Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Gigabyte-TMP2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Tudtommal softmodolni már régóta egyik gyártó termékét sem lehet (nVidiánál G92 volt az utolsó, ATi kártyáknál talán a HD megjelenésével tűnt el). De amikor lehetett, akkoris bőven voltak sebességbeli különbségek. Pont erről szólt a mellékelt cikk, hogy tapasztalatok alapján egy ~10x-es árban mért profi kártya sebességét 2-3 ugyanolyan specifikációjú consumer kártya képes a profiknak szánt driverrel hozni. Ha ez igaz, akkor "csak" a profi kártya árának 2/3-át lehet megúszni, plusz le kell nyelni a 3-szoros fogyasztást. Plussz ugye az egyéb különbségek, ECC memóriák, stb.
-
MongolZ
addikt
Hát, én megnézném, hogy mit csinálnál, hogy ha lenne egy megrendelőd, akinek 1 hét alatt ajánlatot kellene tenned és nem tudod megnyitni a modelljét... hát, lehet, hogy már az első ilyen alkalommal megérte volna benevezni a drágább kártyára, hogy másnapra kijavítsák a hibát...
-
MongolZ
addikt
Na, végre megtaláltam a cikket:
Középen: Performance Compared With A True Quadro
Van különbség a driveren kívül. Továbbá Softmod nélkül néhány program el sem indult, illetve néhány funkció nem volt elérhető. De ha jól tudom, a 9800 / 250 votl az utolsó, amit lehetett Softmoddolni.(8800 GTS-ből lett FX4600-ot hasonlítottak egy 8600 GT-nek megfelelő FX1700-hoz, tehát osztályon belül a különbség még nagyobb.)
-
MongolZ
addikt
Nem. CAD-ben Quadroval, FireProval több lesz, játékban pedig a hagyományos Geforce és Radeon kártyákkal.
Érdekes kérdés a másik, régen olvastam cikket, ahol egy 8800-at moddoltak profi driverrel, és kb. a fele/harmada teljesítményt érte el a neki megfelelő profi kártyának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest