- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom, sajnos, pár éve már tervben volt a dobbantást, akkor freelancer web fejlesztőként próbáltam brit melókat felhajtani, de még ingyen, szivességből sem érdekelte őket a dolog.
Amint megvan a kellő tapasztalat meg az industry standard certek (CEH, OSCP) dobbantok is ha tudok. Nagyon bizom benne, hogy nyugaton is tényleg hiány van itsec kollégákból.
-
törölt tag
A pénz még annyira nem is lenne fontos nekem, de az, hogy itthon ijesztő módon kezd az állam beleszólni a magánéletbe és a magánvagyonba az már számomra elég ok a távozásra. Ilyen környezetben nem lehet tervezni, tegnap a magánnyugdijpénztár, ma extraprofit adó azokra a szegmensekre amik nem tetszenek a kormánynak, holnap meg úgy dönthetnek, hogy mindenkit rommá adóztatnak aki a középosztályhoz tartozik, just for fun. Hát, köszi de nem, lehúzok két évet, hogy meglegyen a szükséges tapasztalat aztán szevasz tavasz.
-
törölt tag
Azért nem kizárólagosan az iskola hibája az, hogy nem tanultál semmit. Nálunk akik önszorgalomból kezdtek el tanulni mikor látták, hogy nem tanítanak semmit, azoknak mind zsíros gyakorlati helyük lett és utána még zsírosabb állásuk. El lehet lébecolni x évig azzal amit az iskolákban tanítanak, de abból aztán nem lesz utána munka. Szerintem.
-
törölt tag
válasz
Vesztor87 #119 üzenetére
Ahogy a többiek mondták a rendszer üzemeltetésbe könnyű beletanulni, de mindenképpen ajánlanék valami videókurzust a hálózati alapokhoz, utána a Windows Serverekhez a Microsoft nyújt elég támogatást és legálisan is tudsz letölteni szoftvereket gyakorláshoz. Aztán ha már beletanultál és rájöttél, hogy nem tetszik, nyugodtan válts. Én anno webfejlesztőnek tanultam, de váltottam IT security vonalra, mert unalmasnak találtam.
-
törölt tag
Kicsit ledöbbentettek a kommentek. Anno négy éve 160 nettó volt a kezdőfizetésem (próbaidő alatt 120) egy kis fejlesztő cégnél technikusi végzettséggel web fejlesztőként, három kemény hónapnyi szakmai tapasztalattal, igaz én felsőfokon beszéltem már akkor is angolul. Azután havi 90-et kaptam félállásban szintén fejlesztőként egy kis cégnél egyetem mellett.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ahol kérik a diplomát ott is behívnak technikusként is és simán fel is vesznek ha elég jó vagy. Másrészt viszont legalább középfokú angol nyelvtudás nélkül ne is próbálkozzon senki sem, mert nem tudok olyan munkanapot mondani, amikor nem olvastam el legalább 6-7 oldalnyi angol nyelvű szakmai dokumentációt a szakmai pályafutásom alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Bloodborne (PS4)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- Xbox Series X+Nacon Rig 700HX+Play&Charge Kit
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest