Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
htom127
aktív tag
Ha még nem kukáztátok a bejgliket, most próbáltam ezt az alkalmazást, örömmel tapasztaltam, hogy működik, újra használható a kütyü.
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Behalt a kis csodám
Nem tudom bekapcsolni, felvillan a piros led és ennyi
Sajnos nem tudom még Bluetooth módban se kapcsolni, így resetelni se
Ötlet?
Zs -
doc
nagyúr
válasz
SziberTomi #247 üzenetére
toltsd fel a weboldalon keresztul az accountodba, onnan le tudod tolteni a telefonra es atrakni a Beagle-re
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Letöltött epub és pdf könyveket hova tudnám bemásolni telóra, hogy lássa a program? Vagy egyáltalán tud ilyet?
-
alldaybig
tag
Ma jött a Telekomtól, hogy mivel vettem havi előfizetésre egy telefont, náluk, adnak egy kupont amivel a txtr beagle 900 Ft-ért elvihető, azt se tudtam minek ebook olvasó a földön, meg, hogy jó-e ez a készülék, vagy sem. Már hétfőn megyek és veszem is át XD
Persze később rájöttem h egy kalapsz.r a készülék, meg nem is egyedülálló ebook olvasó, kitérdekel mi? ennyi pénzért, vazz, meg is van vki karácsonyi ajándéka idén XDDDD
-
Balinov
titán
SRacok, be lehet ezt szerezni hivatalosan kulfoldrol, nem T-s/egyeb szolgaltato lanccal?
-
zsloti
senior tag
válasz
cinemazealot #240 üzenetére
Köszönöm de ezt tudtam csak sajnos hiába állítom akármilyenre (4 lehetőség van) ugyanolyan kicsiként rakja fel
zs -
zsloti
senior tag
Valakinek van már ilyen csodája?
Hogy kell a betű méretén változtatni?
Akár mit állítok be csak egyfajta méretbe másolja fel
Zs -
szbence25
csendes tag
Nagyon jó!
Végreegymégegy gyártó, amelyik felfedezte, hogy nem a legdrágább a legkeresetteb!
Merem állítani, hogy ha egy megfelelő reklámkampányt betolna alá teszem azt egy Media Markt vagy a Trémobil, akkor meglepően magas eladási rátával találná szembe magát a gyártó. Csak így tovább, követendő példa! -
user01
aktív tag
válasz
bakagaijin #231 üzenetére
Meg méregettem is egy kicsit, 5 inch átmérő... az kb. Hahota/Búvár könyvek kategória, már ha mond ez még manapság bárkinek is bármit . Gyakorlatilag kér egymás mellé rakott elforgatott kártyalap, ill. valamivel kisebb.
A Koobe Junior is 5"-os, ahhoz lehet viszonyítani: [link]
-
sasham
csendes tag
Most azon gondolkozom, hogy ezt vásároljam meg karácsonyra, vagy a nemsokára megjelenő új Bud Spencer-Terence Hill könyvet....
Vagy mindkettőt, de akkor már sokat kell spórolni!
Valószínűleg olcsó húsnak híg a leve...Én mégis beruházok a terveim szerint egy ilyen készülékre, csak a 10 euró ne legyen 25, mire ideér...ha marad az androidos progin keresztüli könyvküldés, azt a gagyi kínai tabletem segítségével megoldom majd, és bízom az alternatív megoldásokban, amiket itt a fórumon mások jósolgattak... -
butyek
senior tag
Fene tudja, de valahogy feleslegesnek érzem.
-
bakagaijin
tag
http://www.digitaltrends.com/mobile/the-txtr-beagle-e-reader-will-cost-just-13-but-theres-a-catch/
http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/txtr-beagle-german-company-to-launch-e-reader-for-less-than-10-euros-a-860536.htmlÉrdemes elolvasni. Pl. azt írják, hogy ez az ár nyomott, kizárólag mobilteló szerződéssel együtt lehet majd venni, kizárólag Németoban, és megpendítik a DRM-es webshopot is. Legalábbis első körben ez van belőve, aztán majd meglátják. Ez az egész egyébként a frankfurti könyvvásárra van időzítve.
A másik, amit itt is találgattunk már, hogy ez az app kell is, mivel a cucc semmit nem tud, csak lapozni, tehát a könyvoldalakat az app valószínűleg szépen képpé formázza előtte (print to img) és egyenként átlövi BT-n. Ettől lesz a könyv 800MB-os. BT-n átküldeni ezt az adatmennyiséget jó óra-másfél, gondolom közben az elemeket is eszi rendesen. Őszintén szólva nem is nagyon értem, hogy miért nem valami kivehető memóriakártyával csinálták mindezt, annak jóval nagyobb az "átviteli sebessége", és áramot se fogyaszt túl sokat.
Meg méregettem is egy kicsit, 5 inch átmérő... az kb. Hahota/Búvár könyvek kategória, már ha mond ez még manapság bárkinek is bármit
. Gyakorlatilag kér egymás mellé rakott elforgatott kártyalap, ill. valamivel kisebb. Szóval jó, jó, én is végigolvastam Rejtőt PDA-n, de még egyszer már nem futnék neki, valami könyv méretűbben ugyanez már érdekesebb lenne
.
-
dezz
nagyúr
válasz
forgonati #228 üzenetére
Esetleg az is lehet, hogy tömörítve viszi át, de utána ki is tömöríti - mert pl. menet közben (lapozás) túl lassú lenne.
Egyébként megoldható lenne TOC és akár a keresés is (a szöveget kölön is tárolná, stb.), ha nagyon akarnák...
Sőt, ha 1mp-en belül megvan a teljes képernyőnyi bitmap másolás (ami elvileg gyorsnak számít), akkor a rendes betűkezelés sem lehetett volna olyan nagyon lassú... (Hacsak nem olyan formátumban van az egész, hogy 3-4 bit egy pixel és kettő van ezekből egy byte-ban, azaz jó sok bitművelet kellene.)
-
válasz
Tomy Yayo #224 üzenetére
hacsak nem tömörítve mennek át a dolgok. bár akkor sem jó, mert:
- nyilván a beépített flash is irtó "gyors" lesz, és ha több száz MB-ot kell bele írni egy átvitelkor, akkor az mindenképpen időigényes
- ha a készülék oldali kitömörítő annyira lassú, hogy realtime nem bevállalható (>1-2 sec / oldal), akkor több ezer oldal esetén megintcsak bukta az átvitel.szóval fura. kíváncsi lennék a prototípusra...
@225: hát ja...
-
Tomy Yayo
senior tag
4GB, ebből 3,5GB valami felhőszolgáltatás, ami csak akkor jár, ha regisztrálsz hírlevélre, és csak a telóról/PC-ről tudod használni, mert a kütyü only bluetooth. Csak elfelejtették odaírni
Viccet félretéve ahogy nézem a videót az alapján egy párszáz oldalas könyv konvertálás után simán lehet 1-2 ezer oldalas is áttördelve a cucc képernyőjének, betűméretnek megfelelően. Ez 1-2 ezer képet jelent. Így viszont, ha tényleg valami tömörítetlen képformátumot fog használni, akkor simán lehet egy könyv több száz mega, még 800x600-ban is. Azt meg BT-n átküldeni khm... "kényelmetlen" - és akkor még nagyon szépen fejeztem ki magamat
Szerintem ez az egész egy naaaagy médiahack. Hirtelen mindeki felkapta rá a fejét, hogy hűűű, meg hááá, 10EUR-s ebook-olvasó, minden létező techportálon lehozzák a hírt, megy az "ingyenreklám", meg a mesterségesen gerjesztett hype.
-
Tomy Yayo
senior tag
Na most ha 4 GB a memóriája, és azt írják, hogy 5 könyv fér el rajta egyszerre, akkor az azt jelenti, hogy minden egyes könyv ~800MB-ra hízik a képekké alakítás miatt. És ezt akarják az emberekkel bluetoothon küldöztetni a telóról + még ott van a konvertálás ideje is. Erre gondolt már valaki? Tovább tart rátenni azt a könyvet erre a nyamvadt kis olvasóra, mint elolvasni
-
Jabby
őstag
Ez mit jelent pontosan?
Például csak JPG képeket jelenít meg?"A készülék mindössze képek, tehát digitális könyvek feltehetően képfájlként tárolt oldalait tudja megjeleníteni, szöveges dokumentumok feldolgozása már meghaladja képességeit."
-
dabadab
titán
válasz
Dworkyll #211 üzenetére
Nem ertem miert sir mindenki folyamatosan a betumeret miatt. Az androidos appban ez jo esellyel beallithato lesz, az meg nem tunik tul eletszeru use case-nek, hogy az ember minden masodik oldalon at akarja allitani (legalabbis en a Kindle-n egyszer beallitottam, aztan hozza se nyultam).
-
ZooLee
senior tag
Ezért írtam én is, hogy nem feltétlen gond, ha tényleg tudja a következő - szerintem - alapvetően fontos peremfeltételeket:
- tényleg nagyon olcsó lesz
- A szoftvere támogatni fogja külső könyvek feltöltését is
- A parser/konvertere megfelelő kimenetet tud előállítaniHa már csak ennyit tud, akkor a butasága ellenére mégis sikeres lehet.
(#210) Dworkyll: Mert ez egy tömörítetlen bitmap lapozó. Ezt így nehéz lesz széthekkelni.
Hova lett a kalandvágyad?
Ebben is van kihívás, nem csak holmi ePub gyártósorban
Z.
-
MC Pite
veterán
válasz
Dworkyll #210 üzenetére
Annyira nem zavarna. Telefonra, kindle-re idáig is kellett program ami átkonvertálja a könyvet, kb mindegy nekem mire. Keresni nem akarok a regényben, csak onnan tovább olvasni, ahol abbahagytam.
Valakinek hiányzanak ezek regény olvasásánál? Én is csak olvasni akarok, de bill, se wifi, se mp3 nem kell...A Trekstor Pyrus Mini is jó lenne nekem, szolgáltató mentesen nem is hiszem hogy lesz más alternatíva. Bár ez talán kicsit kicsi... A sima meg 67+6 euró...
-
doc
nagyúr
válasz
Dworkyll #210 üzenetére
pont most akartam berakni az origos linket
amugy az nem feltetlenul baj, ha csak egy szimpla kepmegjelenito, 10 EUR-ert meg akkor is kellene, felteve hogy barmilyen sajat konyvemet is at tudom ra igy kuldeni
innentol a kerdes az, mikor jelennek meg a keszulekkel kommunikalni kepes 3rd party programok -
Dworkyll
tag
-
Dworkyll
tag
gyanús is volt, hogy minek bele négy giga, és az miért csak öt könyvre elég. Mert ez egy tömörítetlen bitmap lapozó. Ezt így nehéz lesz széthekkelni.
[ Módosította: doc ]
-
Pantok
aktív tag
Én nem félek ettől, bizony BT kapcsolattal nem tartom valószínűleg hogy a készüléket hackelnék, ugyanakkor csinálni egy saját progit amivel ráküldheted már sokkal valószínűbb.
Mindenesetre a legnagyobb tényező bizony az ára lesz.
Ha fapados olvasó lesz nagyon fapados ár kell, mivel az ebuk olvasók nem éppen drágák (globálisan nézve) amúgy sem. -
Jabby
őstag
Van akinek probléma, van akinek nem. Biztosan végeztek piackutatát, s azzal is tisztában vannak (főleg, hogy eddig csak kis tételben gyártottak hwert), hogy nem lesznek az Amazon konkurense jelen pillanatban (de, hogy azok legyenek, az egész Beaglet át kell szabniuk, már maga az 5"-os méret sem állja ki a próbát).
-
doc
nagyúr
a fo kerdes szerintem tovabbra is az, hogy lehet-e ra 'kulsos' konyvet feltenni, vagy csak amit naluk vasarolsz
utobbi esetben itthon tuti bukta, a magyar e-konyv kiadok osszesen sem produkalnak annyit, ami egy ilyen eszkozt eltartana
(persze kerdes, hogy mennyire lesz hackelheto, illetve mikor jelenik meg ra az elso 'mod' leiras - bar igy, hogy csak BT a kommunikacio, tartok tole nem lesz egyszeru...) -
Pantok
aktív tag
válasz
leslieke #202 üzenetére
Nyilván kivétel mindig van, de azért nem hiszem hogy valamirevaló könyv amiböl több mint 1-et kinyomtattak csinált olyat hogy wingdingsbe váltott a közepén, ebookban már sajnos ilyet is láttam.
szp1 :
Abszolút, ez az 5 könyv limit, meg a betűtípus váltás sem egy olyan iszonyatos probléma ha tényleg 10k-alatt maradna az ára.
Csak azért írtam hogy az tiszta legyen hogy még ha ugyanúgy olvasásra is használjuk, más elvárásokkal kell hozzáállni a könyvhöz meg az e-olvasóhoz.
Alapvetően két különböző dolog, az egyik csupán egy megjelenítő míg a másik egy kész termék. A megjelenítőnek felkészültnek kell lennie az ilyen-olyan anyagra is, míg a könyvet megcsinálták olyanra - amilyenre akarták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A német gyártású olvasó mérete és vételára következtében is sikerre van ítélve.
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest