Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
Ha nem baj, én is megosztanám a véleményem.
Külföldi tesztoldalakon látott eredmények alapján azt mondom, hogy szerintem egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál. Van játék, amiben 10-15 FPS-sel jobb az X1900GT, de van olyan is, ahol még egy 7600GT, vagy egy 6800GS is lenyomja. -
Mrdav
tag
7900gt vs x1800xt teszt upp
-
Mackósajt
senior tag
Ez egyáltalűn nem számítástechnikai specialitás. Pl. kozmetikai cikkek esetén is észrevették, hogy a Németországban és itt egyaránt boltokkal rendelkező áruházlánc ugyanazt lényegesen drágábban árulja nálunk. De még az analitikai mérőműszerek árai is magasabbak. A kisebb piac valamilyen hatásával magyarázzák. (Gondolom vannak fix költségek, amelyek függetlenek az eladott tételtől), de szvsz. ez nem indokolna ekkora árkülönbséget. Az is lehet, hogy itt kevésbé nyílt és kemény a verseny.
(Vannak itt más anomáliák is, pl. abszolút nem értem , hogy egy bizonyos csúcskategóriás CPU a kiskerárak szerint, hogy lehet a legdrágább helyen 100k-val!!! drágább, mint a legolcsóbbon. Ki a halálnak tudják úgy eladni?) -
orbano
félisten
én eddig amit vettem/venni akartam, németországban sokkal olcsóbb.
elképzelhetőnek tartom, hogy ide drágább idehozni. többynire ezeket repzajjal hozzák távolkeletről, elég jó eséllyel mondjuk Frankfurtba. Onnan még el kell ide hozni... és lehúzni a magyarokatés ez valóban a felsőkategóriéra igaz a legjobban, mert abból nálunk nem fogy sok, mert igénytelen nép vagyunk és csak árcédulákat veszünk, így reális áron csak a tömegcikkeket tudják ide behozni. Németországba pedig mindent ugye...
azt hiszem eljött az az idő, hogy itthon nemigen vásárolok... -
^Bundi^
őstag
-
b@ndi
tag
egyszerűen, hogy a határon átlépve mennyivel drágábbak a számtech eszközök. Az x1600-as Asust már kinéztem magamnak Németo.-ban, azzal a különbséggel, hogy 1G ram van benne és nem 512mb, és 453eFt helyett 1.300 euró (325eFt). Ha van itt vki, aki hivatalos számtechboltban dolgozik, mondja már el nekem, hogy ez miért van így? Máshonnan szerzik be a termékeket?
Nem flame akar lenni, csak közgadász vagyok és nem értem
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
7300gt ről meg alsóbb kategóriás kártyákról is lehet nyugodtan ilyenkor hírezni, a többségnek úgyis csak azokra van pénze.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
JagdPanther #12 üzenetére
Gondolom nem jelent meg semmi újdonság...
-
JagdPanther
aktív tag
tök birom hogy ilyen jól fogalmaztok cikkek esetében meg a híreknél is
alaplapok hogyhogy kimaradtak? -
atuci
őstag
Az iMON 2.4G LT és DT már nem infravörös fénnyel, hanem 2.4 GHz-es rádióhullámokkal kommunikál, így nagyobb: 30 méter
a micsodája?
javítsátok, légyszi -
-
blackluck
csendes tag
''Jelenleg az egyik legdrágább, de egyben legerősebb, hazánkban kapható Asus notebook a V6J családba tartozik. Kétmagos processzora 1,83 GHz-en jár, és Intel 945 PM chipkészlet hajtja. A 15,4 hüvelykes, SXGA (1400x105 pixeles) felbontású ''
Azt hiszem kimaradt 1 számjegy
[Szerkesztve] -
Csiborbogár
őstag
Számomra szomorú tény, hogy az ATI nem tud előrukkolni egy igazi középkategóriás kártyával. A lyukakat meg visszabutított csúcskategóriás GPU-kal oldja meg. Valszeg nagy tervezési költséget spórolnak meg vele.
Továbbra is reménykedem a 16 futószalagos 7600-asban....
-
CriticalHit
addikt
Jó kis összefoglaló, most már jöhet a teszt!
-
NorDezs
senior tag
Mikorra is várhatjuk pontosan azt a 7900gt vs x1900gt tesztet?
-
Szlovi
senior tag
Nagyon jó (nekünk,vásárlóknak) ez az árháború...karácsonyra 45K-ért veszek 7800 GT-t
Már nagyon várjuk a 7900GT vs. X1900GT tesztet! UP nekije!!! -
ansell
tag
újra izzik a VGA-piac, hurrá...
7800GS Pci elég szűl szegmenset probál belőni hiszen a 7600GT-7800GT így is elég közel van egymáshoz...
szvsz a 7900GS lenne 1 érdekes darab...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ezen a héten az újdonságok és árváltozások mellett összefoglaljuk, hogy hol tart a fokozatosan kiteljesedő videokártya-kínálat.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest