- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nel
csendes tag
kíváncsi lennék én is,hogy még mindíg DDR2 éri e meg jobban
-
Srodney
senior tag
3 év elteltével ,most már talán ismét jólenne elvégezni egy hasonló tesztet hogy jobban kijöjjenek a ddr3 előnyei...
-
Windows NT
tag
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha normál módban futtatom a memtestet (karakteres módban, nem win alatt) akkor nem talál hibát, de van egy menüje a "C" gombra előjön és ott megtaláltam egy próbafunkciót viszont ott hibák tömkelegét adja elő azonnal méghozzá iszonyat sokat.
Tehát azt szeretném kérdezni, hogy, normál módban lassaban vizsgál és semmi hibát nem ad ki, viszont próba módban igen, néha kicsit egy-két szóval pár másodpercre fagyizik a gép, gondolkodik aztán megy gond nélkül tovább.
Szóval memóriahibára gyanakszom és garisak is még 3 évig Kingmax, de megerősítést szeretnék kapni, hogy ez lehet e a hiba.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv
-
P34k
tag
Hogyan számolható ki egy iC2D CPU ''adatéhsége'' Mb/sec vagy Gb/sec értékben,
ha az órajele 7x490MHz és a DDR-II RAM modul 1:1 CPU : RAM rate-ben kapja a 980 MHz-et?
Jól sejtem, hogy itt a RAM bőven túlteljesíti a CPU igényét?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest