Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
Tehát kötök egy mobilszerződést és választhatom mellé ezt a kütyüt +X EUR-ért?
Ez milyen üzleti modell? Vadi új? Mert az egy dolog, hogy internetképes eszközre ( 3G modemes cucc stb. ) vannak kidolgozott hűségszerződéses modellek, de "tartozékra" még nem hallottam ilyenről...Nincs:
- Betűméret váltás az olvasón
- Keresés
- Annotálás, jegyzetelés
- elforgatás
- tartalomjegyzék, fejezetre ugrás (?)A "kis helyiségben" az imént olvastam egy valódi könyvet ( papíralapú). Kerestem rajta ezeket a funkciókat.
Mindhez valamilyen segédeszköz kellett, kivéve a "fejezetre ugrás" és a "keresés". Az ment, de csak két kézzel...Igaz a kijelzőméret 7" volt, ami a duplájára bővíthető és elforgatható ( a fejemmel együtt).
-
szp1
addikt
Ezt én is olvastam, de nem egészen tudom értelmezni...ezek szerint azt az üzleti modellt akarják követni, hogy mobilszolgáltatókon keresztül forgalmazzák? De mire kötnék a ( hűség)szerződést? Egyelőre ez csak találgatás ( ld.: "probably" - ez az általánosan használt kifejezés arra, ami a magyarban a "fogalmam sincs, de szerintem biztos így van" )
-
szp1
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #86 üzenetére
Emulátor.....
-
szp1
addikt
válasz
soundsonic #34 üzenetére
Lehet, kb 1500 Ft. ( Mondjuk nekem van itthon 2 db
).
A kérdés az, hogy egy android emulátorral működik-e az app. és a fájlküldés?
Mert akkor nem kéne telefonnal sz@rakodni. -
szp1
addikt
Ez nagyon jó cucc....még Németországból rendelve is megérné, hiszen se vám se ÁFA, levélként eljönne...ezt megvenném már csak azért is, hogy legyen!
Nem találtam a cikkben, e-ink lehet a kijelző? ( Mondjuk, ha nincs háttérvilágítás, akkor biztosan az..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A német gyártású olvasó mérete és vételára következtében is sikerre van ítélve.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest