Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Az ára egy kicsit ilyesztő Egy 780M simán mehetett volna bele alapból ilyen árnál
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
LBandi
aktív tag
Pont ezt néztem ki munkagépnek, nyár végén lehetséges ő lesz a befutó. Viszont egy hűtési-hőmérséklet teesztet szívesen néznék.
Egyébként tud valaki valami komoly negatívumot mondani róla az árán kívül?
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
XuChi
addikt
Én soha nem szetettem a toshiba termékeit. Az összes toshiba hdd-m kifingott vagy meghibásodott. A mostani notimban is toshiba hdd volt, de azonnal kikukáztam belőle. Utálom a toshibát . Ez a noti meg ronda de nagyon. Inkább asus rog vagy dell. De nem alienware mert az meg bazári karácsonyfa utánzat a sok csillivilli ledjével
-
mickemoto
őstag
Toshiba Quasimodo
-
Zimmy88
tag
Szerintem meg kívül belül pofás jószág, ha szükségem lenne ekkora teljesítményre egy laposban, biztosan elgondolkodnék rajta
FZR2000 ®
-
smkb
őstag
Rémesen bazári és giccses. Több mint fél millió forintért tn kijelző?? Anyám.... eközben a 200 folláros kínai 10 colos tabokban meg ott a retinás ips...
-
Paul119
addikt
Régi szép emlékeket idéz a qosmio x300rol bele került anno 430 ezerbe de nagyon imádtam, remélem ez is olyan jó lett
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Benzoldog
tag
Az ára kicsit engem is mellbevágott! De nagyon jól néz ki maga a gép, tetszik.
-
villamos
őstag
Játék? Ezekkel a kurzorbillentyűkkel? Ez komoly?
Egyébként ki találta ki ezeket először? Csakhogy a kis buksiját lehessen különféle tompa tárggyal csapkodni. Lassan már mindegyik gépen ilyen van, alig találni normális kurzorbillentyűkkel rendelkező terméket...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
QwErTy42
addikt
Dell Precision, HP Elitebook vagy Lenovo Thinkpad. Megeszik ezt a vackot reggelire.
Nem mellesleg 3-4 év garival a 2 helyett és olyan akksival, amik 2-3 év múlva is használhatóak.Játékra Dell vagy Asus ROG, munkára az előbb taglaltak. Nem értem azokat, akik ilyet vesznek. Szerintem ez így csúnya is, meg gagyi is.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Terrorista
senior tag
Nem matt kijelző.. élből kerülendő. Matt után váltottam fényes/tükröződő kijelzőre. Visszasírom a régi kijelzőt. Soha többet ilyet!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azért meglátszik a gusztustalan lehúzás nemcsak a gép árában, hanem az opció lehetőségében is; 40 ezerért mérnek egy 1TB-os 5400rpm-es HDD-t a Toshibáék...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kornel1000
tag
Szia,
Van szerencsém egy ilyen gépet használni. Negatívumként azt tudnám említeni hogy a hőkivezető nyílása jobboldalon van ,ahol pont az egeret használnád. Az ac csatlakozása is itt található ,nem a legjobb helyen. De a legfontosabb hogy a gyári hővezető paszta elég silány minőségű ,ezért rögtön cserélni kell . Nagyon sok ilyen gép ment tönkre túlmelegedés miatt alig 2 óra játék alatt. De ahogy kicseréled a pasztát , minden ok vele. Csendes ,játék közben sem veszélyes a ventilátor zaja. Most Ic diamont 24 hővezető pasztával simán böngészés közben a CPU hőmérséklete 41-45 C ,Gpu 37-39C de ugye ilyenkor csak az integrált egységet használja. 1,5 óra játék után CPU 65-70C ,GPU 65-72C hűtőpad nélkül.
Remélem kicsit tudtam segíteni Neked a későbbi döntésedben . Szerintem egy nagyon jó gép. -
rosand86
csendes tag
Azért az furcsa, hogy Amerikában kapni i5-el, 750GB-os merevlemezzel kb fele árban (1000 USD+adó). Itt meg csak a csúcsverziókat árulják. De hát Magyarország jobban teljesít. Úgy néz ki a Toshiba Magyarország csak a propaganda adásokat nézi.
Még Szerbiában is kapható olcsóbb SSD nélküli változat átszámolva 400-450ezerért. Komolyan nem értem miért nem lehet szélesebb termékskálával megjelenni a piacon.9éve Toshiba laptopjaim vannak(összesen kettő!, ráadásul a szélesebb családban is van vagy 4, és mind hibátlan), éppen esedékes a harmadik, és mivel az előző kettő nagyon jól bírja szerettem volna, hogy a következő is Toshiba legyen. De ennyit nem vagyok hajlandó adni érte, nem kell nekem SSD!
Úgyhogy szerintem Lenovo y50 vagy y510p lesz belőle (azonos teljesítmény, fele ár, remélhetőleg nem sokkal rosszabb minőség). Aztán ha a Toshiba leszállt a magas lóról, lehet visszanézek. -
rosand86
csendes tag
Illetve ár/érték arányban ugyanazt tudja mint a Lenovo, csak sokkal több RAM, SSD. Csak ezekre nem feltétlenül van szükségem. A jelenlegi gépemben van BluRay ÍRÓ! amit még soha nem használtam. DE annak idején itt csak ezzel lehetett megvenni a gépet ezzel a videókártyával. Németországban 70ezerrel olcsóbban volt sima DVD írós változat.
MIÉRT KELL RÁM ERŐLTETNI???
Illetve nincs rám erőltetve, csak így ugrott a márkahűségem -
törölt tag
Te jó ég... ennyi pénzért laptop...
-
solaris17
aktív tag
Jó ez a piros , matt fekete összeállítás.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
rosand86
csendes tag
Komoly grafikai munkában megnézném az általad említett Dell Precision, HP Elitebook vagy Lenovo Thinkpad hármassal mire mennél. Ezeknek inkább a Toshiba Tecra az "ellenfele".
A Qosmio Gamer/multimédia laptop. Azért ne keverjük az Iveco-t a Ferrari-val. A kettő más-más területen nyújt maximális hatékonyságot.
Játékra/multimédiára vannak az Asus ROG, Alienware (Dell gamer noti brand). Ugyanaz a kategória mint a Qosmio, na azzal lehet összehasonlítani. Nem mondom hogy jobb ezeknél, de szerintem ugyanaz a kategória.Tartósság tekintetében nekem csak jó tapasztalataim vannak a Toshibával:
* Toshiba L40 2006-ban vettem, még működik.
* Toshiba L650 most is arról írok (2010-es). Az akku még mindig megy 2 órát netezéssel. Battlefield 4-et még végigtoltam rajta.
* Meg a családban még van pár c650-es, amikkel szintén nincs gond.Gagyinak biztos nem gagyi. Van garancia kiegészítés, de szerintem ha az első két évben nem jön elő komoly baja, akkor sokáig társad lehet egy Toshiba. Persze itt is előfordulhatnak anyagfáradások.
A szépség meg relatív.
Ezek jó érvek?
-
QwErTy42
addikt
Meg is nézheted őket. Mert a Photoshop elég sokat tud kamatoztatni egy professzionális Quadro vagy Firepro kártyából. Ha nem hiszed nézz utána.
Lényegesen masszívabbak, jobb az aksijuk, a hűtésük és a supportjuk is.Nem azért hasonlítottam össze mert... hanem, mert az egyik fórumozó munkára javasolta ezt a játékos gépet. Munkára pont hogy nem alkalmas.
Tartom magam amellett az állítás mellett, hogy egy Dell Latitude, Precision, Lenovo Thinkpad vagy HP Elitebook, Z book mellett elbújhat.
Dell Latitude tapasztalatok: asszonynak öt és fél éve van meg a gépe(d630). Még Vista matrica figyel rajta. Melóhelyen a sori dolgozóknál 4-5 éves "levedlett" irodai gépek vannak. Na azok a srácok még kevésbé kímélik, mint a párom. Hozzá kell tennem, hogy a műszak nagy részében csak messziről látnak hálózati csatlakozót azok a gépek.
Korábbi munkahelyemen: Elitebookal szaladgáltak a főnökeim és a kollégáim egy része.Na meg ugye otthon az ember nem napi 8+ órában használja a laptopját.
Persze az összes multi cég, ahol 10 ezrével veszik az üzleti gépeket, hülyék, mert olcsóbban kaphatnának gémer laptopot, ami ugyanúgy jó.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
rosand86
csendes tag
Igen abban igazad van, hogy az üzleti gépekkel szemben elvérzik akkumulátor kapacitás tekintetében (talán még tartósságban is). Mert nem arra vannak. Általános munkahelyi gépnek inkább valami üzleti sorozatbeli gép való ez tény. Bár én is jobban örülnék egy Qosmio céges gépnek akkor lehet meló után még játszani is rajta. ÉS szerintem LBandi is hasonlóra gondolt. De átlagos üzleti felhasználásra valóban nem való. Főleg ahogy nézem a munkahelyemen a főnököknek van ilyen vállalati gépük, akik Word-öt meg powerpointot használnak rajta. És amennyire értenek hozzá kell is a tartósság és a support Tényleges fejlesztésre már nem biztos hogy olyan jók, mivel alacsony fogyasztású komponensek vannak bennük, amiknek a teljesítménye is kisebb. Ott már lehet értelme egy Gamer laptopnak is vagy egy teljesítménycentrikus vállalati gépnek, de az már nem fog napi 8 órát akkuról elmenni.
Az én Toshiba laptopjaim (Igaz csak középkategóriás Satellite sorozat) napi 20-22 órát mennek (illetve az előző csak addig amíg én használtam, most ismerősnél biztos kevesebbet). Nappal velem van munkahelyen, és dolgozgatok rajta míg a nagy gép fordít/telepít stb. Éjszaka meg linux kerneleket tölt le/seedel
És bírja, bár 4 év után a winyónak kezd hangja lenni. -
Bomc
aktív tag
Blu-ray írónak sok értelme van...
-
Cyberpunk
félisten
Azért lehetne a fedlap is fém ennyi pénzért. Lehet nincs kivetni való az anyagminőségen, de MacBook után elég válogatós az ember e téren.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
blaca83
őstag
-
Anki
csendes tag
Az ára elég meredek.
Tegnap jött meg az ideapad y510p-m. I7, 16 GB ram, gt755m sli, 1TB HDD, FHD IPS panel. Ez került 330e-be. Igen ez egy helyenként jobban felszerelt noti, nade + 220e-ért? Szerintem nagyon sok. Mondjuk aki gamer notit vesz az amúgy sem fut 100-on. :[ Szerkesztve ]
Innen nézve onnan, onnan nézve innen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Gyári Lenovo T480 01AV424 11.4V 24Wh akku 79%
- MSI Thin GF63 i7-12650H/16GB/RTX4060 8GB/ 1TB NVMe 2026.12-ig garis!
- Lenovo ThinkPad T14 G2 - Ryzen 5 Pro 5650U 6-magos / 16GB /256GB SSD /ÁFÁS!! 24 hó Gar/HUN/TOUCH
- HP EliteBook 840 G8 Notebook Ezüst (14" / Intel i5-1135G7 / 16GB / 256GB SSD / Win 11 Pro) Számla!!
- DELL 3550 laptop / i5 13 gen /16 GB DDR5 / Intel Iris / 512 NVME / új állapot / számla / garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest