- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom, sajnos, pár éve már tervben volt a dobbantást, akkor freelancer web fejlesztőként próbáltam brit melókat felhajtani, de még ingyen, szivességből sem érdekelte őket a dolog.
Amint megvan a kellő tapasztalat meg az industry standard certek (CEH, OSCP) dobbantok is ha tudok. Nagyon bizom benne, hogy nyugaton is tényleg hiány van itsec kollégákból.
-
törölt tag
A pénz még annyira nem is lenne fontos nekem, de az, hogy itthon ijesztő módon kezd az állam beleszólni a magánéletbe és a magánvagyonba az már számomra elég ok a távozásra. Ilyen környezetben nem lehet tervezni, tegnap a magánnyugdijpénztár, ma extraprofit adó azokra a szegmensekre amik nem tetszenek a kormánynak, holnap meg úgy dönthetnek, hogy mindenkit rommá adóztatnak aki a középosztályhoz tartozik, just for fun. Hát, köszi de nem, lehúzok két évet, hogy meglegyen a szükséges tapasztalat aztán szevasz tavasz.
-
törölt tag
Azért nem kizárólagosan az iskola hibája az, hogy nem tanultál semmit. Nálunk akik önszorgalomból kezdtek el tanulni mikor látták, hogy nem tanítanak semmit, azoknak mind zsíros gyakorlati helyük lett és utána még zsírosabb állásuk. El lehet lébecolni x évig azzal amit az iskolákban tanítanak, de abból aztán nem lesz utána munka. Szerintem.
-
törölt tag
válasz
Vesztor87 #119 üzenetére
Ahogy a többiek mondták a rendszer üzemeltetésbe könnyű beletanulni, de mindenképpen ajánlanék valami videókurzust a hálózati alapokhoz, utána a Windows Serverekhez a Microsoft nyújt elég támogatást és legálisan is tudsz letölteni szoftvereket gyakorláshoz. Aztán ha már beletanultál és rájöttél, hogy nem tetszik, nyugodtan válts. Én anno webfejlesztőnek tanultam, de váltottam IT security vonalra, mert unalmasnak találtam.
-
törölt tag
Kicsit ledöbbentettek a kommentek. Anno négy éve 160 nettó volt a kezdőfizetésem (próbaidő alatt 120) egy kis fejlesztő cégnél technikusi végzettséggel web fejlesztőként, három kemény hónapnyi szakmai tapasztalattal, igaz én felsőfokon beszéltem már akkor is angolul. Azután havi 90-et kaptam félállásban szintén fejlesztőként egy kis cégnél egyetem mellett.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ahol kérik a diplomát ott is behívnak technikusként is és simán fel is vesznek ha elég jó vagy. Másrészt viszont legalább középfokú angol nyelvtudás nélkül ne is próbálkozzon senki sem, mert nem tudok olyan munkanapot mondani, amikor nem olvastam el legalább 6-7 oldalnyi angol nyelvű szakmai dokumentációt a szakmai pályafutásom alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest