Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WynNyback
tag
Samba-t több kisebb cégnél egy évtizede használjuk tartományvezérlőként. Ahol persze volt igény mert elsősorban a hitelesítési rendszere miatt volt nekünk kényelmes. Sajnos az való igaz, hogy group policy-ket nem kezel, de kis cégekgnél erre nem is nagyon volt igény, most kutattam az emlékeim közt és volt egy hely ahol szabályozni kellet bizonyos dolgokat ott a gép saját policy-ját szerkesztettük. Mivel kis hálózatokról volt szó ez bőven kezelhető volt. De az AD-hez kapcsolódni már szinte minden tud, egy cégnek belső fórumot fejlesztettem Drupal alapokon a hitelesítés AD-n keresztül külön kérés volt , hogy a jogokat is így természetesen az is AD-ból megy. A Drupal amúgy egy Ubuntu serveren fut ami meg egyébként egy Hyper-V-ben van. Egy Qnap nas (én ezeket ismerem a Synelogy is biztosan hasonlóan jó) nagyon sok mindenre használható, Szerintem egy kis cégnek szinte minden szempontból jobb választás hacsak valami spec miatt nem kell nekik Win Szerver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest