- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
"Full HD panel is alap lehetne" - Amíg van raktáron ebből a f0sból (1366x768), addig lesznek ilyen modellek, az más kérdés, hogy rááadásul ehhez képest horror áron adják. Plusz nem tudom a windóz hogy áll a skálázással.
Ezzel a konfiggal szerintem 880-920 EUR lenne a max, amit el szabadna érte kérni, és akkor talán még venne is belőle valaki. Rááadásul nehéz is. -
SentryGun
aktív tag
Úgy értettem, hogy kikerülni ő sem tudja, és majd - logikusan - rá fogja számlázni a nettó árra. Náluk is egyébként ki kell fogni éppen mi olcsóbb, mert sokszor van jobb ajánlat náluk. Igaz, hogy az ajtómig történő ingyenposta miatt sokszor inkább bevállalom a kicsit magasabb árat, minthogy elmásszak a cuccért a váro másik felébe.

-
SentryGun
aktív tag
Az Amazon sem tud viszont semmit kezdeni a 27%-os otthoni Áfával (mindig az adott országhoz igazítja a árat), plusz a kínált termékek egy bizonyos része csak Németországba rendelhető. Ettől függetlenül tuti biztos, hogy néhány üzlet lehúzhatja a rolót. Néha ránézve az árgépre nem is értem, hogy egyes webshopok hogyan üzemelnek az elborult áraikkal...
-
SentryGun
aktív tag
Pont múlt hónapban nyomkodtam a MM-ban. Hááát, engem nagyon nem győzött meg ez a nyitómechanika. Iszonyatosan nehezen nyílt ki. Mellette a Sony VAIO Duo 11 mechanikája sokkal jobb, igaz ott a tapipad rovására megy. A tuti nyerő szerintem viszont az Asus Taichi 31 megoldása.
Az árakon pedig nem érdemes rugózni, ez a tendencia, és ahogy látom, egyre csak magasabbak lesznek.
Én speciel most nézegettem ultrabookokat és hordozható notebookokat csere szempontjából 13-as méretben, és némelyik árban már belecsúszik a 13-as retina MBP ársávjába...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Rally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest