- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Google Chromecast topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosand86
csendes tag
Komoly grafikai munkában megnézném az általad említett Dell Precision, HP Elitebook vagy Lenovo Thinkpad hármassal mire mennél. Ezeknek inkább a Toshiba Tecra az "ellenfele".
A Qosmio Gamer/multimédia laptop. Azért ne keverjük az Iveco-t a Ferrari-val. A kettő más-más területen nyújt maximális hatékonyságot.
Játékra/multimédiára vannak az Asus ROG, Alienware (Dell gamer noti brand). Ugyanaz a kategória mint a Qosmio, na azzal lehet összehasonlítani. Nem mondom hogy jobb ezeknél, de szerintem ugyanaz a kategória.Tartósság tekintetében nekem csak jó tapasztalataim vannak a Toshibával:
* Toshiba L40 2006-ban vettem, még működik.
* Toshiba L650 most is arról írok (2010-es). Az akku még mindig megy 2 órát netezéssel. Battlefield 4-et még végigtoltam rajta.
* Meg a családban még van pár c650-es, amikkel szintén nincs gond.Gagyinak biztos nem gagyi. Van garancia kiegészítés, de szerintem ha az első két évben nem jön elő komoly baja, akkor sokáig társad lehet egy Toshiba. Persze itt is előfordulhatnak anyagfáradások.
A szépség meg relatív.
Ezek jó érvek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Lenovo ThinkPad L450, 14" HD Kijelző, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, W10/11, 27% áfás
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest