Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem csak pro termékeken mennek ezek az alkalmazások. Csak ezekhez van priority support. Itt az van, hogy ha bejelented mondjuk egy konzumer VGA-ra, hogy nem megy a pro alkalmazásod, akkor nyilván felveszik hibának, de a lista alján lesz, és akkor javítják, ha a játékokkal kapcsolatos problémák eltűnnek előle. Emellett ugye a két drivert eltérő módon optimalizálják. A pro drivert a certifikációk megszerzéséhez, míg a konzumer drivert a játékokhoz és konzumer programokhoz.
Ezek a dolgok a support miatt ennyire drágák. Ennyiért éri meg ezt a piacot vinni előre.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azért van 24/7 telefonos szolgálat, hogy a leggyorsabb legyen a javítás. Jelented, reprodukálják, és ha sikeres volt a hiba felismerése, akkor már másnapra ott a driver. Nyilván a reprodukálásig szükséges időn múlik minden, de azért fizettél ennyivel többet, hogy napokon belül legyen javítás.
Ha pedig nem elégedettek a szolgáltatással, akkor legközelebb nem vesznek professzionális terméket, és várnak egy hiba javítására akár három hónapot. Addig majd áll a munka.Azért le lehetne szűrni, hogy ha nem lenne ezekre igény, akkor nem lenne piac sem. Szóval lehet mondani, hogy gerinctelen cégek, elrakják a marha nagy hasznot, de mégis melyik az a piac, ami nem így működik? Az a piac amelyikben nincs haszon nem fog tovább fennmaradni.
-
MongolZ
addikt
Hát, én megnézném, hogy mit csinálnál, hogy ha lenne egy megrendelőd, akinek 1 hét alatt ajánlatot kellene tenned és nem tudod megnyitni a modelljét... hát, lehet, hogy már az első ilyen alkalommal megérte volna benevezni a drágább kártyára, hogy másnapra kijavítsák a hibát...
-
MongolZ
addikt
Na, végre megtaláltam a cikket:
Középen: Performance Compared With A True Quadro
Van különbség a driveren kívül. Továbbá Softmod nélkül néhány program el sem indult, illetve néhány funkció nem volt elérhető. De ha jól tudom, a 9800 / 250 votl az utolsó, amit lehetett Softmoddolni.(8800 GTS-ből lett FX4600-ot hasonlítottak egy 8600 GT-nek megfelelő FX1700-hoz, tehát osztályon belül a különbség még nagyobb.)
-
dezz
nagyúr
Én nem a mondandód nyilvánvaló részével foglalkoztam, hanem hogy ez "lenyúlás"-e vagy sem. A hétköznapi, "játék" kártyákon alig van haszon... És mint tudjuk, ezek a cégek nem jótékonysági intézmények, valahol pénzt is kell keresni. Az, hogy egy magyar kisvállalkozó mit engedhet meg magának és mit nem, nagyon nem kell, hogy őket érdekelje... Náluk belefér egy kisvállalkozás keretébe, és ez a normális.
-
dezz
nagyúr
Az AMD ugyanazt a HW-t adja a Radeonok esetén, mint a FirePro. (És mint elhangzott, az előbbi driverei a játékokhoz vannak optimalizálva, az utóbbiaké pedig a CAD és egyéb profi programokhoz. Ugyanakkor nem gátolják a compute felhasználás elterjedését PC szinten!)
Ugyebár az Nvidia az, ami most bevezette, hogy lebutított (compute képesség kiherélve) HW-t ad a GeForce sorozatban... Ha komolyabb cucc kell, vedd meg sokszoros áron a Quadrót vagy Teslát...
Egyébként meg úgy hívják a rendszert, hogy kapitalista piacgazdaság...
(#52): Azt hiszem, az alfa csatorna a normál bitmap és a video overlay között érvényesül. Talán van program is, ami ezt kihasználja.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A termékek árát mindig ahhoz szabják. Ez még a konzumer szegmensben sincs másképp.
A FirePro A300 az A10-5700, míg az A320 az A10-5800K (tök ugyanazok a hardveres oldalon). Ezek nem Catalyst Pro, hanem Catalyst drivert kapnak. Szóval megveheted olcsóbban is nem professzionális támogatás mellett.
Az xy tervezőprogram lerohadásánál a program fejlesztőjét kell hívni. Az adott gyártóhoz driverhibával lehet fordulni. A priority support miatt a hiba reprodukálása után a javítás másnap ott van az igénylőnél. Lényegében egyedül ezt fizeted meg.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem kerül ennyivel többe, de ha akarod a támogatást fizess. Ennyire egyszerű. Mindig így működtek ezek a piacok. Vehetsz persze konzumer hardvert is, de nincs priority support. Jelezheted a hibát, de nem holnap, hanem majd valamikor pár hónap múlva lesz rá javítás. A kiemelt támogatásnak mindig ára volt, és a jövőben is ára lesz.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem tudom mi a lenyúlás. Az OEM-ek építenek majd rá professzionális PC-t.
Az árban pedig azért fizetsz sokat, mert certifikált a driver, és hosszútávú a terméktámogatás. A professzionális, a beágyazott, és a többi efféle piacon a szoftveres támogatást fizeted meg nem a hardvert. -
HalasKYO
aktív tag
Erre meg már kitalálták a vízhűtést, csak azt nem értem ipari szegmensbe miért nem tört még be. Elvégre ott nem cserélik minden nap a kártyákat, így lehet jobb lenne egy hűtőblokk rá, és a cserét úgyis szerviz csinálja.
Árba meg úgy vélem bele tudják tenni mivel nagy tételben rendelnek.
Partnernek kéne lenni EK -ékkal. Nah az lenne ám nagyon nagy királyság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest