- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szerintem meg nincs. Ma mar nem is megy a softmod tudtommal, amikor meg ment, akkor is ugy ment, hogy bizonyos feature-ok csak cpun mukodtek gpu helyett, innen ered a sebessegkulonbseg. Geforce driverrel nem is mukodtek, softmoddal ra lehetett venni a drivert, hogy csinaljon valamit.
ddekany: Nekem mar volt olyan, hogy szoltam, hogy elszomorodott a kartya, es 24 oran belul jott egy csavo egy uj kartyaval, megnezte, hogy je, ez tenyleg nem jo, es kicserelte. Ez szamit? Masik oldalrol meg az nv-nek lehetett mondani, hogy fejlesszetek olyan feature-t, hogy... es akkor fejlesztettek. Vagy javitsatok ki azt a bugot, hogy... es akkor kijavitottak. Meg nyilvan nem releaselt cuccokat adnak meg. Persze ez a felhasznaloknak kozvetve jo, azon keresztul, hogy csak professional kartyan fut egy szoftver, ami jo draga, a fejlesztoknek jobb tamogatast nyujtanak, tehat elvben jobb a szoftver.
-
ddekany
veterán
Én viszont azt nézném meg, amikor egy ilyen esetben segített az a kiemelt technical support. Nem állítom, hogy nem segít, mert nem tudom, csak épp alapértelmezésben hitetlen vagyok. Azt sem tudom, hogy akik erre hivatkoznak (Abu, te), volt-e már körülöttük ilyen eset, és arra lapozzák ezt, vagy csak elismétlik amit a marketing mondott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest