Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Nem tudom beállítani a beállítások-merevlemezek-teljesítménymérést, pedig elolvastam a honlapján, hogy mi lehet a probléma, és végigcsináltam mindegyiket, mégsem működik:
"Ha egyik meghajtón sem működik a valós idejű teljesítmény (sebesség) kijelzése, akkor ez a funkció az operációs rendszerben került tiltásra. Ezt a Start menü -> Futtatás -> diskperf -y parancsával lehet ismételten engedélyezni (mely után újraindítás szükséges).
Ha a fenti módszer nem vezet eredményre, akkor az alábbi módon lehetséges újra engedélyezni:
Start -> Futtatás -> Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Perfdisk\Performance kulcsot kell megkeresni
A Disable Performance Counters bejegyzés melletti 1-es értéket kell 0-ra állítani
majd a számítógépet újraindítani."Van valami javaslatotok? Windows 7 64bites OP rendszerem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- Új 960GB SAS SSD
- Western Digital Elements 2.5" 4TB USB 3.0 (WDBU6Y0040BBK) Külső HDD (Bontatlan, Új, 1 Év Garancia)
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest