-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam én is a 9.2.2.0 MIUI Romot, addig is míg a BL nyitásig letelik a 72 óra. Teljesen simán, rendben ment, mint eddig szerintem mindenki másnak is (én mondjuk egyből telefonra szedtem le a frissítést)
betallóztam, aztán hajrá, a végén öröm pont.Most jön a sírás:
MIUI szemüveget , vagy mikroszkópot hol tudok rendelni ehhez a telefonhoz?
A kínaiak öregen is jól látnak vagy mi? Ugye most megint
be kell lakni a telefont, ami nem baj , hiszen addig is tanulok, gyakorlok, és ez jó.
Na de nem látom a betűket, kivétel egy két helyen ahol megtaláltam hogy nagyobb méret legyen. Az ikonok méretét nagyobbra + alatta a betűk méretét nagyobbra lehetne e ?+ felugró üzenetek gondolok az összes ilyenre, mint pl BL- nél Mi Unlock állapota Fiók és készülék hozzáadása, na az itt felugró üzenet és bárhol ami hasonló felugrálós téma betűméretet vagy 2x nagyobbra + a felugró szöveg képernyőn tartása amíg elolvasom? Nem olvasok lassan, de itt jelenik meg pl az az üzenet 0,5másodperc erejéig, hogy sikeresen társítva és 72 óra múlva nyithat bootloadert az ember. A veszélyre figyelmeztető szöveg az bezzeg 5x akkora.
Ezzel a 72 órás üzenettel még a hivatalos gyári bootloader nyitás FAQ-ban sem találkoztam. 3x kellett társítanom (ami már megtörtént tegnap) hogy végig tudjam olvasni!! (Tudni ugyan tudtam róla Trebronának hála)
Drága Kínai fejlesztők, vegyetek már fel egy szemüveges kollégát is aki ötven felé közeledik és muszáj már szemüveget használnia. + Ezért vettem 5" telefont, hogy én mint kezdő vakegér lássak is valamit..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest