- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Nem tudom beállítani a beállítások-merevlemezek-teljesítménymérést, pedig elolvastam a honlapján, hogy mi lehet a probléma, és végigcsináltam mindegyiket, mégsem működik:
"Ha egyik meghajtón sem működik a valós idejű teljesítmény (sebesség) kijelzése, akkor ez a funkció az operációs rendszerben került tiltásra. Ezt a Start menü -> Futtatás -> diskperf -y parancsával lehet ismételten engedélyezni (mely után újraindítás szükséges).
Ha a fenti módszer nem vezet eredményre, akkor az alábbi módon lehetséges újra engedélyezni:
Start -> Futtatás -> Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Perfdisk\Performance kulcsot kell megkeresni
A Disable Performance Counters bejegyzés melletti 1-es értéket kell 0-ra állítani
majd a számítógépet újraindítani."Van valami javaslatotok? Windows 7 64bites OP rendszerem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Path of Exile 2
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- E-roller topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest