Új hozzászólás Aktív témák
-
Rihard83
tag
Hát igen egy kicsit túl erős volt az a kijelentés, sőt. Az SC már 11-éve a pályán van és lemerem fogadni még most is többen játszák mint a CC akármelyik részét együttvéve. Jó volt szép volt a CC a maga idejében de nem tudott fenmaradni csak az újabb részek kiadásával de azok se voltak nagy számok... mindenestre én is nagy rajongója voltam az 1-esnek de az Sc-után otthagytam.
-
Rihard83
tag
abban lehet igazad van hogy mi mi ellen jó vagy sem, de akkor sem csinállták meg ha pl a térkép másik oldalára küldve, az egységeid esetleg ellenségbe botlanának akkor ne lőjjék szét őket hanem ellentámadásba lendüljenek, e helyett az ágyúcsöveiket mozgatva jobbra balra sürögnek forognak és mennek tovább mint a hülyék és jól megtépik őket - ezt azért már igazán kijavíthatnák
-
Rihard83
tag
Igen, ezt kihagytam, hogy nem lehet figyelni egyszerre 200 egységet, és a legtöbb játékos ilyenkor általában kijelöl amennyit csak tud és ráállítja ' 1 !!! ' célpontra xd közben a gép egységei cafatokra szedik mindened... Ezt utáltam a legjobban. De sajnos ez a legtöbb rts ben így van, szóval kitalálhatnának már valami megoldást.
Vedd elő a Starcraft-ot és használd az "a" betüt és ne az ellenfélre kattints hanem elébe vagy mögés és akkor láss csodát!Az egységeidhez legközelebbre lévő ellenséget támadják. Nem tudom én a Cnc és Redalert2-őt játszottam anno, többit már skipel-tem de ott még tényleg elég gáz volt ez a csak egyet bírsz nyírni egyszerre, ha ezen nem javítottak akkor eláshassák magukat.
STARCAFT II.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Yettel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hardcore café
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest