Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapUGround
tag
Nem igazán több processzorost egyáltalán. Igazábol csak azok izék fogtak meg amibe be lehet rakni négy modult és bele lehet rakni az alap lap egyik memória foglalatába. Meg memória cseréről, amit menet közben lehet elvégezni. De igazából nem. De amúgy te tudod, hogy van-e ECC DDR3 meg az hogy dual channel közben lehet-e ramot cserélni meghibásodás esetén. Azt hiszem, ha jól tudom ECC mem az ezért van. Amúgy igazából nem vagyok otthon benne. Nekem nincs szerverem, nem vagyok rendszergazda, nincs alkalmam ilyenre. Amúgy meg egy motor belsejét jobban vágom, mint egy szerverét.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Corsair Vengeance Pro Series 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest