Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Azért én nem vagyok ilyen borulátó, mert mindkét játék tökéletesen megy 6600GT-vel és Athlon XP-vel. Az Oblivion medium körüli beállításokkal, a TRL meg nextgen nélkül, 1152*864-ben. Egyedül a TRL-nél szomorkodtam kicsit, amikor kipróbáltam nextgennel, és vmi elképesztően jól nézett ki úgy
De ez miatt sincs min szomorkodnom, mert azzal a VGA-val sem menne elég jól, amit maximum megengedhetnék magamnak 
Szóval sztem aki csúcs grafikát akar, az vegyen csillagászati áron egy ''mindenből a legjobb'' gépet és akkor neki jól is fog menni minden. Na ezeket az embereket nem fogja érdekelni ez a teszt
Aki meg átlagos magyar fizetésből él, az átlagos vizuális élményt fog kapni, de legalább mennek az új gamék is
Őket meg nem igazán érinti ez a teszt, mert jelenlegi konfigjuk egyik összetevője sem szerepel benne 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez miatt sincs min szomorkodnom, mert azzal a VGA-val sem menne elég jól, amit maximum megengedhetnék magamnak