedig. Agpról átálás átállós lappal, meg olcsó is legyen. Akkor nem tudtam amd-t össze hozni. Ennyi. Szégyellem is magam és én kérek elnézést. Igp csak nekem jöhetett szóba mert engem nem zavar ha a cod 2-ben 80 az fps. Egy noob-nak mindegy. De a kölök pro és oda kell a 250-n.
Azoos órajelen senki nem mondta, hogy nem veri. csak nem fényévekkel a 2xxx szérai mint ahogy azt sokan állitják. A többiről meg ne beszéljünk mert az meg árban nem klappol.
-
Gyuri27
félisten
Igen? Figyelek. A 939 pci kb egy időben debütált a 915/25 szériával. Az intelhez talán még lehetett kapni még valami 600-s okosságot (persze ha kezelte a lap) tavaj. Amd-hez meg még tavaj év végén és idén év elején is volt újonnan proci. De majd mingyá
megmondod a tutit.
-
Gyuri27
félisten
Nem válaszoltál Olivercának. Nem baj. Tehát aki akart az egy évvel ezelöttig kapott x2-s procit 939-be. Ha nézzük az intel 915/925 945 lapjait (első revek) abba mi volt a legnagyobb akár 2 magos proci és meddig lehett őket kapni? Pedig a 945 majd egy idős a 939-l. Szvsz időttállóságból akkor is jobban vizsgázott az amd és most is jobban fog. Tehát ezt már vehetjük ténynek.
-
Gyuri27
félisten
1: erről beszélek. 3 év múlva csak procit kell cserélni amd-nél. Egy jó 939-l még ma is sokan elvannak hiszen azonos jelöléssel kiadott x2-k nem nagyon maradnak el am2-s társaiktól.
2: vagy megy hármat vagy nem. Pesze ez lap függő is. Sajna nem a 10-15k-s lapok sajátja. Tehát min p35.
3: vga. sokan hajtják ezeket a procikat mint állat mert az jó (3.4-3.6). Viszont nem mindenkinek van alatta 8800/9600gt 3850/70 (amihez a 3 giga elég). Ha viszont ennél rosszabb a vga akkor minek? A 4850 alá meg agyon hajtva is kevés szvsz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TomBoy1986 #219 üzenetére
2x annyi csak, a 3650 meg 2x és egy kicsi. Minden hol hibáznak.
-
Gyuri27
félisten
Te nem vagy magadnál vagy nem értesz! Most van a kölöknek egy g31-s lapja 2180-l. Nekem Van egy 780g-m 5000+ be. Lehet, hogy neked culágerek hordják a pénzt, de én nem szarom! Nekem mondjuk 3 év múlva lesz lehetőségem fejleszteni. Akkor Kiveszem a be-t és belerakok mást. Ami új, friss, gyors, ami be. Intel fronton mit fogok csinálni? Max belerakok egy értő user által 3 éve nyuzott tuningolt q-t. Amire nincs gari és egyébként is a q-t nem a g31-be találták ki. De jó belerakok egy q9300-t. Kitudja akkor mit virit a deneb ellen. Aminek akkorra már vélhetően jó ára lesz. Én erről beszéltem. A többiek arról hadováltak amiről akartak.
Ill azt tudom x pénzé lehet kapni intel procit és amd-t is. A mindennapi alkalmazásokban pedig a két prociközé ki lehet rakni az = jelet. Ott volt a teszt és link. 2180 vs 5200+ alapon. Tuningolva talán elhúz a 2180, de a tuningra nincs garancia, ill én nem 220v-n járatom a cuccot másokkal ellentétben. Tehát akkor miért vettem volna intelt? Miért rosszabb az amd? Nem szuperpizek (szupermariózok) és hasonló szintetikus okosságot se futtatok. Miért kell nekem intel proci szétfeszelve 3.2-n meg 3.4-n mikor nem tudok alá rakni vga-t? Sokan vannak így. A vga közepes a monitor szintén de nem baj mert a proci 1.5-l ment 3.6-t. Persze nem számít mert egyév múlva eladja anyu vesz másikat. Akinek meg használtan eladta kicsit szopik mert a proci feldobta a talpát. Éljen a magyar mentalitás, éljen a szittya virtus.
Végezetül ez egy amd-s hír miért ne érezhetnénk magunkat jól? Mért kell minden inteles bumburnyáknak ide írogatni? Mikor én nem irogatok hozzájuk. -
Gyuri27
félisten
Az időt állóságról volt szó. De vissza olvasol vagy elmeséljem az egészet.
Arróol van szó ha ma veszel egy vasat a jövöben mit kell belőle eladni. Amd-nél csak a procit. Intelnél mindent. Ill most vesz az ember drágáért ddr3-t és akkor azt talán nem kell.
Amúgy meg nyugodtan beszélj/írj hozzám. Tudom, hogy a vita végére csöppentél ide még így is szebb és okosabb vagy, de ezt nekem és ne dezz-nek ha lehet és magyarul is lehet. Nem szégyen itthon magyarnak lenni. A kivagyiságot meg hagyd meg másnak nyugodtan. -
Gyuri27
félisten
Biztos én vagyok a paraszt, de ahogy a teszteket néztem a 2180 az 5000+-l van pariban. [link], [link] árban egál. Lap [link] phenom támogatós bios nb szorzóval. Ellenfele [link]. Ez is egál. Ha viszont találunk némileg drágább sideport ramos verziót az odaveri az intel lapot mint a szart.
Viszont ami nem elhanyogolható az pedig az, hogy az amd konfigba mehet a deneb. Intelnél meg szaré-húgyé adható el a lap is ram is és lehet majd a jó drága lapot, ramot venni. Lesz is akkor majd sirás is meg rivás is. Na akkor fogok én jót röhögni. Láttunk már ilyet az inteltől. -
Gyuri27
félisten
Ez egy amds- hír/totyik. Itt mi vagyunk itthon. Nézd meg mikor irogatok intel totyikban. Annó volt szerencsém Talán p1 idejében (de ez már nagyon régen volt, emmiatt tévedhetek is) mikor még olyan lapok voltak, hogy belement intel, amd, via proci is (K6-2 450 ha minden igaz és jobb volt, meg VIA Cyrix MII 300).
Aztán volt p3 (ott nem volt amd-m). Majd p4 cerka és prescott. A cerka idején volt sa-s sempronom is. Jobb volt a sempi.
Az őskorban meg 486, p1. Most van amd-m is meg córó a gyereknek (sajnos az úgy alakult és én kérek elnézést). Magyarul van rálátásom. Ezekből a tapasztalatokból kiindulva gondolom, úgy hogy az intel többször megszopatott már. Kivéve a p3-t. Ez a 2180 nem rossz, de van amd-s alternativája. Beszélhetünk itt a tuningról meg a szintetikus cuccokról, de engem a tuning csak soft módon érdekel a szintetikus tesztek meg egyáltalán nem. Arra jöttem rá az intelt soha nem a fejlödés hanem a pénzkereset motiválta akár az user átbaszásával is. Ez persze csak az én véleményem tapasztalatom ezzel az egésszel kapcsolatban. -
Gyuri27
félisten
754-l sokáig ki lehetett húzni. Akinek nem kellett x2 az egészen am2-ig. Mert utánna volt olcsón ddr, meg pcie volt rajt. Tehát a 939-s váltás nem volt muszáj. Ellentétben a 478-l. Mert a mai napig sokan használnak még prescottot is így a 754 időtt állóbb. Valamint volt hozzájuk jó olcsó via chipset is. A 478 865/75-ről váltás meg zsákutca volt és az ma is. A 915/25 ill az akkori 945-k nem kezeltek sok utánna következő procit (csak szólok mielött még erre térnél rá). [link] elverve, [link] prescott is, [link] elverve mind az atom drága lapokkal egyűtt és az atom drága ddr2-vel együtt is. [link] 975-s lappal ddr2 667-l is alig gyorsabb.
Annó elbaktam, hogy az intel sz.rt vettem. Mint látjuk a 754-l és a pcie-vel semmi gondom nem lett volna. Így pipa volt a 478-ról átállás. Én akkor tanultam meg, hogy intelt nem kell venni. Persze akinek vették, meg tele volt lével annak nem számitott. Ez csak az én véleményem. Egyszer elkábitott az intel többet nem fog. Ami annó jó volt az a p3 1300 tualatin cerka, és ennyi. (meg az asus tuslc2)
Mi újság volt akkortájt az oviban? -
Gyuri27
félisten
Na egyszer valamit tudtál. lolrel
Drága. Na nézzük nf ohh bocs az nvidiánál reklamálj.
Azokról az árakról az amd nem tehetett.
Mindegy hogy a gyártó chipsettel, vagy tokozással, vagy ram váltással kényszeriti ki a váltás a chipset eladások növelésével.
dezz:
daa-raa: hagyd. Én vagy két napig olvastam embertől, hogy a SA-s 2.8-s barci ellenfele a 478 p4 3.2 prescott volt annó. Nem zavarta, hogy sem időben sem árban nem lehetett összehozni a kettőt.
Tehát sok jóra itt se számíts. -
Gyuri27
félisten
Úgy hogy ez szar csira amd-l elbakták és ez van. A faxa nagyszerú intelnél meg okos módon most cserélik a tokozást és álnak átt drr3-ra. Mert minden user milliomos és megteheti ezt. Éljen az intel.
Az a be finom
lehet nagyon és talán tuninggal kiszolgálja a 4850/70 vga-t is.
Meg jó az árcsökkentés is. Had vegyék a népek.Oliverda: a biosztar lapban ez a be logout mikor lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel i5-12400F
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest