Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez viszont elég kockázatos za AMd számára, mert ha a Win 8 nem jön be a népnek, akkor az AMD-nek nem lesz merre menekülnie.
Ugyanakkor gyanítom, hogy előbb-utóbb lesz Androidon is openCL, meg rendes OpenGL is, csak az még pár év.
A linuxos Steam nem azért lesz bukás, mert egyik gyártó sem veszi komolyan a támogatást? -
-
Elég meredek gondolatnak tartom, hogy egy MS vag yApple méretű véget az intel pénze jobban érdekel, mint az, hogy ők maguk jobb terméket tudjanak szállítani.
Az Apple is az OpenCL erős támogatói között van, az MS pedig a játékok miatt érdekelt az erősebb GPU-ban.
Szerintem kézenfekvő lenne mindkettejük számára. -
Pedig egy feltörekvő gyártónak, aki máshonnan már ismert pont jó kitörési lehetőség lenne egy AMD CPU, mert jópár tekintetben gyorsabb az intel csipeknél.
Én pl. nem lennék bizalmatlan egy Blackberry, Nokia, Motorola, Huawei, Logitech, stb. Márkájú notival szemben. (persze ezek közül biztos egyik sem akar x86 notit vagy tabletet gyártani, csak mondtam, hogy vannak olyan márkák, amikkel szemben van már bizalom)Vagy az AMD intenzív dörgölőzésbe kezdhetne az MS-nél, hogy a kövi surface-be AMD chip kerüljön, vagy akár az Apple is örülhetne egy konzol sebességű Kaveri-nek a gépeiben...
-
Én már a Richland-et várom nagyon. Kiváncsi leszek, mit tud majd alaulfeszelve, alacsonyabb frekin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Kabini és a Temash SoC APU új kategóriát teremthet, a Richland APU a felhasználói élmény javítására törekszik.
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest