- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Jó cikk, grat!
De egy valamit nem értek: miért nem 11x237-en ketyegett az 2.6GHz-en járó A64? Miért 12x217-en? Így rengeteg feltételes módban íródott mondatot meg lehetett volna spórolni:
- ''Ha az órajel emelése százalékban kifejezve az Athlon 64-eknél nagyobb, mégis a Pentium 4 gyorsul jobban, akkor csak arra tudunk gondolni, hogy a rendszerbusz órajele is komoly mértékben meghatározza a játék sebességét.''
- ''Érdekesség, hogy a 7900 GT a Pentium 4-gyel sokkal gyorsabb, mint az Athlon 64-gyel, és ha kicsit jobban beleássuk magunkat a számokba, akkor észrevehetjük, hogy bizony ezúttal is a rendszerbusz sebessége szól bele a végeredménybe, hiszen a két Athlon 64 között sokkal kisebb a különbség, mint a Pentium 4-esek között. Ugyanezt tapasztalhattuk a Far Cry esetében is, így tehát egyértelműen kijelenthető, hogy a Pentium 4-eknek tényleg szüksége van a gyorsabb rendszerbuszra, még ha ezt egyes memória-benchmark programok nem is mutatják ki.''
Sok feltételezésszerű megállapítást lehetett volna csuklóból átlépni azzal, ha azonos sebességgel jártak volna a rendszerbuszok. Vagy azt kellett volna csinálni, hogy nem tuning mellett kellett volna nézni a teszteket, hanem egy rendes 3000+ és rendes 4000+ A64-ekkel (mindkét esetben 200MHz ''FSB''), és rendes 3.2GHz-es és 3.8GHz-es P4-gyel. Tuning belekeverése nem biztos, hogy jó ötlet volt, kicsit belezavarhat a képbe. Vagy ha már húztuk az egyiket, akkor a másikat is hasonló mértékben lett volna illendő és akkor biztos következtetéseket lehetett volna levonni. -
Akheron
senior tag
„Hosszan tanakodás után végül úgy döntöttünk...”
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
elitgamer
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Mint mondtam,számomra a téma bezárva.
de azért megmondom neked és a hasonlóknak hogy ne nézetek már telyesen analfabétaszerünek,egyszerüen csak arról van szó hogy 3 éve lakom magyaró-n,te se tanúlnál meg jobba magyarúl írni 2-3 év alatt(magyarúl 4 éves korom óta tudok)
Szall ugyanolyan mintha idejönne egy amcsi/angol gyerek,és elkezdene írni magyarúl,nos,sztem az ő helyesírása sem enne jobb...
persze a béke a lényeg,ezzért zárjuk már be ezt a ''vitát''
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Nálam X800XTPE + 3200+ és 24 FPS-re leesik erdő közepén (buherált távolsági textrúrák vagy mifene + 1-2 ilyen mod) de amúgy 30 megvan. 1024x768 term.
UI: megnéztem ha nem erdő, akkor 35-40 FPS, belül több, városban több. Ja és árnyék kikapcsolva, minden gaméban így van, mert zavarnak, nemtom mié.
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
Nem tudom miért lennék seggfej, csak felhívtam a figyelmed a helyesírási hibákra+ az idegen szavak helyes írásmódjára. Részemről befejezve.
-
elitgamer
tag
Bocs hogy off-oltam,most a fikázóhapi miat kicsit jobban odafigyelek a helyesírásomra

ja,amúgy 10 éves koromig Norvégiába laktam,szall írjatok vmit Norvégúl,és én majd azt kijavítom...
amúgy bocs,kicsit gyorsan felkaptam a vizet
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
Amgy mit tetszik velem tegeződni,ne tetszen velem tegeződni kérem!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
Gyorsan gépelek,bocs,ennyit csak ell tud nézni nekem,párszor kétszer ütök le egy gombot,párszor o helyett ó-t,ezek ilyen bakik

[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Azért én nem vagyok ilyen borulátó, mert mindkét játék tökéletesen megy 6600GT-vel és Athlon XP-vel. Az Oblivion medium körüli beállításokkal, a TRL meg nextgen nélkül, 1152*864-ben. Egyedül a TRL-nél szomorkodtam kicsit, amikor kipróbáltam nextgennel, és vmi elképesztően jól nézett ki úgy
De ez miatt sincs min szomorkodnom, mert azzal a VGA-val sem menne elég jól, amit maximum megengedhetnék magamnak 
Szóval sztem aki csúcs grafikát akar, az vegyen csillagászati áron egy ''mindenből a legjobb'' gépet és akkor neki jól is fog menni minden. Na ezeket az embereket nem fogja érdekelni ez a teszt
Aki meg átlagos magyar fizetésből él, az átlagos vizuális élményt fog kapni, de legalább mennek az új gamék is
Őket meg nem igazán érinti ez a teszt, mert jelenlegi konfigjuk egyik összetevője sem szerepel benne 
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
hát ez kezd szánalmassá válni. sokkal több pénzt kell beleölni egy valamirevaló gépbe és még akkor se biztos a siker. lásd Oblivion, TRL
most veszem észre kicsit átalakult a rangrendszer. kicsit mókás
-
r_carlos
csendes tag
Fantasztikus jó a teszt! Gratulálok hozzá! Nagyon tetszik!

-
faster
nagyúr
válasz
AMD!4ever
üzenetére
Mert nem procituning teszt volt, pont az volt a lényege, hogy különféle sebességű-teljesítményű CPU-k (és GPU-k) hogyan befolyásolják a játékok sebességét. Láthatjuk, hogy inkább a GPU a döntő, bár 1024-ben vegyes a kép. Nem CPU egymáshoz való viszonyát tesztelték, nem is a GPU-k egymáshoz való viszonyán volt a hangsúly.
-
Loha
veterán
Ha a TRL megfekteti a nextgen contentel a jelenlegi leggyorsabb VGA-t is, akkor most minek aggódni amiatt, hogy CPU limitesek lennének a jövőbeni játékok? Egyéként a TRL tényleg nagyon ütős a grafika nextgennelszóval nagy kár érte...
A tesztbe meg tényleg elférhetett volna egy 6600GT akár egy Athlon XP-vel, akár a 2,66-os P4-el karöltve, mégpedig azért, mert aki megveszi ezeket a felsőkategóriás VGA-kat azokat nem hiszem, hogy komolyan elgondolkodtatná az a kérdés, hogy procit vagy VGA-t cseréljenek.
Egon: Ezen teszt és más tesztek alapján is egyértelmű, hogy lenne létjogosultsága erősebb AGP-s VGA-knak is, semmi értelme egy erősebb P4-es konfigot a PCIe miatt kicserélni, de szerintem egy 3200+-os XP is ki tudna hajtani egy 7600GT-t...
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
belinkeltem a BIOS-os képeket a P4 proci tunningba,nézzétek meg,talán segíthettek...
-
Egon
nagyúr
Kellenek azért az ilyen tesztek: ha másképp nem megy, úgy megértik az 1.0-s júzerek is a lényeget, mint a rendőr a viccet - ha elmagyarázzák nekik.
Mindenesetre, számomra (szubjektíve) többek között az a teszt tanulsága, hogy egyrészt egyelőre fölösleges platformot váltanom: amíg a kétmagos procik nincsenek egy alkalmazáson belül kihasználva, tökéletesen elég egy 3.5 GHz-re húzható P4; másrészt ugyaneddig a dátumig bezárólag igenis lenne értelme és létjogosultsága a lehető legbikább vga-k AGP-s verziójának piacra lépésének...
Szerk.: sietve hozzáteszem: 19 colos TFT-m van, ebből kifolyólag nálam kizárólag az 1280*1024-es felbontás játszik.
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
küldöm,meg linkelem...

-
Csabipici
aktív tag
Jó a teszt. Nem semmi idő és munka lehetett...
Gratulálok hozzá!
Ahogyan azt írtátok, ez egy előre mutató teszt. Ezért egyszerűen nem értem, hogy miért nem teszteltétek a Tomb Raider Legend-et a nextgen opció bekapcsolásával?
Ti is úgy gondoljátok, hogy a jövőben megjelenő játékok használják majd a nextgen grafikai megjelenítést. Én pl. nagyon kíváncsi lettem volna, hogy melyik párosítással teljesít jobban (attól még, hogy néha akad) a játék !
Mert hát akkor mutatunk előre, nem ? 
PL.: Az én konfigommal nextgen opcio bekapcsolása mellet játszható a játék 1280*1024-ben. Nem mondom, hogy tökéletes, de játszható. Nagyon érdekelt volna egy x1900XT vagy akár a P4 féle konfig nextgen-el. -
elitgamer
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Amúgy ha nem zavar átküldöm a képeket,talán le tudsz belőle szűrni vmit.
-
elitgamer
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
őőő,nem nelkem nincsen olyanom,olyan a F1-el lehet belépni-es a BIOS-om ba,vagyis nekem BIOS Setup utilitinek írja ki...
-
elitgamer
tag
Nekem olyan procim van mint a tesztben szereplő egyik P4,az 540-es re gondolok,nos ugyebár,én is szeretném tunningólni,csak az a gond hogy a BIOS-omba sehol sem találom az FSB emelés helyét,jó-jó zudom hogy minden BIOS fajta más,de légyszives segitsetek,amúgy vannak BIOS képeim,sépek 1600*1200-szorosak,nagyon megköszönném ha vki megnézné őket,és megmondaná hogy hol van,ja amúgy az alaplapom infói:
Alaplap neve Asus PTGD1-LA
ja amúgy sztetek bírná 3,8-on?Most így 9 óra óta be van kapcsólva agép,most az EVEREST szerint 42 fokos s CPU,az alaplap pedig 36 fokos.
[Szerkesztve] -
AMD!4ever
őstag
Biztos megjegyezte valaki,de akkor énis!
Miért nem lehetett az Athlon64eket a tesztben mondjuk ugyanolyan rendszerbusz sebbeséggel tesztelni mint a p4eket?
Neadjisten 250-260as ''fsb-n''? -
Foxi
senior tag
Az anand féle Oblivion teszthez mennyiben hasonlítottak a beállításaitok? A HDR-t kivéve mert arról volt szó

-
fLeSs
nagyúr
válasz
elitgamer
üzenetére
én csodálkozom, hogy az emberek nem veszik magukat észre, és ez egyben a fórumozók szegénységi bizonyítványa is, mert az amd a jobb és hasonló illetve a kekeckedő megjegyzéseken kívül nem sok ''szakmai'' hsz született még ebben a topikban.
de más cikkek topikjaiban is ez van, kissé unalmas már. -
Rover623
félisten
most éppen őstagból seniorba. mert 1.5-2 évente átvariálják az egészet.
Én speciel támogatom az ilyen irányú kezdeményezéseket...egyszer javasoltam is vmi témába vágót...nem emléxem mi volt, de biztos hogy sokaknál visszaminősítést eredményezett volna...
Vagy tán pont ez volt...?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elvégre a PH! fóruma mégiscsak egy (mondjuk műszaki beállítottságú) szakmai porond lenne...
P.S.:
Ha vki még nem tudná:[link]
[Szerkesztve] -
elitgamer
tag
Akkor hagyjuk abba az OFF-olást
-
chop
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ez igy van. Talan egy ismerosrol tudok, akinek PCI-E rendszere van rajtam kivul..es akkor probaljam meg eladni a GT-met..
-
elitgamer
tag
Amúgy nem tudjátok mikor lehetek TAG
-
Rover623
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Tessék neked (árak egy elképzelt kiskerből...vagy vmelyik hipermarket polcáról...
):
Codegen 6043 ház+táp: 5.400
Asrock P4V88+ alaplap: 7.500
Celeron 2260 (box) : 9.100
256MB PC3200 RAM: 4.100
40GB Maxtor HDD: 8.000
Floppy: 1.100
LG 4167B DVD író: 7.100
GF6200A VGA: 8.600
DANA M407 egér (optikai!): 900
Symmetryx
klav: 600
DANA 17'' monitor: 19.000
Genius SP-Q06S hangszóró: 900
Fogalmam nincs mennyi most a minimálbér, de ez nettó 72.300...pár százast még lehetne faragni rajta...kb. 70.000 a ''lélektani határ''...
Erre már lehet XP-t rakni...van benne VGA...lehet fejleszteni...
A történeti hűség kedvéért...
-
elitgamer
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én inkább akkor agódnék hogyha van állat(benti) vagy 8 éven aluli a háztartásban

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem a múltkor azt mondták egy boltban, hogy ne húzzam az amd-t, mert nagyon melegszik.
A másikban meg azt, hogy ne vegyem le a gépház oldalát, mert megszünik a ház szellőzése (nem zavarta őket, hogy 15 fokkal csökkent még a régi AXP-m hőmérséklete, hajtogatták az igazukat), ugyanis a ventik úgy vannak beállitva, hogy elöl beszivják hátul meg kifújják a levegőt és nem jó, hogyha ezt a csatornahatást (ezt mondta a faszi) megszüntetem. -
elitgamer
tag
dejó,lelekes újjonc lett belőlem

-
elitgamer
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na,beszarok,nálunk a Számtechboltba legalább azt mondták a haveromnak hogy azzért nem veszik ba az X700-ját mert még nem ellégé elterjedt a PCI-s...asszem 2 hónappal ezelött volt...
-
elitgamer
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nálunk rózsásabb a heylzet,tudják hogy az lga775 az ''egy izé amibe a procikat lehet rakni''
amúgy nem csak hvidéken vannak ilyen cuccok,az egyik haverom(városi gyerek) és ezt mondta okosan:A Celeron és a P4 ugyanaz,csak más gyártya,és még azt hogy:Nem értem miért vesznek AMD-t,hisz olyan kevés Mhtz van bennük.
Nem is az,a gyerek szinészkedik,most volt 11 napos forgatáson,napi 35 ezre bérrel,tiszta hülye,90 ezres gép+150 ezres monitorja van -
FireKeeper
nagyúr
de azért pest is egy érdekes város: volt hogy ugyanazt a cuccot két bolt 40ezer forintos árkülönbséggel árulta!!! (asszem egy x850est). meg van nálunk egy pár durván hozzánemértő csávesz a boltokban (bevittem hozzá az x1300asomat, hogy beveszik-e, erre azt mondta, nem is tudta hogy már van x1000es sorozat (pedig már vagy 4hónapja kint voltak), és hogy nem veszik be, mert még pci-e-s karikra nincs kereslet, és hogy valszeg még egy évig az agp lesz befutó....)
-
elitgamer
tag
A szomszéd gyereknek 530-as P4-e van 3 Ghtz-es stb,és hozzá Intell integrált(még nem is Intell extreme edeition!)32 megás,na,szall neki vajon milyen VGA limitesek lehetnek már a játékai...
[Szerkesztve] -
iwu
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
hát, nem a mifát nem tudják, hanem eccerűen siralmas a reálbérarány a bp-ihez képest...
de no flém, mert ebből is az lehet.
tény, sok-sok embernek nincs még 6600gtje sem, nemhogy feljebb... -
kovsol
titán
nfs:mw az nem dx9 es ?

-
FireKeeper
nagyúr
pláne vidéken... (nálunk még a 6600 gt-kre is nyáladzva ácsingóznak az emberek, amit már rég alsókategóriásnak sorolhatnánk (ha tévedek csak szóljatok), engem hülyének néznek, mert el akarom adni az x1300-asomat (ami pci-e), asse tudják mi fán terem a pci-e meg a ddr2, nameg az lga775....)
-
NoLF
veterán
gratula, szép teszt, esetleg lehetett volna tényelg vmi mai középkategóriás videokártya, ami az emberek többségének rendelkezésére áll, kétlem hogy tele lennének a mai pck 7600gtkkel és társaival... a nagyokról ne is szóljak.
-
Niquis
aktív tag
Ööö, a végén az szerepel, hogy a dual-core procik csak procilimitált beállításnál hoznak többletet... namost ez miért baj / miért nem egyértelmű? Ha egyszer a vga nem tud gyorsabban számolni, világos, hogy nem kapunk + fps-eket nagyobb processzorteljesítménnyel. Vagy rosszul közelítem meg a dolgot?
-
Gergo_pet
aktív tag
Ahogy mondod a cpu limit azt jelenti, hogy bár a vga még tudna jobb lenni, a processzor nem tud töbet teljesiteni, ezért a proci teljesitménye a behatároló tényező.
A te hozzászólásod sem sikerült éppen rövidre
Azért nem merek nyilatkozni duál magos dolgokról, mert az sajnos még nagyon kiforratlan. Hiába hozzák ki az uj generációs duálokat, ha nem tudod mivel tesztelni, akkor nincs miről beszélni. Mert ugye sajnos olyan játékot ami tényleg ki tudja használni a duál magot még nem csináltak és még 1 évig nem is fognak, mivel még a programozók is most tapasztalgatják hogyan is lehetne azokat a procikat rendesen leterhelni. Szóval egyenlőre maradjunk a sima egymagos dolgoknál, természetesen arról szintén nem beszélhetünk, hogy 1 éven belül mindenki duál procikkal a gépében fog lanpartykra rohangálni, mert ha igen akkor tényleg valami jobban fizető munkát kell találnom. 
-
X@b3e
addikt
Grat a teszthez, jó nagy munka lehetett és az alapötlete is jó.
Amit többen kifogásolnak, és talán nem világos, hogy a procik nincsenek(?) összhangban, ez eléggé relativ, van 4GHz feletti P4 is bőven és 3 GHz magasságában járó A64 is.
DE itt nem ez volt a lényeg,nem ezt kell összehasonlítgatni
Elég egy nagyobb A64, ha visszaveszed a szorzóját, ugyanott vagy vele.
De az már nem mindegy, hogy nagyobb vagy kisebb szorzóval éred el ugyanazt az órajelet. -
mirrmur
aktív tag
hm lehet hogy váltanom kéne intelre....
-
pinnacle
nagyúr
DVD-DVI monitornál,bekapcsolt VSYNC-nél csak fix/max 60 FPS van.
[Szerkesztve] -
medic
csendes tag
magyarázza el már nekem valaki ezt a cpu/vga limites dolgot. a cpu limit annyit tesz, hogy ott már nem számít a vga csak a minél erősebb/nagyobb órajelű processzor? ill. a vga limitnél nem számít a cpu, csak a minél brutkóbb videókártya? vagy fordítva?

-
vedini
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
így már okés
-
jozsi
tag
Eddig a tesztek tulnyomó részében az Amd-k nyertek, a mostani elég szoros lett, lehet a következő procim Intel lesz?

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Gergo_pet
üzenetére
jó hosszú, érdekes kis levél volt, de ha megengedsz egy kis kritikát: az a64-ek és főleg a duplamagos athlonok elhúztak az inteltől (nem feltűnően, de az intelek nemigen tudják őket befogni), bár ez is felemás dolog van amiben az egyik, van amiben a másik. a másik dolog a procik ára: az intel, látva hogy ''szorul a hurok'', egyre inkább csökkenteni próbálja az árakat, és olyan modelleket dob piacra mint pl a d805, amire az amd nem tud mit tenni, mert lehet, hogy ővé a legygyorsabb, de nem engedheti meg, hogy ennyire levigye az árait, vagy hogy ilyen olcsó procikat adjon ki (ebben meg ugye az intel húzott el a 65nm-rel). ez igazából akkor lesz érdekes mikor kijönnek az am2-es tokozású amd procik, meg az intel conroe (vagy core duo, vagy core vagy valami ilyesmi).
amiben viszont egyetértek veled, az az amit a videókártyákról mondtál, a legtöbb ember nem tud magának profi vidókártyákat megengedni, no meg azt se tessék elfelejteni, hogy a számítógépes társadalom ha nem is túl nagy de számottevő része tizenéves gyerek, illetve a fiatalok, akik vagy anyuci pénzéből, vagy nyárimelóból, vagy zsebpénzből vagy valami féretett malacperselyből veszik meg a cuccokat a gépükbe (mellesleg én is 17 vagyok(majdnem, 16,5)). ők pedig általában (kivéva ha anyuci nagyon gazdag, találnak egy jól tejelő melót, vagy rájuk szakad az OTP) nem igazán engedhetik meg a legfelsőbb, de néha még a felső közép illetve az alsó-közép kategóriákat. a másik amiben viszont tényleg 100%osan egyetértek, az a bp-s dolog. mivel pesten tanulok, de vidéken élek (kolesz rulz) ezért eléggé látom az eltérést. még pesten is viszonylag sokat késnek a termékek a nemzetközi megjelenéstől, pláne vidéken no meg az áruk már pesten se túl barátságos, vidéken mégúgyse (volt hogy egy vidókártyát (típusra ugyanazt) 20 ezer forintéert tudtam volna megvenni vidéken, mint amennyibe került pesten). én pl felszívtam magam a kiskerárakra, alkatrészenként kikerestem h milyen cuccokat veszek a gépembe, és hol a legolcsóbb, feltoltam a seggem a bkv-ra és elmentem érte. így kb 20ezer forintot spóroltam meg, mintha lusta módon leugrok a sarki hardverboltba és megveszem azt ami nekik raktáon van, ráadásul így pontosan azt kaptam a pénzemért amit akartam, ami szerintem elég fontos szempont. tehát éljen a külföldi rendelés
!
na ennyi voltam, bocs a kritikát, de hát nem bírtam megállni
ui.: egyébként az intel-ati kombó egész jó 5letnek tűnik...
-
x3nn0n
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát igen de én is láttam hogy 10-20 ezreket veszthetsz ha rossz helyen veszel procit pl x2 3800+osra gondoltam az enyém 60-70 Eft ba került. de eddig csak 70-80 között láttam. Tehát még rendszerz sem kellett újratelepíteni hogy használjam a második magját tehát....

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
de jó is
nem 1 x2 (3.800+) láttam manapság 2600 fölött, az meg elég ütős...
amúgy kedves felfedező fórumtársam, ez nem az a64esek klubbja, valamint az amd vs intel topic, szal...
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
upgradelsz egy x2-re aztán zökkenőmentesen keresel vírust,
a mostaniak már alapfesszel is elég jól mennek -
(Kolombusz)
veterán
Pl virust keresek totál behal, de jópárszor 100%kra ugrik a processzor terhelése, pedig annyira meg sem küldöm. Jó lenne a HT sok esetben.
IQMontoya:nézd, játékra tényleg nem a legjobb, bár ebből a cikkből nem ez derül ki, de lássuk be, ahol több feladatot kell egyszerre gyorsan elvégezni, ott jobb az Intel. És mint mondtam, kezdem megbánni, hogy AMD-t vettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Warships
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Disney+
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- GIGABYTE GeForce RTX EAGLE 3090 24G OC GDDR6X 384bit (GV-N3090EAGLE OC-24GD)
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- SAPPHIRE PULSE RADEON RX 580 8GB GDDR5
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

klav: 600