Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dozbik
tag
válasz
peter9228 #46 üzenetére
Én igy alig két hét birtoklás után azt mondanám, hogy a Philipshez van app sok 200+ elég egyszerű recepttel, mindegyikhez elég minimális zsiradékot használni, én sajnos hajlamos vagyok sok zsiradékot (olivaolaj, vaj stb.) használni. Szóval kisebb, 1-2 fős adagot rövid idő alatt el tudsz késziteni, izre is teljesen rendben vannak szvsz. Sült krumplit csak néhány alkalommal csináltam sima légkeveréses sütőben, nekem az jobban kiszáritotta, mint ez. Mondanám még az energiatakarékosságot, de erről ellentmondásos infókat irnak online, egy forrás szerint több energiát fogyaszt a sütővel szemben az airfryer, sok másik szerint kevesebbet, ezért nem tudom, mi az igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest