- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Processzor - VGA párválasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel1000
tag
Szia,
Van szerencsém egy ilyen gépet használni. Negatívumként azt tudnám említeni hogy a hőkivezető nyílása jobboldalon van ,ahol pont az egeret használnád. Az ac csatlakozása is itt található ,nem a legjobb helyen. De a legfontosabb hogy a gyári hővezető paszta elég silány minőségű ,ezért rögtön cserélni kell . Nagyon sok ilyen gép ment tönkre túlmelegedés miatt alig 2 óra játék alatt. De ahogy kicseréled a pasztát , minden ok vele. Csendes ,játék közben sem veszélyes a ventilátor zaja. Most Ic diamont 24 hővezető pasztával simán böngészés közben a CPU hőmérséklete 41-45 C ,Gpu 37-39C de ugye ilyenkor csak az integrált egységet használja. 1,5 óra játék után CPU 65-70C ,GPU 65-72C hűtőpad nélkül.
Remélem kicsit tudtam segíteni Neked a későbbi döntésedben . Szerintem egy nagyon jó gép. -
QwErTy42
addikt
Dell Precision, HP Elitebook vagy Lenovo Thinkpad. Megeszik ezt a vackot reggelire.
Nem mellesleg 3-4 év garival a 2 helyett és olyan akksival, amik 2-3 év múlva is használhatóak.Játékra Dell vagy Asus ROG, munkára az előbb taglaltak. Nem értem azokat, akik ilyet vesznek. Szerintem ez így csúnya is, meg gagyi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest