Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz Peet #83 üzenetére

Jájjj ember, Te nagyon fiatal lehetsz még, vagy keveset olvasod a PH-s teszteket!:B Most az Intel/AMD-t félre téve, amikor az intej kihozta a HT-s processzorait, már akkor letesztelték, hogy miben jobb. Annyi volt az előnye, hogy ha legalább két progit futtattál a gépeden, azt gyorsabban végezte (már az esetek nagyobb részében, és a második alkalmazásra viszonyítva főleg), illetve a közöttük váltogatásra szánt idő lett sokkal rövidebb. Ezen kívül, cseréljél rittkábban hardvert, és jobban észreveszed a gyorsulást!:DDD Én pl. PII400-ról Duron 1600-ra cseréltem anno, ott ugye nagyon jól érezhető volt a csere, de az utolsó cserém egy mobil barton-ról Venice-re már szinte semmi.;) Persze, ez tulzás, mert játékokban érzem egy kicsit azért.:B Ami pedig a Hardver/szoftver gyártókat illeti, ha ez zavar Tégedet, akkor vegyél konzolt. Ott rittkábban kell hardvert cserélni! :C A kétmagos megoldásoknál is az van, ha nem támogatja a progi, akkor ugye semmit sem ér. Kivéve, ha a háttérben fut még más alkalmazás, mert akkor viszont egymagos társa csúfossan elbukik. Pl. futtatsz egy játékot, az egymagosson pár fps-el több jön le, de ha elindítasz valamit a háttérben, már a kétmagoson lesz a játékban több fps-ed. Én pl. a Battlefield 2 mellé elindítom a Fraps nevü progit. Alapban semmit nem számít, amíg a Fraps-on be nem kapcsolom a ''video felvétel-t'', tehát amit a képernyőn látok, azt fel is veszi. Ja, ez igaz is, csak mondjuk alapban megy a game 60 FPS körül, addig bekapcsolva a videó felvételt leesik játszhatattlan szintre, 15-20 fps-re!:DDD De, mondom, olvassad el a PH-s teszteket, és leszűrheted, mennyit számít a belső chace, meg egyébb fínomságok. Elárulom, netezésnél semmit (szinte, bár lehettnek talán kivételes esetek).;) Aki pedig játékra használja a gépét, az tudja, hogy semmi sem elég gyors (főleg multiplayer-ben)! :O

Új hozzászólás Aktív témák