Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Webkamera topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
az egyik legnagyobb hiba, atszamolni forintra a kulfoldi fizetest
Sydneyben egy alberlet havi 500 000 forintnal kezdodik. Egy lakas meg 120 000 000 forintrol indul ugy, hogy nem fix aras hanem aukcio van es a helyszinen licitalsz meg ezen ar fole.(#219) UnA
nem egy embert ismerek akik betudtak vandorolni Auztraliaba akar ugy is, hogy ki sem mozdultak Magyarorszagrol amig nem lett meg a permanent resident visajuk. Termeszetesen a bevandorlasi rendszeruk nem tokeletes, de szerintem az egyik legjobb -
kraftxld
félisten
Ha nettó összegekről beszélsz akkor kicsit félre lettél tájékoztatva, AU-ban úgy max évi 150e AUD-ig mennek a programozó fizetések, adózás után mondjuk ebből marad max heti 1700, ez pedig 1.5M nettó. Ebből le lehet vonni az "olcsó" lakbért vagy jelzáloghitelt meg a többi dolgot ami sokkal drágább mint máshol
-
@GeorgeV: az ausztrálok hülyék, mert a folyamatos IT munkaerőhiány ellenére sem adnak munkát a külföldieknek. Van munka az én szakterületemen, amit már legalább fél éve hirdetnek. Persze, értem én, hogy rettegnek a bevándorlástól, de talán ez mégsem a takarító munkakör.
@ysegrin: nem értem, miért nem kaptál munkát, pedig az angolok nagyon keresnek webes vonalon is szakembereket. Azt is tudni kellene, hogy pontosan mivel foglalkoztál, de nézz körül azokon az oldalakon, amit írtam korábban.
Itthon vs. külföldön kérdéshez:
- a depressziós hangulatot lehet okolni, de többet ér tenni valamit ellene
- habár elsőre csábító a jólét, de érdemes nyitott szemmel járni -
vzozo
senior tag
Ráadásul külföldön harmad annyi munkát kell ezért elvégezni. Ez így van, mert vannak rokonaim Európában és Ausztráliában is. Természetesen itthon is lehet milliókat keresni, de ahhoz nagyon jó programozónak kell lenni. Egy olyan programozó, aki itthon milliókat keres és jól megél, az külföldön milliárdos lehet, saját jachtján töltheti a hétvégét.
Azért erre mérget ne vegyél... Milliárdos, persze. Meg harmadannyi munka. Nőj fel.
-
törölt tag
A pénz még annyira nem is lenne fontos nekem, de az, hogy itthon ijesztő módon kezd az állam beleszólni a magánéletbe és a magánvagyonba az már számomra elég ok a távozásra. Ilyen környezetben nem lehet tervezni, tegnap a magánnyugdijpénztár, ma extraprofit adó azokra a szegmensekre amik nem tetszenek a kormánynak, holnap meg úgy dönthetnek, hogy mindenkit rommá adóztatnak aki a középosztályhoz tartozik, just for fun. Hát, köszi de nem, lehúzok két évet, hogy meglegyen a szükséges tapasztalat aztán szevasz tavasz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest