Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peltár

    aktív tag

    Sziasztok!

    Felraktam én is a 9.2.2.0 MIUI Romot, addig is míg a BL nyitásig letelik a 72 óra. Teljesen simán, rendben ment, mint eddig szerintem mindenki másnak is (én mondjuk egyből telefonra szedtem le a frissítést)
    betallóztam, aztán hajrá, a végén öröm pont.

    Most jön a sírás: :(((
    MIUI szemüveget , vagy mikroszkópot hol tudok rendelni ehhez a telefonhoz?
    A kínaiak öregen is jól látnak vagy mi? Ugye most megint
    be kell lakni a telefont, ami nem baj , hiszen addig is tanulok, gyakorlok, és ez jó :K .
    Na de nem látom a betűket, kivétel egy két helyen ahol megtaláltam hogy nagyobb méret legyen. Az ikonok méretét nagyobbra + alatta a betűk méretét nagyobbra lehetne e ? :Y + felugró üzenetek gondolok az összes ilyenre, mint pl BL- nél Mi Unlock állapota Fiók és készülék hozzáadása, na az itt felugró üzenet és bárhol ami hasonló felugrálós téma betűméretet vagy 2x nagyobbra + a felugró szöveg képernyőn tartása amíg elolvasom? Nem olvasok lassan, de itt jelenik meg pl az az üzenet 0,5másodperc erejéig, hogy sikeresen társítva és 72 óra múlva nyithat bootloadert az ember. A veszélyre figyelmeztető szöveg az bezzeg 5x akkora.
    Ezzel a 72 órás üzenettel még a hivatalos gyári bootloader nyitás FAQ-ban sem találkoztam. 3x kellett társítanom (ami már megtörtént tegnap) hogy végig tudjam olvasni!! (Tudni ugyan tudtam róla Trebronának hála :R )
    Drága Kínai fejlesztők, vegyetek már fel egy szemüveges kollégát is aki ötven felé közeledik és muszáj már szemüveget használnia. + Ezért vettem 5" telefont, hogy én mint kezdő vakegér lássak is valamit.. :W :(((

Új hozzászólás Aktív témák