Hirdetés
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PZsolt27
tag
A Metroid Prime mellett egy Super Mario Sunshine-t is nagyon el tudnék viselni...
-
Mister_X
nagyúr
Így kell valamot "HD-sítani", nem úgy, hogy 720p-re engedik az eredetit + hozzácsapnak egy trófealistát, oszt' csókolom. Sajnos gondolom Metroid Prime-ot nem tervezik ugyan így HD-sítani...
-
ldave
félisten
válasz
RepeatSector #1 üzenetére
Én várom nagyon, az eredeti változat GC hiányában nekem kimaradt, szóval számomra ez teljesen új játék lesz.
-
RepeatSector
senior tag
Amikor először megláttam ezeket a képeket csak szörnyülködtem!
Hibák: akkora Bloom effect, hogy megfájdul tőle a fejem. A Blur-t elfelejtették alkalmazni!
Szebb lett, de olyan mintha koszos lenne a képernyő, legszívesebben elkezdeném törölgetni, és ez az effekt minden screenshot-ra rá van húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch OLED 64GB.,White konzol csomag eladó. Karcmentes,garanciás,akár ajándéknak is kiváló
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest