- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Allien veterán Jájjj ember, Te nagyon fiatal lehetsz még, vagy keveset olvasod a PH-s teszteket!  Most az Intel/AMD-t félre téve, amikor az intej kihozta a HT-s processzorait, már akkor letesztelték, hogy miben jobb. Annyi volt az előnye, hogy ha legalább két progit futtattál a gépeden, azt gyorsabban végezte (már az esetek nagyobb részében, és a második alkalmazásra viszonyítva főleg), illetve a közöttük váltogatásra szánt idő lett sokkal rövidebb. Ezen kívül, cseréljél rittkábban hardvert, és jobban észreveszed a gyorsulást! Most az Intel/AMD-t félre téve, amikor az intej kihozta a HT-s processzorait, már akkor letesztelték, hogy miben jobb. Annyi volt az előnye, hogy ha legalább két progit futtattál a gépeden, azt gyorsabban végezte (már az esetek nagyobb részében, és a második alkalmazásra viszonyítva főleg), illetve a közöttük váltogatásra szánt idő lett sokkal rövidebb. Ezen kívül, cseréljél rittkábban hardvert, és jobban észreveszed a gyorsulást! Én pl. PII400-ról Duron 1600-ra cseréltem anno, ott ugye nagyon jól érezhető volt a csere, de az utolsó cserém egy mobil barton-ról Venice-re már szinte semmi. Én pl. PII400-ról Duron 1600-ra cseréltem anno, ott ugye nagyon jól érezhető volt a csere, de az utolsó cserém egy mobil barton-ról Venice-re már szinte semmi. Persze, ez tulzás, mert játékokban érzem egy kicsit azért. Persze, ez tulzás, mert játékokban érzem egy kicsit azért. Ami pedig a Hardver/szoftver gyártókat illeti, ha ez zavar Tégedet, akkor vegyél konzolt. Ott rittkábban kell hardvert cserélni! Ami pedig a Hardver/szoftver gyártókat illeti, ha ez zavar Tégedet, akkor vegyél konzolt. Ott rittkábban kell hardvert cserélni! A kétmagos megoldásoknál is az van, ha nem támogatja a progi, akkor ugye semmit sem ér. Kivéve, ha a háttérben fut még más alkalmazás, mert akkor viszont egymagos társa csúfossan elbukik. Pl. futtatsz egy játékot, az egymagosson pár fps-el több jön le, de ha elindítasz valamit a háttérben, már a kétmagoson lesz a játékban több fps-ed. Én pl. a Battlefield 2 mellé elindítom a Fraps nevü progit. Alapban semmit nem számít, amíg a Fraps-on be nem kapcsolom a ''video felvétel-t'', tehát amit a képernyőn látok, azt fel is veszi. Ja, ez igaz is, csak mondjuk alapban megy a game 60 FPS körül, addig bekapcsolva a videó felvételt leesik játszhatattlan szintre, 15-20 fps-re! A kétmagos megoldásoknál is az van, ha nem támogatja a progi, akkor ugye semmit sem ér. Kivéve, ha a háttérben fut még más alkalmazás, mert akkor viszont egymagos társa csúfossan elbukik. Pl. futtatsz egy játékot, az egymagosson pár fps-el több jön le, de ha elindítasz valamit a háttérben, már a kétmagoson lesz a játékban több fps-ed. Én pl. a Battlefield 2 mellé elindítom a Fraps nevü progit. Alapban semmit nem számít, amíg a Fraps-on be nem kapcsolom a ''video felvétel-t'', tehát amit a képernyőn látok, azt fel is veszi. Ja, ez igaz is, csak mondjuk alapban megy a game 60 FPS körül, addig bekapcsolva a videó felvételt leesik játszhatattlan szintre, 15-20 fps-re! De, mondom, olvassad el a PH-s teszteket, és leszűrheted, mennyit számít a belső chace, meg egyébb fínomságok. Elárulom, netezésnél semmit (szinte, bár lehettnek talán kivételes esetek). De, mondom, olvassad el a PH-s teszteket, és leszűrheted, mennyit számít a belső chace, meg egyébb fínomságok. Elárulom, netezésnél semmit (szinte, bár lehettnek talán kivételes esetek). Aki pedig játékra használja a gépét, az tudja, hogy semmi sem elég gyors (főleg multiplayer-ben)! Aki pedig játékra használja a gépét, az tudja, hogy semmi sem elég gyors (főleg multiplayer-ben)! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Most az Intel/AMD-t félre téve, amikor az intej kihozta a HT-s processzorait, már akkor letesztelték, hogy miben jobb. Annyi volt az előnye, hogy ha legalább két progit futtattál a gépeden, azt gyorsabban végezte (már az esetek nagyobb részében, és a második alkalmazásra viszonyítva főleg), illetve a közöttük váltogatásra szánt idő lett sokkal rövidebb. Ezen kívül, cseréljél rittkábban hardvert, és jobban észreveszed a gyorsulást!
 Most az Intel/AMD-t félre téve, amikor az intej kihozta a HT-s processzorait, már akkor letesztelték, hogy miben jobb. Annyi volt az előnye, hogy ha legalább két progit futtattál a gépeden, azt gyorsabban végezte (már az esetek nagyobb részében, és a második alkalmazásra viszonyítva főleg), illetve a közöttük váltogatásra szánt idő lett sokkal rövidebb. Ezen kívül, cseréljél rittkábban hardvert, és jobban észreveszed a gyorsulást! Én pl. PII400-ról Duron 1600-ra cseréltem anno, ott ugye nagyon jól érezhető volt a csere, de az utolsó cserém egy mobil barton-ról Venice-re már szinte semmi.
 Én pl. PII400-ról Duron 1600-ra cseréltem anno, ott ugye nagyon jól érezhető volt a csere, de az utolsó cserém egy mobil barton-ról Venice-re már szinte semmi. Persze, ez tulzás, mert játékokban érzem egy kicsit azért.
 Persze, ez tulzás, mert játékokban érzem egy kicsit azért. A kétmagos megoldásoknál is az van, ha nem támogatja a progi, akkor ugye semmit sem ér. Kivéve, ha a háttérben fut még más alkalmazás, mert akkor viszont egymagos társa csúfossan elbukik. Pl. futtatsz egy játékot, az egymagosson pár fps-el több jön le, de ha elindítasz valamit a háttérben, már a kétmagoson lesz a játékban több fps-ed. Én pl. a Battlefield 2 mellé elindítom a Fraps nevü progit. Alapban semmit nem számít, amíg a Fraps-on be nem kapcsolom a ''video felvétel-t'', tehát amit a képernyőn látok, azt fel is veszi. Ja, ez igaz is, csak mondjuk alapban megy a game 60 FPS körül, addig bekapcsolva a videó felvételt leesik játszhatattlan szintre, 15-20 fps-re!
 A kétmagos megoldásoknál is az van, ha nem támogatja a progi, akkor ugye semmit sem ér. Kivéve, ha a háttérben fut még más alkalmazás, mert akkor viszont egymagos társa csúfossan elbukik. Pl. futtatsz egy játékot, az egymagosson pár fps-el több jön le, de ha elindítasz valamit a háttérben, már a kétmagoson lesz a játékban több fps-ed. Én pl. a Battlefield 2 mellé elindítom a Fraps nevü progit. Alapban semmit nem számít, amíg a Fraps-on be nem kapcsolom a ''video felvétel-t'', tehát amit a képernyőn látok, azt fel is veszi. Ja, ez igaz is, csak mondjuk alapban megy a game 60 FPS körül, addig bekapcsolva a videó felvételt leesik játszhatattlan szintre, 15-20 fps-re!