- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
egy ilyen cucc technológiailag szerinted mennyivel fejlettebb egy kínaipiacos handheld tetris játéknál, ami 15 évvel ezelőtt is 100ft volt darabja? semennyivel. gondolom ennek megfelelően alakul a bekerülési értéke is valahol 1 és 10 forint között
a boltjuknak meg kiváló reklám egy ilyen készülék. gondolom az app is majd olyan lesz, hogy felkínálja a saját boltjuk könyvét. nem hinném, hogy DRM-mel elrontanák a dolgot, fölösleges.
-
Apika
addikt
Ez az ár már 'pofátlanul' olcsó....
-
Solicidium
aktív tag
Na most ha még kiderül, hogy jpg-t is beolvas, kissé befordulok, tekintettel arra, hogy most érkezik a paperwhite-om majd tízszer ennyiért...
-
orbano
félisten
válasz
PC-rev-RM #41 üzenetére
a cikket olvasta a fórumozók közül valaki is?
eléggé jól ki lehet belőle hámozni, hogy egy spéci app segítségével lehet rá BT-vel filet másolni. tehát tök mindegy, hogy működik-e a szabványos fileküldés, vagy sem. és ergo ezért NEM tök mindegy, hogy PCről küldöd-e, amihez nincs app, vagy Adroidról, amihez van, vagy iPhoneról, amihez lesz. -
Ptech
addikt
-
soundsonic
aktív tag
Köszi, közben átolvastam újra a cikket és mindenképp kell hozzá tablet vagy okostelcsi
"Erre a feladatra egy Bluetooth modul található a fedélzeten, ezen keresztül egy okostelefonnal párosítva oldható meg a fájlok átvitele. Ehhez egy androidos alkalmazást kínál a gyártó, de már az iOS kompatibilis variáció is készülőben van." Wines változat kéne..
Az usb-t én is hiányolom mert bluetoothon keresztül feltölteni 4Gb-nyi könyvet az egy év lenne szerintem.. Az usb-s felár lenne a legkevesebb..
-
vgergo
aktív tag
Először megláttam, akkor én is best buy-nak tartottam, de mivel okostelefon kell hozzá, hogy a könyveket feltöltsem. Így már nem annyira jó vétel.
Ennek az előnye
- Aksija sokáig bírja
- vékony
- 5" kijelző (note/note2/S3... esetén már nem is igaz)Okostelefon előnye
- 3g
- usb port
- wifi
- háttérvilágítás
- nem kell bluetooth szórakozni
- 1 kütyüvel kevesebb -
arn
félisten
egy ilyen readernel mekkora az optimalis meret?
-
PC-rev-RM
tag
válasz
soundsonic #34 üzenetére
Hát szerintem mindegy a cuccnak, hogy pc-ről vagy telefonról kapja a cuccot, nekem sincs egy e-könyvem sem a telómon.
A videó viszont borzasztó.
-
Tomy Yayo
senior tag
Jó kütyünek tűnik, és 10EUR
Kell.
Egy dolog idegesít: csak bluetooth... Egy nyamvadt USB-t könyörgöm! Még mindig kijött volna 15EUR-ból, és azzal is tarolnának. Mobilról csak Androiddal lehet fájlt küldeni (alma, WP kiesik - talán WP8-tól lesz file transfer). Laptopomról meg még konkrétan semmit sem sikerült átküldenem bluetoothon, pedig mindent jól csináltam, de mindig hibára futott -
Z0mbi
senior tag
hmm 5 col? az biza sovany. kicsit olyan ez nekem mint a vilag legkisebb 46 colos lcd je... (csak 32 col)
-
szp1
addikt
válasz
soundsonic #34 üzenetére
Lehet, kb 1500 Ft. ( Mondjuk nekem van itthon 2 db
).
A kérdés az, hogy egy android emulátorral működik-e az app. és a fájlküldés?
Mert akkor nem kéne telefonnal sz@rakodni. -
bteebi
veterán
Hát az ára nagyon-nagyon rendben van, de 5" azért elég aprócska
, és az USB-ért is kár. Ha kiadnának egy mondjuk 7" körüli változatot, mondjuk USB-vel (de akár anélkül is), akkor én simán kiadnék érte kétszer ekkora összeget is
.
Egyébként egészen biztos, hogy nagyon népszerű lesz, pláne az árérzékenyebb piacon. Hogyha le tudnának belőle gyártani vagy egymilliárd példányt, szerintem arra is simán lenne kereslet
. Ugyanakkor tegyük hozzá, hogyha 10 euróért is megéri nekik árulni, akkor mekkora haszon lehet akár egy Amazon Kindle-n vagy más, "normális" ebook reader-en, ami mondjuk tízszer ennyibe kerül?
A 3G modem és a Wifi modul is csak pár dollárba kerül...
-
QG
tag
Minek hordanék a 4 colos telefonom mellé egy 5 colos olvasót? Akkor inkább maradok a kindlinél.
-
fene_vad
senior tag
800x600, remelem a betumeret azert kicsire allithato, nem csak olyanra ami a videon van
-
soundsonic
aktív tag
Kell!!
Amúgy lehet kapni bluetooth usb sticket pchez?lehet kb 1600Forinttól
Azzal működne?
-
-
13$ ez nem semmi,de még a 10EU az is jó
-
atesss
addikt
hanem az alsó hengerbe két szabványos AAA méretű ceruzaelemnek alakítottak ki helyet.
Most akkor ceruza vagy AAA ?
Mert azért ez nem mindegy... -
orbano
félisten
gondolom akkora lesz a kereslet, hogy úgyis felmegy az ára
-
"Erre a feladatra egy Bluetooth modul található a fedélzeten, ezen keresztül egy okostelefonnal párosítva oldható meg a fájlok átvitele."
iPhone-on hogy lehet BT-n file-t küldeni?
-
-
-
Ptech
addikt
Ez valahogy túl jól hangzik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Legvékonyabb hogy lehet, ha ott van az alján az a vastag elemtartó?
-
tjb007
nagyúr
Ennyiért gyakorlatilag kihagyhatatlan, amit megjelenik veszek is belőle kettőt (igaz van már ebook olvasóm).
(#13) szp1
"e-ink lehet a kijelző?"
[link] (Show Press Relase gomb)
-
ludus
aktív tag
Valahogy hihetetlennek tűnik az egész...
-
BoC1ka
senior tag
Memory 4 GB. Number of books cached: Up to 5
ezt irja a hivatalos oldal
az oldalon fel lehet iratkozni emailre hogy mikortol hol lehet kapni
-
bozig
tag
Tényleg nagyon jól hangzik, az a kérdés, hogy vajon PC-s BT-vel is lehet-e tolni rá a cuccokat, mert ez az okostelefon kiegészítő kategória egy kicsit problémássá teszi, de kell
Én is olyan 5-ösre számítok, mire ideér.
-
Anász
tag
az adatátvitel sima bluetooth-os küldéssel valósul meg, vagy csak a spéci progival lehet átküldeni az ebookokat?
-
szp1
addikt
Ez nagyon jó cucc....még Németországból rendelve is megérné, hiszen se vám se ÁFA, levélként eljönne...ezt megvenném már csak azért is, hogy legyen!
Nem találtam a cikkben, e-ink lehet a kijelző? ( Mondjuk, ha nincs háttérvilágítás, akkor biztosan az..) -
cellpeti
nagyúr
jónak néz ki, majd utánna nézünk...
gondolom PC-ről is át lehet küldeni a cuccot BT-vel...
-
oké, ezt hol lehet megvenni?
-
Lacces
őstag
Az USB hiánya tényleg fájó, de én egy régi Symbian telefonnal áttudom húzni, azon BT.
10k szerintem nem lesz, mert német gyártmány, és arra nem vonatkozik az EU-s vámTermészetesen a szállítási ktg és magyar áfa dob rajta, de én kábé 5k-ra lőnném be.
De ha ilyen áron adják jobb lesz ha belefog a cég a tömeggyártásba még ma
AA elem plusz BT, szerintem még ennyiért is bőven megéri. -
Jofi81
őstag
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
Nekem is ez a problémám, csak Symbian-os telefonom van.
-
macilaci78
nagyúr
Nagyon jó árban van!
Kíváncsi vagyok, régi (nem okos) telefonokról hogy a bánatban tolok rá könyveket, esetleg PC-ről USB BT dongle segítségével? Csak mert nincs Androidos, sem iOS készülékem.
Ha ez megoldható, akkor rendelem is! -
Kriza
őstag
Nagyonkell!
Az USB hiánya azért eléggé nagy kár!
Csak nehogy felmenjen 10 körülire az ára, mire ideér... Bár még annyiért is elgondolkodtató... -
Balinov
titán
apro eliras:
video feletti szovegreszben
"mellett egy évik is bírhatja,"amugy kell kategoria, ennyiert meg plane!
-
fene_vad
senior tag
hat ez nagyon durva. Kell.
Kivancsi vagyok Amazon es B&N mit lep.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A német gyártású olvasó mérete és vételára következtében is sikerre van ítélve.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest